Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

aa bu da çok hoş. ilerleyen dönemlerimiz için gayet hoş olacak.

cnm google da sevgiliye kitap yazıosun orda karşına çıkan ilk adresi tıkla görcksn hemen hihoyyyt

ay canım buldum çok sağol ve cidden çok hoşuma gitti bu kitap tavsiye edenlere teşekkür ederim
28 haziran evlilik yıldönümüm ve ben de yaptıracağım bı kitaptan aşkımın çok hoşuna gidecek eminim
a.s.

bişey deil cnm ne demk zaten burda birisi yazmış bnde ondan gördm begenir tabiki ama bnce kendi cümlelerini yazdır o kitaba cnm çnkü öle daha içten olr opuyorumnanaktan

begenmene sevindm cnm

aaa oda çok hoş cidden cnm hem kendi ellerinle yaptığın bişey çok hoşuna gider bnce kaydirigubbakcemile5
geçen sefer yakmıştım canım,bu seferde yakmassam hoşuna gidecek inş. :kedi:
canım ya bu çok gzl birşeymiş
nerde nasıl yapılıyor bir bilgi alabilirmiyim
bende evlilik yldönümümüzde yaptırayıım kocacığımaaa
şimdiden teşekkürler
a.s.
google dan sevgiliye kitap yaz çıkar canım.. bi arkadaşım yaptırdı.. elime geçerse paylaşırım
hadi ya erkekler mi yapıomş cnm bn hç rastlamdım o zmn yapmam başka fikrlermde var zaten :umursamaz:
yok canım yap sende, senin cümlen güzel olmuş... kendini tatlı yerine koymuşsun..oda hoş kaydirigubbakcemile5

geçen sefer yakmıştım canım,bu seferde yakmassam hoşuna gidecek inş. :kedi:

yok canım yap sende, senin cümlen güzel olmuş... kendini tatlı yerine koymuşsun..oda hoş kaydirigubbakcemile5

bu sfer başında bekle cnm yanmasın kaydirigubbakcemile3

yani aklımda o var ama başka orjnal bişeyde olblr cnm kara aşamsındayım kaydirigubbakcemile5

çok acayip romantik cnm.

çok güzel fikir cnm bizler içinde ileride yapılıcak hediye olur

seninkide güzel cnm yanınada kendi emeğinle başka tatlı türü bişey yaparsan daha çok beğenir bence

ben esime gecen sene, bayaga büyük bir süpriz yapmistim, garibim isten gelmisti, kapiyi acar acmaz yerde onun hakkinda düsündüklerimi, ona sevgimi anlatan kagitlar serdim, yere sererken kagitlar yatak odamiza dogru serdim. kendimi yatak odasina sakladim, ve kapiyi actiginda yatagin üstüne ona aldigim hediyeyi gördü, oda kalp seklinda balonlarla doluydu, bende öylece oturup askimin gelmesini bekledim :)... askimda bir restoranta masa ayirmisti, yemek yedik sonrada bilardo oynamaya gittik.. okadar :) bakalim bu sene ne yapicam hmmm...

üffffffff eyvahedigeldismile ben ne yapacam? bilmiyorumkismile 12 şubat doğum günü.14 şübat sevgililer günü.daha önce herşeyi yaptım.romantik bi yemek,cep telefonu aldım,gitar aldım,kazak ördüm,atkı ördüm,gömlek aldım...daha ne yapayım? :1shok:

ben ikimizin fotoğrafını karakalem çalışmak istiyorum.
resim öğretmenliği okuyupta ikimizi karakalem çalışmasını yapmadan olmaz demi :kedi:

daha önce onun portresini çizmiştim bayılmıştı. eminim bu sefer bu da çok hoşuna gidicek. sürekli böyle şeyler istiyor zaten opuyorumnanaktan

ben geçen doğumgününde çok şık bir saat almıştım :asigim:
bu sevgililer gününde ise spor bir gömlek ve ve üstüne de yine spor bir kazak , süveter tipi brşey düşünüyorum
benim aslında çok daha dğişik planlarım var ama onu daha sonraya düşünüyorum :kedi: opuyorumnanaktan

çokkkkkk güzell. çok romantik.işte bu. :lepi: :asigim: ben de evlenince yapıcam bu tür şeyler :kedi:

boshayallersmileben eşimin de bana ne alacağını duydum hahaha ama haberi yokkaydirigubbakcemile3 geçen amcasının kızına sorarken duydum benim istediğim bi künye var sanş künyesi die de geçi ortada kelebek iki kenarındada nazar boncuğu var pahalı bişi ama uzun süredir istiodum bi denzeride amcasının kızında var nerden aldın filan dio bizimkide istioda dedi bende hemen ordan kaçtım beni görmesin diee.... anam birde başka bişi alırsa bozulurmuyum acabaaaboshayallersmile

başka bişey alsa bi kere künyeye şartlanmışsın ya...beğenmeyedebilirsin kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…