• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim askere giderken 2.plana atılmış gibi hissettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bedelli askerlik konusu bu ülkede her zaman sorunlu bir başlık. Aslanlar gibi diyebilir konu sahibi. Zaten eşi asker değil. Yani 12 ay giden aslan 1 ay giden değil mantığı bana doğru gelmiyor. Parasi olsa çoğu 1 ay yapar zaten
MaryShelley Hanım beni desteklediğiniz için teşekkür ederim ama lütfen sadece sevgilimin veda ederken yaptığını konuşalım🙏🏻 Zaten beni arayınca içim de rahatladı sorun kalmadı❤️

Teşekkür ederim ben kuruntu yaptığımı anladım buradaki yorumlar sayesinde bu durumu rafa kaldırıp süreci değerlendireceğim🙏🏻

Bence kuruntu yapmadınız aksine haklısınız.
Şimdi daha sevgililik dönemi ( laf yerindeyse cicim süreci) Şimdi bile sizi arka planda bırakıp arkadaşlarıyla ilgileniyorsa evlendiğinizde daha rahat davranıp onlarla daha çok vakit geçirecektir.

Er ve uzman ayrımı yapabiliyor musunuz? Onlar uzman askerler ve sınırda elbette görevlerini yapıyorlar. Ben üniversite bitirip 12 ay gideyim para biriktirip dönerim memur gibi olanları söylüyorum.
Merak etmeyin o ayrimi yaparım sizden çok daha iyi hemde
her sağlıklı erkek Türkiye vatandaşı olan her erkek bunu yapmak zorunda

uzun yada kısa dönem

Ayrıca Aslan lafını kendi dedi yazdıklarıni okuyun isterseniz

Benim eşim de 4 5 yıl önce 2 yıllık ücretli iznini toplu kullanıp bedelliye gitti. Sonrasında da hiç izni olmadığı için ben kendi izinlerimde aslanlar gibi evde oturdum :D (Küçük bir detay da zaten ödeme yapmazsanız bedelliye gidilmiyor.)

Eşim için erken kalkılması ve ekstra fiziksel aktivite olması dışında hiçbir sorun olmadı. Ama wcler ve duşlar çok pismiş bunu da dramatize etmedikçe sorun yok. Sevgilinize hayırlı teskereler.

Bence kuruntu yapmadınız aksine haklısınız.
Şimdi daha sevgililik dönemi ( laf yerindeyse cicim süreci) Şimdi bile sizi arka planda bırakıp arkadaşlarıyla ilgileniyorsa evlendiğinizde daha rahat davranıp onlarla daha çok vakit geçirecektir.
Şu süreci atlatsın hayırlısıyla, gözlemlerime devam edeceğim🙏🏻

Siz konumu bağlamından çıkararak kötü yere çekiyorsunuz. Benim konum bedelli askerlik ya da 6 ay 12 ay askerlik değil. Benim konum sevgilime bir durum yüzünden alınmam.
Hastalıklı düşüncelerinizle milli manevi değerlerimizi, kutsallarımızı aşağılıyormuşuz gibi göstermeyi bırakarak konumu terk etmenizi rica ederim. Konumu farklı yerlere çekmeyi bırakın.
Ben mi çekiyorum vay be he he

Bu yorumu sana değil diğer arkadaşın askere ne gerek var demesi üzerine yazdım

Siz zaten ortalığı karışırdınız ve halen farkında değilsiniz

Sanırım üzüntüden ah ah nasıl geçicek bu 28 gün konfordan uzak emir altın da sizden uzak 😔

Merak etmeyin o ayrimi yaparım sizden çok daha iyi hemde
her sağlıklı erkek Türkiye vatandaşı olan her erkek bunu yapmak zorunda

uzun yada kısa dönem

Ayrıca Aslan lafını kendi dedi yazdıklarıni okuyun isterseniz
E ZATEN ASLAN GİBİ SEVGİLİM SİZENE KARDEŞİM? NE BATTI BU KADAR?

ama aslanlar gibi aslanlar gibi diye tekrar tekrar belirtince komik oluyor.
iki yatıp yuvarlanıp gelecek işte.
3 tane yapay hedefe kurşun sıktırmalı 1 kereye mahsus bir talim oluyor. Eşim ona çok hevesliydi, 1 tanesini vurmuş aslanlar gibi gelip sağda solda anlattı :KK70:

Ben mi çekiyorum vay be he he

Bu yorumu sana değil diğer arkadaşın askere ne gerek var demesi üzerine yazdım

Siz zaten ortalığı karışırdınız ve halen farkında değilsiniz

Sanırım üzüntüden ah ah nasıl geçicek bu 28 gün konfordan uzak emir altın da sizden uzak 😔
Siz karıştırıyorsunuz ben o hanımefendiye güzel bir dille yazdım zaten. Lütfen başka şeylerle meşgul olun, sizin tavsiyenize ihtiyacım yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back