Sevgililer gününde (biz sevgili miyiz ? diyen koca)

Biz sevgililer gününü hiç kutlamıyoruz , bence oldukça gereksiz bir durum, evlilik yıldönümü ve doğum günleri kıymetli bizim icin sadece.
Kesinlikle katılıyorum bende size, önemli olan kişiye özel olan günlerdir haklısınız , herkes özelini paylaşma çabasına giriyor ve bir çok şey de resmen paylaşım yapmak için alınıyor gibi geliyor bazen bana, hele sevgilisinin aldığı şeyi çekip koyan içine yazdığı notuna kadar paylaşan bayanlar bir de altına seni seviyorum yazan sevgililer sanki özel olarak sevgisini söyleyemiyormuşçasına.. yada aynı evde eşlerin bunu yapması.. aşırı itici geliyor bana da.

Valla canım keşke benimkide öyle yapsa dün özel günleri kutlamıyorsun diye kavga ettim bugün rakı alacakmış onada şükür normalde onuda yapmıyor özel günlerde hatta muhabbet bile edemiyoruz düşün :))
Ya canım inan böyle sevgililer günü filan bana biraz abartı geliyor. Ne bileyim iki insanın sadece birbiri için olan özel günü tabii ki anlamlı birşey ama konu sevgilileri günü olunca pek bir özel gelmiyorsun bana :) evde huzur olsun hediye filan olmasa da olur düşüncesindeyim bugün için

kocaaaa işyerinde bir kişiye gül geldi diğer tüm kadınlar yutkunduk resmen
eşimin yorumu:70-80tl çiçeğe vereceğime gider karnımı doyururum:kusmuk:

Doğru demiş ama..
Günah değil mi bir kaç günde çürüyüp çöpe gidecek şeye 70-80 tl vermek?

He önem verirsiniz bir yerde yemek yersiniz veya bir kıyafet falan alır neyse de, çiçekçiler de bu günleri bekliyorlar zaten vurgun yapmak için..

Doğumgünlerimiz haricinde özel günlerde hediyeleşmemeye karar verdik beraber.
Zaten özel olmayan günlerde çiçek alır, hatta geçenlerde biri solmadan başka almış, yeter artık dedim.

Birbirimizin seveceği şeyleri sıradan günlerde almayı tercih ediyoruz.

Bugünü kutlamıyoruz. Birbirimizden Herhangi bir şey beklemiyoruz

Tam yorumu yazmaya başladım benim ormantik öküzüm bir demet papatyayla geldi buna da şükür zaten beklemiyodum doğum olcak yarın kontrol var bi dünya masraf oluyo hastane başka ilçede özele gittiğimiz için
Ama hediye önemli değil sevgiyle sarılıp sıcacık bi öpücük yeter bugün dünyanın en güzel hediyesini alıp yarın kavga ettik mi bi anlamı yok

Bir gün değil hergün sevgiyle geçirmek dileğiyle

Sabah kahvaltılık bişeyler almaya çıktığında çiçek almış. Ama ne kutlama ne çiçeği bana verme yok, mutfak tezgahına kahvaltılıklarla beraber bıraktı, gül reçeli yapıp kahvaltıda yemeyi düşündü sanırım:)) zaten küstük hala da konuşmuyorum, daha nişanlıyken Doğum günümü unutmuş bir adamdan zaten sevgililer günü inceliği de beklemiyordum.

sizin tabiriniz de çok kaba değilmi?sevgililer günü için ne yapabilir ki insan.
ne olacaktı konfetiler falan havada ucusacak kalpli balonlar falan..
Sevgi hergün.sevmek hergün.Takılmayın böyle şeylere.sevgililer gününüz kutlu olsun.

Biz sevgililer gününü hiç kutlamıyoruz , bence oldukça gereksiz bir durum, evlilik yıldönümü ve doğum günleri kıymetli bizim icin sadece.
Bizde de durumlar aynı hiç özel bişey yapmadık bu zamana kadar sevgililer gününde.evlilik yıldönümleri ve anneler gününü önemser benim eşim.bende doğum günlerini. pasta yapıp ailecek kutlamak bile yetiyor

Bizde kutlamiyoruz cnm esimle neye ihtiyacımız varsa söylüyoruz ona göre aliyoruz sonra içimizden geçenler söylüyoruz galiba özellikle bu yüzden bunu yapıyoruz

Neden olmasin bazı erkekler sevgilerini pek belli etmezler sirf sevgililer gunu diye karısının beklediğini düşündüğü için sirf mutlu olsun diye ufak jestler yaparlar
Tabi ki herkes evliligini ya da iliskisini kendine gore yasar. Saygi duyarim. Siz kutlamak isterseniz kimse karisamaz buna.

Bu tarz günlere özel anlam yüklemiyorum.
Hediye verip arım, balım, beteğim günümüz kutlu olsun diyecek.
Diğer günler tırt.
S.çarım öyle hediyeye de kutlamaya da.
Her daim neyse öyle devam etsin alışmışız zatiiii...

Doğumgünlerimiz haricinde özel günlerde hediyeleşmemeye karar verdik beraber.
Zaten özel olmayan günlerde çiçek alır, hatta geçenlerde biri solmadan başka almış, yeter artık dedim.

Birbirimizin seveceği şeyleri sıradan günlerde almayı tercih ediyoruz.

Bugünü kutlamıyoruz. Birbirimizden Herhangi bir şey beklemiyoruz

ya ikidir denk geliyorum:)
evlendiniz mi?

X