Ben de okurken 18-19 yaşlarında biri yazmış sandım. Çok fazla sıkboğaz etmişsiniz. Bir kere, nasılsın diye sormadın sitemi hiçbir erkekte işe yaramaz, ters teper. O kadar derin değiller :) dümdüz nasılsın demiş sonra. İkincisi, insanlar her gün birbirinin nasıl olduğunu merak ederek yaşamaz bence. İlk gençlik ilişkilerinde normal de, son ilişkimde mesela her gün görüşmezdik, görüştüğümüzde sürekli dipdibeydik mutluyduk da; ama yeri gelir mesajlaşır araşırdık, yeri gelir bütün gün konuşmaz birbirimizi naptın falan diye arardık. Eskiden ben de sizin gibiydim ama son ilişkimde o iki gün aramasa da aramazdım mesela, sonra özler o arardı. Ben üzerine gidersem niye aramadın sormadın diye tribe girer uzaklaşırdı, ben de saldım o yüzden. Siz çok fazla darlayıp kendi kendinize tribe girmişsiniz, üstüne bir de patlamış blöf yapmışsınız. Normal adamın tepkisi. Bu durum nasıl kurtarılır bilmiyorum açıkçası.
Ama bir daha böyle yapmayın. Kendi haline bırakın, o size döndüğünde ya da yüzyüze laf arasında sorarsınız niye yazmadın etmedin diye. Tek işiniz oymuş gibi hissettiriyorsunuz karşındaki insana, o da normalde sizi sever heyecanlanırken puf bu da çok peşime düştü egosuna giriyor belki. Yani bilinçli olmasa da bilinçaltında.
Erkekler serbest bıraktıkça gelir, öğrenmek 28 senemi aldı :) hala tam uygulayamıyorum ama deniyorum.
Bir de, 33 yaşındaymışsınız. Bence artık sevgi göstergesi olarak aldığınız şey nasılsın diye sorup sormamasından daha ciddi şeyler olmalı. Size verdiği değeri bunlarla ölçmeyin, genel tavrına, sevgisine, saygısına bakın. Daha sağlıklı olur sizin için.