Sevgililer gününde (biz sevgili miyiz ? diyen koca)

Arkadaşlar bugün doktora gittik eşimle yumurtalıklarımın çatlamadığını söyledi bana vitamin ilacı ve hamile kalmak için ilaç verdi 19yaşındayım ve 80kiloyum zayıflamam lazım moralim çok bozuk bu ilacı kullanıpta hamile kalan oldumu

Kızlar Bizde kutlamadık sadece sabah uyanıp işe giderken güzel Bi mesajla kutlamış ben çok sevmiyorum sevgililer günü kutlamayı doğum günü ve evlilik yıldönümü daha önemli benim için

Ben özel günlere önem veririm çünkü sadece o günlerde özel hissetiriliyorum . Sizler “ bana hergün sevgililer günü “diyorsanız çok şanslısınız. Ben diyorum ki acaba doğumgünümde bir hediye alıcakmı? Öyle senede 1..max 2 dir aldığım hediye.

Bu tür günler tüketimi arttırmak için var. Zaten yeteri kadar tüketiyoruz. Ha bir de görmemişlerin bakın kocam bana ne aldı diye hava atma arzuları tatmin oluyor. 364 gün beni mutlu etmeyen adam sadece özel gün diye iyi davranıyorsa varsın gitsin öteye.
Bu arada bir şey dikkatimi çekti, hesabımda ekli olan ve kocamla mutsuzum diyenler hep kutladı bugünü, diğerlerinde ses soluk yok.

Yalandan pastayı geçtim verdiğim özenle hasta halimle hazırladığım el yapımı kurabiyelerime verdiği tepki bile garip olan bir kocaya sahibim. Şükredin pasta almış :)

Arkadaşlar bugün doktora gittik eşimle yumurtalıklarımın çatlamadığını söyledi bana vitamin ilacı ve hamile kalmak için ilaç verdi 19yaşındayım ve 80kiloyum zayıflamam lazım moralim çok bozuk bu ilacı kullanıpta hamile kalan oldumu
Daha cok gencmissin canm diger forumlara bak olmadi konu ac bilgisi olan arkadaslar yorum yazar zaten

Sevgililer günü denilen bu zorlama saçma gün tamamen ticari amaçlı ve biz kadınların ilgi bekleyen o duygusal yapısını sömürerek bir çok ilişkiye de zarar vermektedir.iki sevgilinin günü kendilerine özel olmalıdır.evlilik yıldönümü gibi.yaşadiklari bir anı ya da sevgilerini perçinleyen bir hatıraya dayalı olmalı özel olmalı yani.Bu günün adı daaziz valentine günü.O kadar bizden değil ki yama gibi duruyor resmen

Onu bunu boşverin herşeyin başı sağlıklı olmak sağ salim yanınızda olması 13 yıl boyunca kadınlar gününü bile kutlayan kocam çiçek dahi almadan geldi zaten benim de aklımda yoktu bile önceki aldıkları tüm altınları da bozdurttu zorla bankaya yatırttı çünlü yan komşum 5 bileziği için boğazı kesilerek öldürüldü onun üzüntüsünden aklımıza bile gelmedi ki bakın netten görürsünüz mersinde vahşet diye

KIZLAR BİZ DE KUTLAMADIK SEVGİLİLER GÜNÜNÜ EŞİM BİZE HER GÜN SEVGİLİLER GÜNÜ DEDİ
GERÇEKTEN DE ÖYLE EŞİM BİRŞEYLER ALMAK İÇİN ÖZEL BİR GÜNÜ BEKLEMEZ TANIŞTIĞIMIZ GÜN BİZİM İÇİN ÇOK ÖZELDİR , HER YIL İLK TANIŞTIĞIMIZ YERE GİDİP HER YIL AYNI YEMEKTEN YİYİP BİRBİRİMİZİN GÖZLERİNE BAKARIZ EĞER TANIŞTIĞIMIZ GÜNDEKİ O MASA DOLUYSA YAN MASADA BEKLERİZ BOŞALSIN DİYE SONRA MASA BOŞALDIĞINDA GEÇER YERİMİZDE YEMEĞİMİZİ YER HAR YIL AYNI YERDE RESİM ÇEKİNİP İÇİMİZDEN GELEN HEDİYELERİ BİRBİRİMİZE VERİRİZ,

Kanalıma herkesi beklerimmm
Yeni bir kanal ama hepsi denenmiş tarifler

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz sevgililer gününü hiç kutlamıyoruz , bence oldukça gereksiz bir durum, evlilik yıldönümü ve doğum günleri kıymetli bizim icin sadece.
Evet, bence de.. Herkesin aynı gün aynı şeyi kutladığı bir günün ne özelliği, anlamı, maneviyatı var ki? Sevgililer gününden öte, bir kaç alanda ticaret yapanlar için özel bir gün daha çok..

Herkesin durumu sanırım benden daha iyi. Günü hastanede geçirdik sonrada eve gelip uyudum bırakın bi pasta filan sevgililer günümüzü bile kutlayamadık birbirimizin. Neyse ki annem var kadıncağız telefonda kutlayıp benim sevgilim sensin dedi o da bi teselli :))))

X