ben kendim gitmeyi düşünüyorum,Allah izin verirse. aklinialirimsmile
bir de çok merak edip te izleyemediği bir film vardı onu alsam yeter ona canım, evde baş başa kalabilirsek izleriz kaydirigubbakcemile3
Dijital Çerçeve nasıl olur sizce ?
İş yerinde masasına koyar felan
Kızlar benim bir fikrim var ama tam yapmaya karar veremedim eyvahedigeldismile
Bir tane ayakkabı kutusunu süsleyeceğim ardından nişanlım tesbih e bayılır koleksiyonu vardır gümüş tesbih alacağım bir tane mektup yazıcam 1 adet flört döneminden 1 adet söz 1 adet nişan fotoğraflarımızı çerçeveye koyucağım en sevdiği parfümü bitmiş gördüm geçen gün boştu ondan alacağım jelibonu çok sever 5-6 paket jelibon alacağım tam bir film izleme hastası izlemek istediği 5 film var dvdisini alıcağım sürekli taktığım fularımı çok beğeniyor senin kokun sinmiş buna bir gece ver yatayım demişti çok gülmüştüm fularımıda kutunun içine koyup kargoyla yollayacağım o hiç bir şey almadım zannedecek kutuyla karşılaştığında yanında olacağım yüzündeki ifadeyi çok merak ediyorum
Ama yapmayadabilirim belki sayenizde değişik fikirler bulurum opuyorumnanaktan
Reyhan iyiyim güzelim sen nasılsın ? :)
bende geldim aranızaa.s.
Bir sitede gördüm akşam araştırırken.Birkaç bilgi veriyorsun kitap yazıyorlar.200 sayfa.Bunu yaptıran varmı:uhm:
güzel canım =) bende kalpli kutu aldım.. bi akşam önceden kalpli kurabiye yapıcam... içine onları doldurucam..kurabiyeyi çok sever bizimki..
evet canım..aklımda benim o. bunu ben yıldönümümüzde ,mart ayında yaptırıcam..:kedi:hemde hiç bişi değil 50 tl
kapağında sizin resminiz oluyo,yazar olarak sizin adınız geçiyo.. birbirinize olan hitaplarınızı,aşk sözlerinizi ne yazılmasını istiyorsanız gönderiyorsunuz..5 gün içinde size kitap olarak yolluyolar.. her sayfa dolu dolu değil ama.. bi sayfada bi söz falan gibi
güzel canım =) ama o genelde erkeğin kıza yaptığı bi jest.. "hiç biri senin kadar tatlı değildi" yazıyolar.ama yapabilirsin
bende kalpli kutu aldım.. bi akşam önceden kalpli kurabiye yapıcam... içine onları doldurucam..kurabiyeyi çok sever bizimki..
kızlar o kitap sitesini bnde inceledim ama açıkcası bana cümleler çok basit geldi eger siz kendinz içinzden gelen cümleleri yazıp verirsenz dha etkili olr die düşünüorm..
ben daha hiç düşünmedim bilee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?