- 9 Temmuz 2023
- 253
- 126
- 13
- Konu Sahibi FloralDeren
-
Biliyorum süreci detay vermedim özet geçtim :)İyi de bu sizin tercihinize bırakılmış bir şey değil ki. 12 ay maaşlı askerlik herkese çıkmıyor zaten. Eşime, yakın arkadaşlarıma falan çıkmadı. 6 ay maaşsız yaptılar. Boşuna gündem etmişsiniz bu mevzuyu.
Senin sevgilin Aslan olamaz çünkü en ama en ama en Aslan sevgili portakalinBBabababshshdheee o kadar özleyecektin gitseydin onla beraber kışlanın kapısına kadar, o şehirden de ev kiralasaydın ha ama şunu söyleyim bedellileri komutanlar pek sevmiyo, aslan sandığın kendin dönüşte süt dökmüş kedi olur
eşim eve gelsin de postallarından öpeyim. millet 1 ay dayanamıyor sen bunca zaman nasıl dayandın kocacığım diyeceğimBedelli de olsa sevgilimden ayrı kalacağım. O bir emir altında olacak, konfor alanı değişecek, streste olacak. Bu süreçte ne yaşarız bilemem.
Ayrıca bedelli parasını biriktirmek için ek iş yaptı ve devletine parasını aslanlar gibi yatırdı. Bu sebeple bedelli diye küçümser tarzda yaklaşmaya gerek yok bence.
Ne yaktı seni bu kadar kovduğum halde buradasın :) Yoksa sen de mi aslanım olmak istiyorsun?Senin sevgilin Aslan olamaz çünkü en ama en ama en Aslan sevgili portakalin
Takmazsa takılmaz merak etme :)Aslan sevgiliniz sizi pek takmıyor anlaşılan o yüzden aslanı kaplanı bırakıp size değer veren biriyle hayatınızı devam ettirin, değersiz hissetmekte haklısınız çünkü. Ha bedelli askerlik vs gitme sebebi değişir ama vedalaşma faslında kimle ne kadar zaman geçirdiği önemli bana göre
De tabii kız kıymetini bil künyesini falan yala hattaeşim eve gelsin de postallarından öpeyim. millet 1 ay dayanamıyor sen bunca zaman nasıl dayandın kocacığım diyeceğim
Erkekler konfor alanında kala kala prenses oldular zaten kalbimiz çıt gerçekten ashashah 1 aylık çektiği zorluğa üzülmezdim ben olsam azıcık disiplin iyidir yola gelirler belki.Eski sevgilim işinde nazlanmaya başlayınca herkes çalışıyor tabi çalışacaksın emek olmadan yemek yok diyordumAh yaa konfor alanı değişecek, streste olacak demek. Kalbim çıt.Üzülmeyin, sevgiliniz prensesler gibi büyümediyse dayanır bu acılara. Kardeşim de bedelli yaptı, oğluma sıra gelsin ona da aynısını yaptırırım. Bence gayet mantıklı bir seçenek. Ama normal askerlikle kıyaslanamaz, dolayısıyla askere uğurluyormuşsunuz gibi duygusal takılmaya gerek yok. Farz edin ki bir aylığına yurt dışına gidiyor iş için. Sadece ayrı kalmanız ve özleyecek olmanız sıkıntı burada. O da çok uzun sürmeyecek zaten.
Sanki Suriye ye operasyona gidiyorBedelli için biraz fazla değil mi tepkiniz
Fazla hassaslasmaya gerek yok bu konu için.
Tövbeee kız görende cepheye savaşmaya gitti sen de 3 çoçukla ortada kaldın sanıcak ne bu dram :) alt tarafı 21 gün izmarit toplamaya gitti. 10 günde terlik istirahati alır ohhh al sana paşalar gibi askerlik işte:) sonra da gelir 40 yıl askerlik anısını anlatır. Benim kardeşim bedelli için gitse kapıdan uğurlarım hadi selametle diye sizde ki şatafat fazla olmamıs ya ?Bedelli de olsa sevgilimden ayrı kalacağım. O bir emir altında olacak, konfor alanı değişecek, streste olacak. Bu süreçte ne yaşarız bilemem.
Ayrıca bedelli parasını biriktirmek için ek iş yaptı ve devletine parasını aslanlar gibi yatırdı. Bu sebeple bedelli diye küçümser tarzda yaklaşmaya gerek yok bence.
Yok kuşum benim ki zaten aslan olamaz çünkü askere onu uğurlamaya ben götürdüm kışlasına, ailesine siz gelmeyin ben penguşla gitcem dediSenin sevgilin Aslan olamaz çünkü en ama en ama en Aslan sevgili portakalin
Gidenlerin Allah yardımıcısı olsunSanki Suriye ye operasyona gidiyor
Sevdikleri yalnız bırakmadı o istememişti ama geldiler işte :)Tövbeee kız görende cepheye savaşmaya gitti sen de 3 çoçukla ortada kaldın sanıcak ne bu dram :) alt tarafı 21 gün izmarit toplamaya gitti. 10 günde terlik istirahati alır ohhh al sana paşalar gibi askerlik işte:) sonra da gelir 40 yıl askerlik anısını anlatır. Benim kardeşim bedelli için gitse kapıdan uğurlarım hadi selametle diye sizde ki şatafat fazla olmamıs ya ?
şey diyomuş ben helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştiriyodumTövbeee kız görende cepheye savaşmaya gitti sen de 3 çoçukla ortada kaldın sanıcak ne bu dram :) alt tarafı 21 gün izmarit toplamaya gitti. 10 günde terlik istirahati alır ohhh al sana paşalar gibi askerlik işte:) sonra da gelir 40 yıl askerlik anısını anlatır. Benim kardeşim bedelli için gitse kapıdan uğurlarım hadi selametle diye sizde ki şatafat fazla olmamıs ya ?
Aslan aslan derken o Aslan senmisin yoksa MahmudoNe yaktı seni bu kadar kovduğum halde buradasın :) Yoksa sen de mi aslanım olmak istiyorsun?
Ne kadar şanslısın sevindim senin adına :)Yok kuşum benim ki zaten aslan olamaz çünkü askere onu uğurlamaya ben götürdüm kışlasına, ailesine siz gelmeyin ben penguşla gitcem dediHanımefendinin aslan sevgilisi gibi köşede bırakmadı yani beni
Otogarda pek bilememiş konu açmışsınız ama?Yok tatlım nerede ne yapacağımı iyi bilirim bazı ortamlar ve bazı kişiler onu gerektiriyorsa eril de olurum :)
Kaldı daha saçlarını ben kazıyıp tiktoka atacaktım döndüğünde iyi bir kavga edicez neden saçlarını bana kazıtmadın diye :)Bedelli askerlik yapacak birine otogarda o kadar kişinin toplanması bile saçma geldi kusura bakmayın. Sanki kritik bölgeye göreve gidiyor.
Sizde tam asker yareni diye video çekip paylaşacak hava aldım.Hevesiniz kursağınızda kaldıysa demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?