- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E siz ayrılmışsınız ben neyi sorduğunuzu anlayamadım. Lisedeki ergenler değilsiniz ki artık böyle triplenerek ilişki yürütecek yaşı geçmişsiniz. İletişim kurmadan ilişki falan yürütemezsiniz, böyle olmaz. Ayrılmak istemiyorsanız yüz yüze görüşün, o gün hassas olduğunuzu, ilgi beklediğinizi falan söyleyip özür dileyin. Yok günaydını ilk sen de, nasılsını sen de, ben senin oyuncağın değilim falan 30lu yaşlarında koca koca insanlara yakışmayan şeyler bunlar, ayıp. O demiyorsa siz deyin, yani kim kime neyi ispat etmeye çalışıyor? İlişki tek taraflı yürütülmez.
Ben ortada bi aşk göremedim üzgünüm. Siz sürekli arıyosunuz mesaj atıyosunuz adam cevap vermiyor ayrılık mesajına da itiraz etmiyor. Bu kadar düşmeyin şu adamların üstüne. Kendilerini hint kumaşı sanıyorlar. Ölü taklidi yapın bence.
Bu arada şunu da söyleyeyim. Benim de bir ilişkim var. Erkek arkadaşım ilişkiye ilk başladığımız dönemlerde beni sadece günde 1 ya da 2 kez arar ve kısa konuşurdu. Yoğun çalışıyor çünkü, yani bu beni sevmediği anlamına mı geliyordu hayır. Tersine ben o yoğunluğunda beni aradığı için mutlu oluyordum. Şu an eskisi kadar yoğun tempolu değil ama biz hala Whatsapp'tan çok sık yazışmayız; genelde beni arar (ben genelde çaldırıp kapatıyorum vakit bulduğunda o bana dönüyor, ben darlamak istemiyorum) ya da buluşuruz. Belki adam da operasyon geçireceği için, işten ayrıldığı için canımlı cicimli konuşmaya morali yok. Bilmiyorum bence ilişkilerde tek taraflı düşünüldüğünden, "Erkek peşimde koşsun" denildiğinden kaybediliyor. Erkek diye karşı tarafın da duyguları olduğunu, sevgi görmeye ihtiyacı olduğunu hiçe sayıyoruz diye düşünüyorum. O aramıyorsa siz arayın, halini hatrını sorun kapatın "Beni niye aramıyorsun" diye darlayana kadar. Yani yaşlarınızı görmesem 16-17 anca sanardım.
aradım hem de defalarca dönüş yapmadı.. keşke aramasaydım sonuç bir açıklama bile olmadı
aradım hem de defalarca dönüş yapmadı.. keşke aramasaydım sonuç bir açıklama bile olmadı
O bulmus birini. Yani basima geldigi için biliyorum. O yuzdrn o 2 gunluk sessizlikta bir haltlar yemistir diyorum. Arkadaşlarıyla bir aksam düğüne gitti 2 gun ne aradi ne msjlarima bakti meger yeni biriyle tanismis onunla flortlesiyormus. Yani sakin uzulme emin ol umdugunu bulamayinca sana gelecek ama sakinkabul etmeinstagramda takipten çıkardı biraz önce içimden aktı gitti sanki... aptal yerine kondum çok üzgünüm
Böyle biri için üzülmeyin.instagramda takipten çıkardı biraz önce içimden aktı gitti sanki... aptal yerine kondum çok üzgünüm