• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

of kızlar ya benim hediyem hala hazır bile değil. karar veremiyorum çünkü aslında onu tanımıyorum bile.kendisi ile bi kaç kez görüştük ve askere gitti.ve 3 aydır tel ile konuşuyoruz demem o ki kıyafet almak için falan zevkini bedenini bilmiyorum. albüm düşünsem beraber resmimiz bile yokk:(((aklıma ilk gelen hediyede kol düğmesi oluyo?çok zormuş yaa..bi akıl verin???

parfüm alabilirsin, sonuçta koku için onu tanımana gerek yok yerimseniben şöyle ne ağır ne de hafif olsun kokusu.Hem senin istediğin gibi kokmak onun da hoşuna gider. a.s

mrb kızlar :D ben de kazağımın koluna geldim inş yetişecek yoksa annemden yardım alacağım artık.tapuyu hazırladım netten kendim fon kağıdına çıktı alacağım veee son olarak bugün fotoğraf.ıya sipariş verdim saat hazırlıcak 4 resmimizden kare ahşap bir saat.a4 boyutunda

belki fikir olur bende sölyleyeyim:)) burdan görmüştüm karne hazırladım,vede bir resim çerçevesi yaptım el emeği olsun diye;resimlerimizle slayt hazırladım,birde sepeti süsledim içine muz(çok sever) şekerler koycam:))birde kazak almayı düşünüyorum inşllh:)) çercevenin resmini koyabilrsem koyayım hatta

buna küçk şekerler koymak istiyorum bunu kendim yaptım basit ama emek verdim sonçta

dscf1115.th.jpg
[/URL][/IMG]

buda resm çerçevesii
adszgp.th.jpg
[/URL][/IMG]

buda daha süslenmesi gereken muz ve şeker çikolata sepetm:)) daha pasta yapıcam ogünn çook heyecanlıyım

umarım fikir olur bazı arkadaşlara çok zor şeyler değil el emeği hepsi en önmlisi bu:))

ya alcak bisi kalmadi yaaa, daha bi hafta once almistim hediye...senağlama Duramadim gittim yine aldim ama bi si..

kızlar bu takvımı halletımben bı fotografcıya gotrsem fotograf kagıdınacıkarttrsam buyuk boylardn ıı oluru sısce fotograf seklınde sonrada kırtasıyeye verıp tellı defter seklınde yaptrsam masa ustu takvım gıbı kartonanda destek versem olurmu sısce ?? en onemlı soru fotografcıdafotografeklınde cıkarttsam ıı olurmuuu fkırlerınızı belıcemm...
bırde bu tapudan yapıcam onudA FOTOGRAFCIDA CIKARRTIRM DIYORUM ODA OLURMU O SEKIL HOS OLURMU FOTOGRAF KAGIDINA????
BIRDE MAVI JEANSDAN GOMLEK ALMAYI DUSUNUYORUM ...
BIRDE TABKI SEKERLME CIKOLTA Fllan
bunları bısepet sandık gıbıbırsey alıp ıcıne koyucam sledıklrımısusleyerek
fkır nasıl bı yardmcı olurmusuuz

kızlar bu takvımı halletımben bı fotografcıya gotrsem fotograf kagıdınacıkarttrsam buyuk boylardn ıı oluru sısce fotograf seklınde sonrada kırtasıyeye verıp tellı defter seklınde yaptrsam masa ustu takvım gıbı kartonanda destek versem olurmu sısce ?? en onemlı soru fotografcıdafotografeklınde cıkarttsam ıı olurmuuu fkırlerınızı belıcemm...
bırde bu tapudan yapıcam onudA FOTOGRAFCIDA CIKARRTIRM DIYORUM ODA OLURMU O SEKIL HOS OLURMU FOTOGRAF KAGIDINA????
BIRDE MAVI JEANSDAN GOMLEK ALMAYI DUSUNUYORUM ...
BIRDE TABKI SEKERLME CIKOLTA Fllan
bunları bısepet sandık gıbıbırsey alıp ıcıne koyucam sledıklrımısusleyerek
fkır nasıl bı yardmcı olurmusuuz

kızlarr bu fıkrıme bısey demedınız yaa bı fıkır verıımısnız nasıl buldunuz fkrımııa.s.

Kızlar bende takı aldım sectorden yüzük ile kolye erkek arkadaşları takı takanlara fikir olur belki saat&saatte acaip indirim var takılarda falan %75 indirim hala hediye almamış olanlara duyrulur:)yanındada 15 metre faks kagıdı aldım kırtasıyeden ona anılarımızı duygularımı yazıyorum(daha bitmedi) onu rulo yapıcam kurdeyle baglaycam birde kırmızı kalpli bir kutuyada kalpli kurabiyeler yapıp koyucam sonrada bunların hepsini büyük bir kutuya güzelce yerleştirip ktuyuda kurdele ıle sarıcam bu kadar

ebişim cim canım ben bi kağıt buldum kırtasiyedde fon kağıdı gibi ama adı ne bilmiom tam böle tapu kağıtlarına benzio ona çıkarcam fotoğraf kağıdı sinmemişti benim içime...kızlar ikinizin fikri de güzel bence..Sevgililer hedielere boğulacak..Artık tek hediye verilmio galiba :D benim hediyelerim nasıl peki akıl verinn:D

Oh dünya varmış hediye derdinden kurtuldum :1closedeyes:
Almıcam ben hediye falan zaten konuştuşmuştuk sevgililer gününü kutlamıcaz die
Gerçi o bnm için hala bi çaba içindeymiş ama olsun zaten bnm için hazırlık yaptığını bilmiorum sanıyo bu seferde tek kişi alsın canım bişey olmazz kaydirigubbakcemile3.

merhabalar kızlar eşim mutlaka birşeyler alır bana ama bu sefer bir değişiklik yaptı kuzenleriyle beraber haftasonu tatili hediye etti kafamızın uyduğu insanlar eminim çok iyi geçicek sevgililer gününde ABANTTAYIZ..... fikir olarak hani el yazısıyla isim yazan yerler varya orda bir ferman yazdırabilirsiniz başlık olarakta {seni neden seviyorum }olabilir madde madde hoşunuza giden yönlerini sıralarsınız.. olabilirmi ne dersiniz? sevgiler

bugün kitabım hazır olcak inşş
100 sayfa olduuu
eşim balıkları çok severr
küçük bi fanusa iki tane balık alcamm yatakta baş ucuna koycam o uyanmadann
artık uyanır balıklara sevinir ve kitabı okumaya başlar gerisi de güzel bi kahvaltı olur herhal ama günün devamını bilmiyorum kocacım yapar herhal bi plan

Back