Sevgililer gününde (biz sevgili miyiz ? diyen koca)

Afedersiniz kaç para verdi çok merak ettim

Afedersiniz kaç para verdi çok merak ettim
200 lira verdi bu devirde çok iyi bence :) bende kendime tek birşey değil de valla bir sürü yere girerek bir sürü şey aldım. Markaya çok takılan biri olmadığım için dökme polarlar oluyor ya 3-4 tane onlardan aldım.. Girdim 5 liracı var bizim burda istediğimi aldım.. Sonra kendime sutyen aldım canım bi mağazadan. Defactoya vs filan uğradım.. Eve geldim. Sevgililer gününü önemsemiyoruz. Hani eşimde zaten adet yerini bulsun diye böyle yaptı ha yıldönümü doğum günü filan bunlar bizim için önemlidir gerçekten ama.

Ben eşinizin samimiyetini sevdim bende sizin kafadayım ucuza bir sürü şey alırdım para daha bereketleniyor

Babam anneme yıllardır her sevgililer günü doğumgünü ve evlilik yıldönümünde pırlanta alır birinde genelde tek tek alıp takım yapar ama annem bir türlü memnun olmaz ne gerek var parasını ver satsan satılmaz der bu kadınları mutlu etmek zor dün benim eşim de bir gül getirdi inanamadım normalde hayatta almaz

Ben eşinizin samimiyetini sevdim bende sizin kafadayım ucuza bir sürü şey alırdım para daha bereketleniyor
Kesinlikle öyle. Mesela 50 lirayı bi bozduruyorsun 2 şey almışsın aa bi bakmışsın bitmiş :) ha bak unutmadan bir de dün akşam (biz trakyalıyız edirne ciğercisi var her yerde) çıktık ciğer yedik şöyle acı biber filan oh mis. Yemeğe de çıkmadık diyemem yani çok severim.

Offf anam offff bunu demeyeydin iyiydi cigerrrr offff benimkide laz bide balikcidaydikaksaminada aldigi kalpli pastayi yedik

Siz ne aldiniz diye soracaktim darkmore sormuş zaten,siz de hicbisi demişsiniz.
Yani sızlanacak bir durum yok.

Ayrıca 14 şubat sevgililer günü olmaktan öte sevgi günü şeklinde ifade edilmeye başlandı, eger sevgiye dair sıkıntınız yoksa hediyeyi vs çok da dert etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…