Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

ben kendim gitmeyi düşünüyorum,Allah izin verirse. aklinialirimsmile
bir de çok merak edip te izleyemediği bir film vardı onu alsam yeter ona canım, evde baş başa kalabilirsek izleriz kaydirigubbakcemile3

gayet hoş bir hediye olur tabiiki.

Dijital Çerçeve nasıl olur sizce ?
İş yerinde masasına koyar felan

bence de güzel fikir.

bence fikirlerin çok hoş. senin söylediklerinle 3 sevgililer günü çıkartılır. ama yüzündeki ifadeyi görmek için bile yapılır.

aşkıma sevgililer gününden önce 29 ocak doğum günü için bir şeyler hazırlamalıydım.Bunu için ne yapabilirim ne yapabilirim düşündüm düşündüm hilal'in ki gibi bir şey yapmaya karar verdim :)

ve hemen uygulamaya geçtim.Şirketten 16x16 lık buz mavisi karton kutu aldım :)
içine bir mektup yazacağım.Resimlerimizden bir tane çerçeveleyip koyacağım.En sevdiği çikolata snickers ondan bir tane koyacağım.Parfümü bitti yedekleri var ama en beğendiği kokusu avondan sipariş veriyorum essence diye bir parfüm bayılıyorum kokusuna ondan koyacağım :)Birde tuttuğu takımla ilgili ufak bir şey ekleyeceğim.Bunlar o kutuya nasıl sığacak bilmem.

benim aşkım asker olduğu için mektup yazacağım ona:asigim:

evet var canım benim eşim evde hep tişört giyiyor ona oğluşumuzla beraber bi resmi var onu tişörte bastıracağı arkasınada ben babamın yavru aslanıyım yazdıracağıım bir tanede oğluma yaptıracağım takım giysinler die

Bir sitede gördüm akşam araştırırken.Birkaç bilgi veriyorsun kitap yazıyorlar.200 sayfa.Bunu yaptıran varmı:uhm:

evet canım..aklımda benim o. bunu ben yıldönümümüzde ,mart ayında yaptırıcam..:kedi:hemde hiç bişi değil 50 tl

kapağında sizin resminiz oluyo,yazar olarak sizin adınız geçiyo.. birbirinize olan hitaplarınızı,aşk sözlerinizi ne yazılmasını istiyorsanız gönderiyorsunuz..5 gün içinde size kitap olarak yolluyolar.. her sayfa dolu dolu değil ama.. bi sayfada bi söz falan gibi

kızlar bnde geldim aranıza zemuszemus

bnmde bi fikrm var begenirseniz sayet kalpli bi kutuya kalpli çikoltalardan alıcam ve hapsinin yarısını sırıp ycem kutunun üzerinede beni tamamla aşkım yazıcam :kedi:
sizce nasıl kızlar tabi başka şeylerde var kafamda önce bunu sorym dedim :uhm:

güzel canım =) ama o genelde erkeğin kıza yaptığı bi jest.. "hiç biri senin kadar tatlı değildi" yazıyolar.ama yapabilirsin

bende kalpli kutu aldım.. bi akşam önceden kalpli kurabiye yapıcam... içine onları doldurucam..kurabiyeyi çok sever bizimki..

güzel canım =) bende kalpli kutu aldım.. bi akşam önceden kalpli kurabiye yapıcam... içine onları doldurucam..kurabiyeyi çok sever bizimki..

begenmene sevindm cnm

aaa oda çok hoş cidden cnm hem kendi ellerinle yaptığın bişey çok hoşuna gider bnce kaydirigubbakcemile5

canım ya bu çok gzl birşeymiş
nerde nasıl yapılıyor bir bilgi alabilirmiyim
bende evlilik yldönümümüzde yaptırayıım kocacığımaaa
şimdiden teşekkürler
a.s.

hadi ya erkekler mi yapıomş cnm bn hç rastlamdım o zmn yapmam başka fikrlermde var zaten :umursamaz:

kızlar o kitap sitesini bnde inceledim ama açıkcası bana cümleler çok basit geldi eger siz kendinz içinzden gelen cümleleri yazıp verirsenz dha etkili olr die düşünüorm..

kızlar o kitap sitesini bnde inceledim ama açıkcası bana cümleler çok basit geldi eger siz kendinz içinzden gelen cümleleri yazıp verirsenz dha etkili olr die düşünüorm..

tatlım nerde o kitap sitesi banada verirmisiniz

bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…