Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

benim nişanlım 14 şubatta çalışıo maalesef neyse sağlık olsun ben hediye olarak mont ve kazak aldım bu aralar çok üşüyo da aşkım zemuszemus colins inanılmaz indiriimde bilginiz olsun:lepi:

kızlar bende şu anda 14 şubata özel resimlerimizden ve güzel fonda bi müzik video hazırlıyorum ama 2 3 ay önce benim hanzo kardeşim flash diskimi sakladı vermiyo çok az resimlerim var ben çevreden resim araştırdıkça ona küfrediyorum resmen...

resimlerimizi slayt yapacam. aralarında güzel sözler koymak istiyorum. ne yazsam ki,yardım edersen sevınıırm boshayallersmilebilmiyorumkismile:uhm:

Kızlarr BEN KENDı YAPTIĞIM HOŞ BıR HEDıYE DÜŞÜNÜYORUM MESELA RESıMLERıMıZı ÇIKARTTIRIP YANINADA KÜÇÜK BıR HEDıYE ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM AMA DAHA DEĞıŞıK BıRŞEY ıSTıYORUM VARMI FıKRıNıZ???.???

URL=http://img691.imageshack.us/i/resimmwy.jpg/]
[/URL]

sevgililer günü için yaptıdığım saat bide bjk stordan kartal figürlü anahtarlık aldım inş yetişir zamanında bide pasta yapıcam kalp şeklinde :)
anahtarlıkta bu​

Son düzenleme:
Ne kadar yaratıcı hediyeler düşünmüş herkes,gıpta ettim.Daha önceki zamanlarda pek çok hediye aldığım için manadar bir hediye düşünüyorum yanında taşıyabileceği.Kol saati düşündüm ,arkasınada anı olacak bir kaç kelime yazdırmak,Hiç yaratıcı değilim hiççç:kedi:

iyi fikir biraz değiştirip yapabilirim :) ilk sevgililer günümüz bizimde -tatlicadiarzu-

esra balım saat gerçekten güzel olmuş ya ben de mi yaptırsaydım bak şimdi ne kadara aldın sen bunu güzelim

of kızlar ya benim hediyem hala hazır bile değil. karar veremiyorum çünkü aslında onu tanımıyorum bile.kendisi ile bi kaç kez görüştük ve askere gitti.ve 3 aydır tel ile konuşuyoruz demem o ki kıyafet almak için falan zevkini bedenini bilmiyorum. albüm düşünsem beraber resmimiz bile yokk((aklıma ilk gelen hediyede kol düğmesi oluyo?çok zormuş yaa..bi akıl verin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…