- 9 Temmuz 2023
- 253
- 126
- 13
- Konu Sahibi FloralDeren
-
Kötü kalplisin zaten ilk anda fark ettim :) yol al hadi ikile naşAslan aslan derken o Aslan senmisin yoksa Mahmudo
Aslanım olmak istiyorsun ne ya uslubuna bak
Işte insanların içindeki lağım çukuru böyle meydana çıkıyor
Inşallah o Aslan dediğin gelir ilk işi senden ayrılmak olur
Sağ olasın yapması gerekeni yaptı.Ne kadar şanslısın sevindim senin adına :)
Otogarda onu üzmemek için bozuntuya vermeden güzelce sarılıp öptüm sonra burada fikir aldım neyi bilememişim? :)Otogarda pek bilememiş konu açmışsınız ama?
Tatlım olunca dişil olmuyorsunuz ayol falan deyin tam olsun
En iyisiYok kuşum benim ki zaten aslan olamaz çünkü askere onu uğurlamaya ben götürdüm kışlasına, ailesine siz gelmeyin ben penguşla gitcem dediHanımefendinin aslan sevgilisi gibi köşede bırakmadı yani beni
Ağlarım tabii kız sonuçta asker yareniyizSevgilin yakında silahla fotoğraf çekilip vatan bana emanet rahat uyu da yazar sen de ağlarsın falan
Kardeşim 6 ay gitti. Giderken gripten cayır cayır yanıyordum vedalaşamadık bile, bu kadar tribal enfeksiyona girmedimOtogarda pek bilememiş konu açmışsınız ama?
Tatlım olunca dişil olmuyorsunuz ayol falan deyin tam olsun
Maşallah egon tatmin olduysa gidebilirsin :)Sağ olasın yapması gerekeni yaptı.
Normalde böyle şeyleri asla buraya yazmam ben de ama hanımefendinin üslubunu görünce dayanamadım. Aynen öyle yaşadığını hazmedememiş milletten çıkarıyor hırsını.En iyisiAllah sonsuza kadar mutlu etsin canım benim
Herkese seni ne yaktı deyip duruyor ya kendini yakandan haberi yok orta da kalmış hazmedemeyip burada soluğu almış
Herkese sataşıyor
Evet çok kötüyümKötü kalplisin zaten ilk anda fark ettim :) yol al hadi ikile naş
Yok senin egonu ezmeye geldim gitmicem.Maşallah egon tatmin olduysa gidebilirsin :)
Herkes bana sataşıyor gibi geldi ama neyse senin dediğin olsun çok yandım :)En iyisiAllah sonsuza kadar mutlu etsin canım benim
Herkese seni ne yaktı deyip duruyor ya kendini yakandan haberi yok orta da kalmış hazmedemeyip burada soluğu almış
Herkese sataşıyor
Kötüsün :) Bana dokunan yok gayet iyiyim Allah ıma bin şükür :)Evet çok kötüyüm
Ağzından çıkana dikkat edicen üslubuna dikkat ediceksin mi isitecegin laf bir yerlerine dokunmasın ....
Ezilmez ki :) işin zorYok senin egonu ezmeye geldim gitmicem.
Geçmiş olsun canım yanık kremi vereyimKardeşim 6 ay gitti. Giderken gripten cayır cayır yanıyordum vedalaşamadık bile, bu kadar tribal enfeksiyona girmedim
Evet kuzum ağlaman bitti mi :)Normalde böyle şeyleri asla buraya yazmam ben de ama hanımefendinin üslubunu görünce dayanamadım. Aynen öyle yaşadığını hazmedememiş milletten çıkarıyor hırsını.
Kes sesini yaEzilmez ki :) işin zor
TATLIM sen o kremi kendine sakla malum çok yanmışsın burada serinleyemezsin.Geçmiş olsun canım yanık kremi vereyim
Yazık ya hiç değer göremeyince böyle oluyor demek kiEvet kuzum ağlaman bitti mi :)
Sevgilisi evlilik planı yapmak yerine motora bakıyormuşYazık ya hiç değer göremeyince böyle oluyor demek kineyse sen değer görmeyip köşede bırakılmanın hıncını başkalarından çıkarmaya çalışmaya devam et
Askerlik psikolojisi mi?Bedelli öyle bir şey değil,siz yanlış anlamışsınızKızlar ben de hayatımda ilk defa askere sevdiğimi yolluyorum, ilk defa böyle bir vedalaşma yaşıyorum, bedelli ya da değil tabii ki hassas olacağım sevgilim gidiyor. Sadece böyle davranması beni üzdü ve bunu ona yansıtmadım yansıtmıyorum da. Onun asker psikolojisine gireceğini biliyorum.
Merak ettiğim konu bu durum normal mi ben boşuna mı kuruntu yapıyorum, askere giden sevgiliniz vs varsa size nasıl davrandı gibi deneyimlerinizi okumak, fikir almak.
Olur canım tabii ki saklarım :) Sevgilim askere gidiyor diye sustum döndüğü zaman konuşuruz ben sadece sizden fikir almak istedim ama senin gibilerden değil :)Kes sesini yaSen kimsin? Abuk subuk şeylerden sevgilinize eşinize dostunuza carlayamayıp burada ağzınız g.te dönüyor en çok buna gülüyorum
TATLIM sen o kremi kendine sakla malum çok yanmışsın burada serinleyemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?