- 11 Aralık 2010
- 4.328
- 6.491
-
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Tabiki senin kararin ama sahsi fikrim eger tartisma konusu cok onemli degilse (ki bazen ufak konularda da tartisiyoruz) hediyeni vermen yanayim.ama haklı olan taraf benim tartışma konusunda o yüzden o bi adım atmadan vermeyi düşünmüyorum
Evet ya güzel bi sofra sohbet bize yetiyo artık ve o seste birbirimizi bile duyamıyorduk evli olmayanlar için dışarda yemek olabilir ama evliysen en güzeli evde geçirmekBizde geçen yıl yemeğe gittik o kadar kalabalıktı ki bir saate yemek gelmedi kalktık eve geldik ev gibisi yok bugünlerde
Cok guzel yapmissin canim, sevdigimizi biliyoruz tabiki. Ama bazen gostermek belli etmek gerek bir sekilde. Bu gunler de sadece vesile oluyor boyl;e guzel olaylara.Evet ya gözleri doldu beyimin hediyeyi görünce çünkü almadım kendi ellerimle aşkımı anlatan kitap yazdım :)
tesekkr ederim çok ince düşüncelisiniz gerçekten.Tabiki senin kararin ama sahsi fikrim eger tartisma konusu cok onemli degilse (ki bazen ufak konularda da tartisiyoruz) hediyeni vermen yanayim.
Ki belli ki bu tur ozel gunleri onemsiyor ve kutlamayi seviyorsunuz. Seneye bugunu kotu hatirlama
Valla pastaya sevinmelisin. .Bizimki akşam gelecek bakalım nasıl geçecek gerçi bende hiçbir hazirlik yapmadım.Napim ben bu öküz kocayı :)) yalandan bi pasta almıs al bak sevgililer günü .Sizlerde durum ne?
Kapitalizmin oyunuymus herkesin sokakta olduğu gün yemeğe gitmezmis.yalandan da olsa almış ya pastayı boşver :)Napim ben bu öküz kocayı :)) yalandan bi pasta almıs al bak sevgililer günü .Sizlerde durum ne?
Hele de yemeğe düşkün bir kocan varsa yaparken de mutlu oluyor insan biliyorsun ki aşkla yiyecek birisi varEvet ya güzel bi sofra sohbet bize yetiyo artık ve o seste birbirimizi bile duyamıyorduk evli olmayanlar için dışarda yemek olabilir ama evliysen en güzeli evde geçirmek
ya ikidir denk geliyorum:)
evlendiniz mi?
Erkekler zaten gerçekten çok düz zaten ne yapsak etkilenirler :)))Bnimde eşimden kalır bi yanım yok :) hiç hediye aldığımı hatırlamıyorum. Sadece geçenlerde bi çakmak vermiştim ona :)
suan sizi kiskandimHepimizin inşallahçok has adamdır, ben bu adamı sevmeyeyim de ne yapayım :)))