- Konu Sahibi Karpuzlu araba
geçen hafta sevdiğim sucuktan bi kilo almış, sevgililer günü hediyen dedi.
bu akşam kokoreçi sen ısmarlarsın dedi kabul ettim. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak valla eşimde bana hadı sırdana gidelim deseydi yok demezdim :)) cok canım çektiçekti simdikokoreç yemeye götür beni dedim
insanların başkasına eşinden bahsederken öküz demesi bana saçma geliyor.
sizin eşiniz başkasına sizden bahsederken öküz kadın dese ne düşünürsünüz?
pasta almış daha ne yapsın adam.
bence siz önce eşinizden başkasına bahsederken saygılı olun.
komik değil benceonudq almasaymıs keşke :))) komik olmus
Onun da gidecegi yer pastayla ayniBak valla eşimde bana hadı sırdana gidelim deseydi yok demezdim :)) cok canım çektiçekti simdi
Biz zaten kutlamayızkı .BN ona dün espirisine dedım napcaksın bana 14 subat dıe oda bız sevgılımıyız dedi :) sonrada pasta almıs .Bizim adam beceremiyor bu işleri onu anladımGözünüzü seveyim, kapitalizmin icat ettiği bu günler için ne kendinizi, ne de eşinizi üzün.
Sosyal medyadan mı etkileniyorsunuz bilmiyorum ama sevgiyi hissetmek ve göstermek için ille de hediye mi alınması gerekiyor?
Herkesin sevgi anlayışı ve gösterme şekli farklıdır.
Bizim kutladığımız bir gün değil mesela.
Eşimin beni sevdiğini biliyorum bunu bazen sözel olarak ifade ediyor, bazen de tutum ve davranışları ile.
Akşama bana çiçek veya hediye getirmeyince bu sevgi yok mu olacak?
Siz de eşinizle, birbirinizi seviyorsanız ve bunu birbirinize normal günlerde gösterip, hissettirebiliyorsanız ne mutlu size.
Gerisi lafü güzaf.
Lütfen Gary Chapman'ın Beş Sevgi Dili adlı kitabını alıp okuyunuz.
AA öyle sey olurmu :))) o deger enazından. Pastayla şırdan kıyaslanamaz bana göre okadar cok severimOnun da gidecegi yer pastayla ayni
Vayy oda iyimiş :)Benim esim bunlar para tuzagi diyor ...bana kandillerde hediye aliyor...
Onemli olan gidecekleri yerin ayni olmasi amaAA öyle sey olurmu :))) o deger enazından. Pastayla şırdan kıyaslanamaz bana göre okadar cok severim
Evet kandil cok sevgililer gunu bir gün benimde işime geliyor )Vayy oda iyimiş :)
Daha ne yapsınofise kırmızı güllerden demet göndermiş canım. akşama da yemeğe çıkacağız o kadar. hediyelesmıyoruz bu gun genelde
Senınkı benım kocadan daha garıpmıs .Bi sucukla gelse şok geçirirdim heralde :))demekki böyle seylerde hediye edılıyomus :)pasta sucuk sıradakiler gelsn :))geçen hafta sevdiğim sucuktan bi kilo almış, sevgililer günü hediyen dedi.
hediye almıyorDaha ne yapsın
Yıkıldım gülmekten :))) ya bu adam daha napsın sana :))Daha ne yapsın
Zaten kutlamıyorsanız sorun ne?Biz zaten kutlamayızkı .BN ona dün espirisine dedım napcaksın bana 14 subat dıe oda bız sevgılımıyız dedi :) sonrada pasta almıs .Bizim adam beceremiyor bu işleri onu anladım
Mantıkkı bnmkınede söylesem bu seferki bahanesi nolur acaba :))Evet kandil cok sevgililer gunu bir gün benimde işime geliyor )
bncede ben ona pasta bile almadım :) ama daha geç degıl bişiler yapmak için :)) bnde ona güzel bi makarna yaparım yeriz ne guzelZaten kutlamıyorsanız sorun ne?
Benim eşim de hediye işlerini hiç beceremez bu onu kötü veya sevgisiz bir eş yapmıyor.
Bense tam bir hediye uzmanıyım,herkese en uygun hediyeyi en uygun zamanlamayla vermeyi beceririm.
Eşimle ikimizin sevgi dili farklı ve bence bu çok büyük bir sorun değil.
Önemli olan birbirimizi seviyor muyuz?
25 yıllık evliyiz, tekrar dünyaya gelsem,
gene eşimi seçerdim.
Sizin eşinizin de içinden gelmiş pasta almış,
sizin yorumunuz 'benim kocam öküz'
Açıkcası eşinize,haksızlık yaptığınızı düşünüyorum.