Sevgililer gününde (biz sevgili miyiz ? diyen koca)

Bugün ablamın okulunda olan olayı anlatayım

Çiçekçi gelmiş bir kucak dolusu güll
Kartın üzerinde baş harf ve tel numarası yazıyormuş
Tüm öğretmen kadınlar toplanmış
Herkes kendine geldiğini düşünüyor
Fakat karta bakınca numara onlara ait olmayınca bozulanlar olmuş
O diyormuş banadır
Öteki diyormuş banadır
Arkadanda çalışan hizmetli kadın lütfen bende bakabilirmiyim diyormuş
Ama onu hesaba alıp kimse göstermiyormuş
Belki kadın on defa çırpınmış lütfen bende bakabilirmiyim çiçeğe ve numaraya diye
Kadın zor bela bakmış,çiçek ona gelmiş
Diğer kadınlar bir bozulmuş bşr bozulmuş
Günün en güzel haberiydi benim için
Kadını hesaba almamışlar sanki o kadın değil,sanki onun sevgilisi olamaz yada ona bir incelik yapılamaz

Ben senede 1 gün düşünülüp geri kalan günler özensiz davranılmasından yana değilim. Kalan 364 gün düşünülüp hediye alınması taraftarıyım. :) )))

Açıkçası eşim asker oldugu için bu tür şeyleri, yapay, klişe ve duygudan yoksun buluyorum. Ama yılın herhangi vakti tek bir güne baglı kalmaksızın güzel sürprizler yapabiliyoruz. Anı yaşıyoruz kısacası.

Eskiden telfn tablet filan alirdı sonra saçma sus eşyaları bardak filan almaya başladı en son ben hediye alma beğenmiyorum parasini ver ben alirim diyordum bu sene hiç bişey yok tabi bende almıyorum artık ama benim anlamadığım bişey var cevreme bakıyorum hep erkekten bekliyorlar kadinlar hiç hediye almıyor haksızlık bence

ama haklı olan taraf benim tartışma konusunda o yüzden o bi adım atmadan vermeyi düşünmüyorum
Tabiki senin kararin ama sahsi fikrim eger tartisma konusu cok onemli degilse (ki bazen ufak konularda da tartisiyoruz) hediyeni vermen yanayim.
Ki belli ki bu tur ozel gunleri onemsiyor ve kutlamayi seviyorsunuz. Seneye bugunu kotu hatirlama

Bizde geçen yıl yemeğe gittik o kadar kalabalıktı ki bir saate yemek gelmedi kalktık eve geldik ev gibisi yok bugünlerde
Evet ya güzel bi sofra sohbet bize yetiyo artık ve o seste birbirimizi bile duyamıyorduk evli olmayanlar için dışarda yemek olabilir ama evliysen en güzeli evde geçirmek

Evet ya gözleri doldu beyimin hediyeyi görünce çünkü almadım kendi ellerimle aşkımı anlatan kitap yazdım :)
Cok guzel yapmissin canim, sevdigimizi biliyoruz tabiki. Ama bazen gostermek belli etmek gerek bir sekilde. Bu gunler de sadece vesile oluyor boyl;e guzel olaylara.
Askiniz om,ur boyu sursun.

Tabiki senin kararin ama sahsi fikrim eger tartisma konusu cok onemli degilse (ki bazen ufak konularda da tartisiyoruz) hediyeni vermen yanayim.
Ki belli ki bu tur ozel gunleri onemsiyor ve kutlamayi seviyorsunuz. Seneye bugunu kotu hatirlama
tesekkr ederim çok ince düşüncelisiniz gerçekten.
ilk adımı atmayı belki deneerim. belki :)

Bir şişe parfum,bir tane gül bir kutu çikolata almis almasıydı da pasta alsaydı yine de lafını yapmazdım. Sevgililer günü bizim için önemli değil.

Benim istememle hediye alacaksa hiç almasın daha iyi. İçinden ne zaman gelirse o zaman alsın yeter bana

Siz bir sey aldiniz mi da onun hediyesini begenmiyosunuz? Sizde madem guzel bir sey alin ona. Hediyenin iyisi kotusu olmaz ve hic olmamasindan iyiydir pastaysa ne olmus. Dusunmus iste

Evet ya güzel bi sofra sohbet bize yetiyo artık ve o seste birbirimizi bile duyamıyorduk evli olmayanlar için dışarda yemek olabilir ama evliysen en güzeli evde geçirmek
Hele de yemeğe düşkün bir kocan varsa yaparken de mutlu oluyor insan biliyorsun ki aşkla yiyecek birisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…