üff yaa nasıl vericem karneyii :1no2:
yanına başka bişey almadınmı cnm ek olarak bişey varsa yanında ikisini bi kutuya koyup verebilirsin aklıma o geldi sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üff yaa nasıl vericem karneyii :1no2:
ya arkadasım ben karne ve tapu yazmışım doğru ve anlaşılır bir şekilde gayet açık, sen bana karden tapuğu ne diyosun asıl ben anlamadım dogru düzgûn oku da öle sor, laf olsun diye değilvalla ne koydun hiç anlayamadım karden tabugu ne?bilmiyorumkismile
:roflol::roflol:Ayy ilahi ya, karne ve tapu..Daha önceki sayfalarda epey konuşuldu canım.valla ne koydun hiç anlayamadım karden tabugu ne?bilmiyorumkismile
valla ben pek bişey almayı düşünmüyorum.16 aydır çıkıyoruz bana ala ala bir tahta tarihi değişen masa saati bir de içinde sadece üç tane gülü olan çiçek.ben ona cüzdan mont kemer parfüm traş losyanu neler aldım.yaşım gelmiş 28 o 32 kaldıki ben öğretmen o doktor yani yaş küçük değil para da var.ama bana verilen değer bu.almayacağım yüz ifadesini merak ediyorum.kusura bakma aklımdan çıkmış diyeceğim.aldıklarıma saysın.eski ilişkilerimde de hep aynı hatayı yaptım hep düşünceli oldum neler yaptım neler değer bilen olmadı.yapmayacağım artık.
Aferın kız alma bencede.ama su var kı erkklerın bzısı hedıye almaktan anlaaz sevmez vaktı olmaz vs...
onu da göz onunde bulundurderım.. aklmdan cıkmıs deme bence eger o guzel bısı almıssa,ben de almak ıstemıorum hem alınabılcek herseyı aldım hemde sogudum ondan hedıye almayı canım ıstemıo.eger o almıssa(880km den yanıma gelecek) ben sey demeyı dusunuorum '' 14subata kararı baskası vermıs gavur ıcadı bızım özel bı gunumuz degıl o yuzden ben bısı almadım '' dıcem kı yıldönumumuzde o bana bısı almadı uzaklık oldu ıcın de oluo bu ama.
.5senedır cıkıoruz daha aılem bıle bılmıo öleyemıorum sonumuzun ne olcagı bellı degıl.
Aferın kız alma bencede.ama su var kı erkklerın bzısı hedıye almaktan anlaaz sevmez vaktı olmaz vs...
onu da göz onunde bulundurderım.. aklmdan cıkmıs deme bence eger o guzel bısı almıssa,ben de almak ıstemıorum hem alınabılcek herseyı aldım hemde sogudum ondan hedıye almayı canım ıstemıo.eger o almıssa(880km den yanıma gelecek) ben sey demeyı dusunuorum '' 14subata kararı baskası vermıs gavur ıcadı bızım özel bı gunumuz degıl o yuzden ben bısı almadım '' dıcem kı yıldönumumuzde o bana bısı almadı uzaklık oldu ıcın de oluo bu ama.
.5senedır cıkıoruz daha aılem bıle bılmıo öleyemıorum sonumuzun ne olcagı bellı degıl.
maket ahşap uçak tabii kide, boyutu bir ayakkabı kutusuna sığıcak büyüklükte ama çok güzel nette araştır bulursun hayatım..bence de değişik bir hediye aşkıma opuyorumnanaktancanım maket şeklinde mi kendi mi yapmış?
canım ya benimki de pek meraklı öyle şeylere gerçi şimdi gemi yapıyor
ayrıca 2 yılda almadığım şey kalmadı
gömlek, kazak, cüzdan, oyuncak araba, resimlerden takvim kendi yaptığım, çalar saat kendi sesimi kaydetmiştim onla uyanıyordu, sevgili eldiveni, atatürk anahtarlığı, beşiktaş mini tişörtü arabaya asmalık olanlardan, resimli bardak, çerçeveli resimler oof artık aklıma başka bişey gelmiyor ya.. üstelik hani benimkiler pek maddi değeri olmayan şeyler oldu. oysa son zamanlarda coştu iyice kolye, ipod, saat fln aldı en son. 14 şubatta bişi almak bana çok saçma geliyor ama şimdi kalkıp bana bişey alma da demek istemiyorum çünkü çok geç kalmış olabilirim hani kırılsın istemem bişeyler planladıysa ama ben önemsemediğimden aslında 1 gül alsa yeter bana ama.. ne alsam ne yapsam?? yani böyle aklımda kurabiye fln yapmak vs tarzı şeyler var ama ufak da olsa bi hediye almam gerek sanki ya ama o ufak bişey almamışsa mahçup olcam belki de hiç bişi almaz bilemiyorum çok zor ya! :S
adaerr çok mersi canımm sayende karneyi 2 dk da hazırladımm :)
slmmm caspersy sen biliyomusun karnenin nasıl yapıldığını.
benimkinin 2 şubat doğum günü
14 şubat sevgililer günü
15 şubat tanışma yıldönümümüz kafamçokkarıştı