- 18 Ekim 2018
- 556
- 917
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Hahaha benimki de onlardan ama ben yılmadım çünkü doğamda romantik olmak var benim mis gibi masa hazırladım kocamı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MaşaAllah benim ablama. Kesinlikle katılıyorum söylediklerine..Bence günü olmamalı, kutlamıyoruz veya hediye almıyorum diye züğürt tesellisi sanılmasın yazdıklarım, ben gerçekten doğum günü dışında pek takılmam özel günlere, emekçi kadınlar günü geliyor mesela, kadına saygısı olan erkekler müstesna bana samimi gelmiyor o gün tüm erkeklerin kadınlar gününü kutlaması, yılın 364 günü kadını döven, psikolojik eziyet eden adam o gün kutlasa ne yazar ?
Sevgililer günü de öyle, benimle her gün didişen, annesine kardeşine ezdiren, ağzına geleni sayan söven adam o gün hoşluk yapsın diye çabalamasını beklemem, beni her gün sevsin önemsesin, saygı duysun.
Hediye zaten içinden geliyorsa başka bir gün alır, eşim şanslı bir adam bence, ben altın sevmeyen bir kadınım:)) hediye olarak hiç altın beklentim olmadı, bir gün tabletin eskidi bak sana tablet aldım diye gelir, bir gün bir şiir yazar, bir gün şarkı besteler kendi çapında, bazen bakarsınız kuruyemişlerden kalp yapmış, bazen bahçenin çimlerini kalp şeklinde biçmiş, o özel anı da kendi belirler, içinden geldiği gibi hareket eder, bu da beni mutlu eder, hediye umurumda değil yüreği benim olsun yetiyor.
Birbirimizi daha iyi anladığımıza sevindim.Evet kitaplar gerçekten hayatımıza olumlu - olumsuz yansıyabiliyor, ben okumadım bahsettiğiniz kitabı.
internetten baktım 5 sevgi dili ne diye ve benim ki onaylanmak buna adım gibi eminim :)
buraya sohbet, dertleşme amaçlı giriyorum tartışma alanlarından kaçmaya çalışıyorum, kızmadım yanlış anlamayın lütfen..
evet eşim beni seviyor bunu biliyorum, görüyorum, hissediyorum ama dediğim gibi biz kadınız ve severiz hediyeleşmeyi ki dönem dönem eşime yahu insan bi çiçek alır mutlu eder derim ama yok adam almıyor.
ben zaten çalışıyorum, kıyafetimi de kendim alıyorum ayakkabımı da, yemeğimi de yiyorum bunları bildiği halde istediğin bir şey varsa alayım demesi tuhaf değil mi gerçekten? mesela o kafasını oyunlarından 2 dk kaldırıp konseri ayarlayamaz mıydı? bence sürpriz yapmak isteyen insan bir şey bulur yapar.. istesem çiçeğimi de alırım valla aklıma gelmedi değil
ben onu üzdüğüm de hadi hazırlan seni x şehrine kaçırıyorum diyebiliyorum mesela. bilmiyorum ya böyle şeyler de evlilikte gerekli diye düşünüyorum..
Başından savmak olarak görmüyorum. Gelirimiz giderimiz ortak evet. Bana normal gelirim dışında kendisinden para verip canın ne istiyorsa al dedi neyi anlamadınız :) Sevgililer günü bizim için o kadar önemli bir gün olmadığı için özel bir hediye beklemiyorum zaten :)Iyi de zaten geliriniz gideriniz bir degil mi? hesaplar ortak degil mi ki? Anlamadim.
Sahsen para verilip ne istersen al denilmesi basindan savmak gibi olmus. Zaten esin, ikinizin de geliri ayni yere giriyor.
Birbirimizi daha iyi anladığımıza sevindim.
Ben de mümkün mertebe polemik ve çatışmadan uzak durup, farklı fikirleri ve bakış açılarını görmek adına bu platformdayım,
biraz da mesleki refleksle.
Siz beklentilerinizde kendinize göre haklısınız bununla birlikte bu konularda üç önemli faktör etkili;
1-Kadınla erkek arasındaki duygusal farklılıklar
2-Eşlerin kişilik özellikleri
3-Eşlerin yetiştirilme tarzı arasındaki farklar ve sosyal öğrenme
Tıpkı bizim duygu ve düşüncelerimizi ben diliyle ifade edince birbirimizi daha iyi anladığımız gibi eşinize de bu konudaki duygularınızı,bakış açınızı ve beklentilerinizi anlatmanız yararlı olabilir.
Benim eşim bu konuda kendini geliştirdi mesela.
Hediye konusunda fazla ilerleme yok genelde birlikte gider bana hediye seçeriz ama
konser bileti veya kahvaltı organizasyonu ayarlamayı öğrendi.
Biraz uğraşmam gerekti bunun için ama değdiğini düşünüyorum.
Beklemek yerine beklentiyi ve bunun bizi ne kadar mutlu ettiğini anlatmak lazım kocalarımıza.
Olsun pasta almışNapim ben bu öküz kocayı :)) yalandan bi pasta almıs al bak sevgililer günü .Sizlerde durum ne?
Ayynen öyle be esmoşum evimizde huzur eksik olmasın gerisi fasa fiso :)iyimisssi vallah bana verdi :)sonra disari cikti yanimda nakit yok bana verebilir misin dedi. geri verdim ona dedim zaten verme daha harclik .benim ki genelde veriyor ama geri ilk defa istedi neyse canlari sag olsun:)
Hepimizin inşallah çok has adamdır, ben bu adamı sevmeyeyim de ne yapayım :)))MaşaAllah benim ablama. Kesinlikle katılıyorum söylediklerine..
Fakat bey'inde çok maşaAllah hakikatli adammış. Çimleri kalp şeklinde biçmesi,şiir yazması şarkı bestelemesi falan çok güzel :)
Rabbim mutluluğunuzu daim kılsın
Olur olur,ümitsiz olmayın.Annesinin anneler gününü atlamaz, ablalarının doğum günlerini, yeğenlerin doğum günlerini.. çiçeği çok sevdiğimi de bilir kuruyacak olsa bile baktıkça mutlu olurum.. bilmiyorum artık nasıl olur
Bnde söyle düşünüyorum size yakın olan birileri varsa ve bunu bilerek gösteriyorsa eşlerinin ne aldıklarını falan açtığınız tv de bile sevgililer günü diye bahsediliyorsa karşıdakinin de beklediğini düşünüp yapilamazmi bu konuda haklisiniz ama bazı erkekler malesef öyle eşleri severler ama bunu hep içlerinde yasarlar ama bilirlerki eslerine sirf adi üstünde sevgiluler günü diye hediye alsa kalbine dokunsa mutlu olacağını aksine daha çok mutlu olması için yaparlarBenim fikrim şudur,;
Nomalde sevgisini gösteremeyen bir kişi bugüne sevgililer günü dendi diye aaa göstereyim bugün sevgimi, birde hediye alayım demez. Sadece o gün kendini zorunlu hisseder.
onudq almasaymıs keşke :))) komik olmus
Valla canım keşke benimkide öyle yapsa dün özel günleri kutlamıyorsun diye kavga ettim bugün rakı alacakmış onada şükür normalde onuda yapmıyor özel günlerde hatta muhabbet bile edemiyoruz düşün :))Valla ben çok memnun oldum açıkçası istediğimi de aldım :)
Sarilip tv izlemek mi ?o da ne?yenen bi sey mi?Birşey almayiz yaaa,evde üç tane cadı var ne hediyesi.Valla kızlardan sıra gelmiyor bize .Ha napariz kızlar uyuyunca çay demleme,birde mısır ohhhhh.Acariz bir film sarılarak izleriz.Al sana sevgililer günü