- 2 Ekim 2012
- 371
- 156
- 323
- Konu Sahibi kirciceklerim
Merhaba kızlar. Ben 19 yaşında bir bayanım üniversiteye gidiyorum sevgilim ile yaklaşık 4 yıllık bir ilişkimiz var. O başka şehirde ben başka şehirdeyim uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz yani. O da üniversite son sınıfta bu haziran gibi okulu bitecek. Sonbahar gibi ailemi getiririm ailenle tanışırlar dedi ama bugün yan çizdi. Ailem hemen gelmeyebilir benimle inatlaşabilir dedi. Bu açıkcası biraz mantıksız geldi bana. Tabi ki hemen kavga çıkarttım yok sürekli yan çiziyorsun ailen gelsin en azından söz yapalım dedim. Çünkü ailesine söz konusunu açınca hemen önce okulun bitsin iş bul öyle kafanı yor bu konulara diyormuş. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı? Ben hemen evlenelim demiyorum zaten evlenemeyiz en azından söz yapalım durumumuz olunca da evleniriz diyorum ama söze de yanaşmıyor ailesini bahane ediyor sürekli. Gerçekten bıktım artık ne yapabilirim sizce? Önce okulum bitsin askere gitcem iş bulcam sonra seninle sözlenirim diyor. Bu bana biraz bahane gibi geldi çünkü sözlenmek ne kadar zor olabilir ki? Ayrılalım diyince de yok ben seni çok seviyorum bırakmak istemiyorum ama annem izin vermiyor diyor. Of inanın çok moralim bozuk daha fazla yazamıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum aranızda bu sebeplerden dolayı söz,nişan,evlilik erteleyen var mı acaba?