- 20 Ocak 2008
- 15.143
- 31.833
- 1.123
- Konu Sahibi FloralDeren
Gören de hudutta nöbet tutmaya askere gidiyor sanar konu komsular,arkadaslar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MaryShelley Hanım beni desteklediğiniz için teşekkür ederim ama lütfen sadece sevgilimin veda ederken yaptığını konuşalım Zaten beni arayınca içim de rahatladı sorun kalmadıBedelli askerlik konusu bu ülkede her zaman sorunlu bir başlık. Aslanlar gibi diyebilir konu sahibi. Zaten eşi asker değil. Yani 12 ay giden aslan 1 ay giden değil mantığı bana doğru gelmiyor. Parasi olsa çoğu 1 ay yapar zaten
Teşekkür ederim ben kuruntu yaptığımı anladım buradaki yorumlar sayesinde bu durumu rafa kaldırıp süreci değerlendireceğim
Yanmışsın diye yorumladımGören de hudutta nöbet tutmaya askere gidiyor sanar konu komsular,arkadaslar
Benimki de kız abartma 1 ay demişti ben ağlayınca. Üzme kendiniMaryShelley Hanım beni desteklediğiniz için teşekkür ederim ama lütfen sadece sevgilimin veda ederken yaptığını konuşalım Zaten beni arayınca içim de rahatladı sorun kalmadı
Merak etmeyin o ayrimi yaparım sizden çok daha iyi hemdeEr ve uzman ayrımı yapabiliyor musunuz? Onlar uzman askerler ve sınırda elbette görevlerini yapıyorlar. Ben üniversite bitirip 12 ay gideyim para biriktirip dönerim memur gibi olanları söylüyorum.
Evet canım başka soru? :)Stres altinda mi olacak orda
Lafımın bir yere gittiği yok. Aslan da olur kuzu da sıkıntı yok :)
Yanmışsın diye yorumladım
Şu süreci atlatsın hayırlısıyla, gözlemlerime devam edeceğimBence kuruntu yapmadınız aksine haklısınız.
Şimdi daha sevgililik dönemi ( laf yerindeyse cicim süreci) Şimdi bile sizi arka planda bırakıp arkadaşlarıyla ilgileniyorsa evlendiğinizde daha rahat davranıp onlarla daha çok vakit geçirecektir.
Ben mi çekiyorum vay be he heSiz konumu bağlamından çıkararak kötü yere çekiyorsunuz. Benim konum bedelli askerlik ya da 6 ay 12 ay askerlik değil. Benim konum sevgilime bir durum yüzünden alınmam.
Hastalıklı düşüncelerinizle milli manevi değerlerimizi, kutsallarımızı aşağılıyormuşuz gibi göstermeyi bırakarak konumu terk etmenizi rica ederim. Konumu farklı yerlere çekmeyi bırakın.
E ZATEN ASLAN GİBİ SEVGİLİM SİZENE KARDEŞİM? NE BATTI BU KADAR?Merak etmeyin o ayrimi yaparım sizden çok daha iyi hemde
her sağlıklı erkek Türkiye vatandaşı olan her erkek bunu yapmak zorunda
uzun yada kısa dönem
Ayrıca Aslan lafını kendi dedi yazdıklarıni okuyun isterseniz
3 tane yapay hedefe kurşun sıktırmalı 1 kereye mahsus bir talim oluyor. Eşim ona çok hevesliydi, 1 tanesini vurmuş aslanlar gibi gelip sağda solda anlattıama aslanlar gibi aslanlar gibi diye tekrar tekrar belirtince komik oluyor.
iki yatıp yuvarlanıp gelecek işte.
O zaman da ağlarım burada başlık açıpDüğünde kendi arkadaşlarıyla takılan kocam ve ben
Siz karıştırıyorsunuz ben o hanımefendiye güzel bir dille yazdım zaten. Lütfen başka şeylerle meşgul olun, sizin tavsiyenize ihtiyacım yok.Ben mi çekiyorum vay be he he
Bu yorumu sana değil diğer arkadaşın askere ne gerek var demesi üzerine yazdım
Siz zaten ortalığı karışırdınız ve halen farkında değilsiniz
Sanırım üzüntüden ah ah nasıl geçicek bu 28 gün konfordan uzak emir altın da sizden uzak
3 tane yapay hedefe kurşun sıktırmalı 1 kereye mahsus bir talim oluyor. Eşim ona çok hevesliydi, 1 tanesini vurmuş aslanlar gibi gelip sağda solda anlattı
Aslanlar gibi yuvarlanacak o zaman :)ama aslanlar gibi aslanlar gibi diye tekrar tekrar belirtince komik oluyor.
iki yatıp yuvarlanıp gelecek işte.