- 9 Temmuz 2023
- 253
- 126
- 13
- Konu Sahibi FloralDeren
-
Bi de bayılın isterseniz.bütün ömrüm böyle 2.planda değersiz hissetmekle geçsin istemiyorum.
Ben asker vedası yapmadım , hiçbirinin askere gidiş sürecinde sevgilisi değildim. Bir eksiklik hissetmedim yaşamadım diye. Eskiden askerlik uzun ve meşakkatliydi cep telefonu falan yoktu, bazıları komando olup çatışmaya giriyordu. Şimdiki uğurlamada seremoniye gerek var mı bilemedim. Şimdi askerlik sembolik bir hal aldı. Göz açıp kapayana kadar gelecek yani.Kızlar ben de hayatımda ilk defa askere sevdiğimi yolluyorum, ilk defa böyle bir vedalaşma yaşıyorum, bedelli ya da değil tabii ki hassas olacağım sevgilim gidiyor. Sadece böyle davranması beni üzdü ve bunu ona yansıtmadım yansıtmıyorum da. Onun asker psikolojisine gireceğini biliyorum.
Merak ettiğim konu bu durum normal mi ben boşuna mı kuruntu yapıyorum, askere giden sevgiliniz vs varsa size nasıl davrandı gibi deneyimlerinizi okumak, fikir almak.
Keşke götürseydiKeşke seni de götürseydi askere
Bedelli gidecek siz üzülüp kafa yorama kadar gelicek zaten
Ve ailesi arkadaşları gelmiş ne güzel sevdikleriyle birlikteymis insan bundan mutluluk duyar yahu
Olur olmadık dert sahibi olmak bu olsa gerek
Bedelli olup olmamasının çok ilgisi var yalnız. Sevgiliniz altı üstü parasıyla bir ay yatmaya gidiyor. Murat Başaran’dan Gülümse Anne triplerine girmenize gerek yok. Siz de adam memlekete köyüne gidiyor gibi düşünün, boşuna kurmayın kendinizi.bedelli ya da değil tabii ki hassas olacağım
Keşke götürseydi
Nisan oldu mu? Eski konudaki motoru aldi mi peki?Ben de öyle düşünmüştüm askere gitmeden nişanlanırız belki diye düşünmüştüm
Aldı hallettik ikimizin ortak kararıyla sonucu tatlıya bağladık ama nişanı daha yapmadık askerlik aradan çıksın dedik.Nisan oldu mu? Eski konudaki motoru aldi mi peki?
Bedelli de olsa sevgilimden ayrı kalacağım. O bir emir altında olacak, konfor alanı değişecek, streste olacak. Bu süreçte ne yaşarız bilemem.Bedelli olup olmamasının çok ilgisi var yalnız. Sevgiliniz altı üstü parasıyla bir ay yatmaya gidiyor. Murat Başaran’dan Gülümse Anne triplerine girmenize gerek yok. Siz de adam memlekete köyüne gidiyor gibi düşünün, boşuna kurmayın kendinizi.
Keşke götürseydi
Yok yok kalmasın ben onun tatlı belasıyımKeske diyecem ama Orda adamı boğardın gibime geliyor
Böyle nazların tavırların oluyorsa günlük yaşamınız da adam vazgeçtim bedellikten asker kalıcam da diyebilir ...ne güzel olur dimi
Ara sıra gıcık ettiği doğru ama yorumlardan sonra takmamaya karar verdim hayırlısıyla gidip gelsin sonrasına bakarız, kuruntu yapmama gerek yokmuş anladığım kadarıyla içim rahatladı sizlerle paylaşıncaHep böyleyse iliskiye devam etmeye gerek yok ama ilk defa olduysa 28 günlük bir şey için fazla komiksiniz.
Ah yaa konfor alanı değişecek, streste olacak demek. Kalbim çıt.Bedelli de olsa sevgilimden ayrı kalacağım. O bir emir altında olacak, konfor alanı değişecek, streste olacak. Bu süreçte ne yaşarız bilemem.
Ayrıca bedelli parasını biriktirmek için ek iş yaptı ve devletine parasını aslanlar gibi yatırdı. Bu sebeple bedelli diye küçümser tarzda yaklaşmaya gerek yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?