• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

ben 2 tane sevgililer günü kartı ve bir de mektup yazdım yolladım.opuyorumnanaktan
o da mart gibi (işi yüzünden gelemiyo) gelecek, yüzük alıcak banaboshayallersmile

A&

kızlar aşkıma şu kol düğmelerini alıyım diyorum, sizce güzel mi?

6049.jpg

bence de çok hoş
ztn erkeğe alınabilecek en gzl hedieler kol düğmesi saat kravat iğnesi
ben almadım bu sene kol düğmesi geçen sene de almıştım her sene aynı hedieyi alıo durumuna düşmek istemedim ama seneye alırım artık:)

Sevgilim askerde olduğu için ona mektup yazdım bi resmimizi düzenleyip çıkarttım ve internette gördüğüm sevgiliye karne diye bişeyi yapıp yolladım çok mutlu olmuş bugün almış mektubumu defalarca teşekkür edip beni ne kadar çok sevdiğini söledi o mutlu olunca bende çok mutlu oluyorum :1hug: meleğimi çok ama çok seviyorruuummm

ben geçen sene şişede mesaj yapmıştım :kedi:

onun ismiyle akrostiş şiir yazmıştım kendim, kağıdı da daha romantik olsun diye kenarlarını yakmıştım. bi de şişe alıp, içine renkli kum, taşlar ve yazın kumsaldan topladığım deniz kabuklarından koyup, şiirimi de rulo yapıp güzel bir kurdeleyle bağlayıp şişeye yerleştirmiştim :asigim:

evet kızlar saat 12 yi geçtiğine göre sevgililer gününe girmiş bulunuyoruz boshayallersmile
sevgilisi olanın olmayanın, olup da yok gibi olanın, yok da var gibi olanın, olmayıp da çok isteyenin, oluyo da noluyo diyenin, herkesin sevgililer günü kutlu olsun...opuyorumnanaktan
:asigim::asigim:

harıka bı sevgıler gunu gecırıdım cok guzeldı
nereye yazacagımı bılemedım
sımddıııı bena skıma bı kavanoza 365 tane kendı elcagzımla sıır yazdım ınternette gormusunuzdur
kırmızı kalp kartonlara
ıkımıze aynı renk hırka aldım kendımıkını gıydım onunkını paketledım cebınede not yazdım henuz bulmadı demekkı gıymemıs:D
sonr abı kumpara aldım ustunede not yazdım cabuk para bırıktırde benı al dıye notu yapıstırım oyle kullancak yanı:D
cıkolata ve jelıbon paketı yaptım
bıde evlılıkle ılgılı guzel 4 kıtap aladım
konuyu baglayıp baglayıp cıkardım hedıyelerımı cok mutlu oldu
asıl mutlu olan benım ama askım anlamazkı:D
bı buket gul demetım geldı bız kahvaltıya gıtmıstık sımıt ıstedım tost geldı aaa ben bunu ıstemedım felan dedım askım tostu araladı kalp seklınde salam:D
kendısı yapmöıs evde getırmıs oraya rıca etmıs megersem
bıde ıkımıze aynı tonlarda esortman:D
ayy nasıl pıstı olduk ama canım benım ya ııkı var cok sevıyorum onu sıde fıkır olsun dıye yazdım hepınızın sevgılıer gunu kutlu olsun

öncelikle herkesin sevgililer günü kutluolsun kızlar.
çookkkk mutluyum.kızlar ben aşkıma fax kagıdına anılarımızı ve duygularımı yazdım dıploma seklınde sarıp kurdaleyle bagladım .sonra kalplı kurabıye yapıp kırmızı kalplı kutuya koydum bırde takı yüzükle kolye aldım can dündarın şiir kitabını alıp "Eğer"adlı şiirinin arasına ayraç hazırlayıp yerleştirdim kitabın üzerine de o şiiiri okuması için not yazdım sonra bütün hediyelerimi şık bir kutuya yerleştirip kurdele ile sardım.neyse biz bugün dışarıya çıkamadık çok kısa görüştük aşkımda bana tek taş almış evlenme teklifi etti çokk mutluyum kaldım öyle bişey diyemedim hiç ama hiç beklemiyodum sarıldım cvbı bile veremedim dediki aşkım cevabı bugün verirmisinkaydirigubbakcemile3 bende evet dedim sonra böyle işte inanılmaz mutlu ve heyecanlıyım RABBİM tamamına erdirir kısa zamanda diye dua ediyorum.kızlar inşallah herkesin güzel geçmiştir günü öpüyorum hepinizi

mrb kızlarr her kesin sevgililer günü kutlu olsun.çok güzel bi gün geçirdimm .. hediyelerimizemuszemus dün eklicekdim ama fırsatım olmadı birazdan eklicem resimleri :)

http://[URL=http://img186.imageshack.us/i/img0535a.jpg/]
img0535a.jpg
[/URL][/IMG][/QUOTE]
pastam:)
img0536a.jpg
[/URL][/IMG]
karne
img0537aw.jpg
[/URL][/IMG]
resim albümü
img0538av.jpg
[/URL][/IMG]
img0546ag.jpg
[/URL][/IMG]
parfüm
img0545a.jpg
[/URL][/IMG]
buda sürpriz yumurtam kızlar bunu tepesinden kırıyosunuz her gün 1 kaşık su döküyosunuz sonra 1 hAFTA içinde büyüyo içinden bitki gbi bişiy çıkıyo üzerinde seni çok özledim sevdiğime yazıyoyerimseniben

işte böyle :) çok beğendi aşkımda oda bana çok güzel bi eşarp ve kolye almış :) canım benim..

ee sizin hediyelerinizi de görelim hadi

Back