Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karneyi yaparken ne kagıdı kullandın peri.
resimlerimizi slayt yapacam. aralarında güzel sözler koymak istiyorum. ne yazsam ki,yardım edersen sevınıırm boshayallersmilebilmiyorumkismile:uhm:
cnm karneyi henüz yazdırmadım ama beyaz fon kağıdı kullanmayı düşünüyorum normal a4 ler çok ince olur bi denicem bakalım CADIARZU
Merhaba arkadaşlar bende bugünde nette dolaşırken değişik kutu yapımlarını gördüm,çok hoş ve değişikler.Belki ilginizi çeker.Özellikle kutunun içinden çıkan albümü ben çok beğendim,sevgililer günü için değil ama başka bir gün mutlaka yapmayı düşünüyorum.Bir de pasta dilimi var,onda da aklıma şöyle birşey geldi.Resimde çok dilim olmuş,mesela bunu 2 dilime indirip,2 kutuya da farklı hediyeler koyabilirsiniz ama ne koyarsınız o aklıma gelmiyor açıkcası ama bazen uzun zamandır görüşemediğimiz ve çok sevdiğimiz arkadaşlarımızla buluşma ayarlarız ya,öyle günlerde günü anlamlandırmak adına hepsine ayrı bir dilim ve içinde küçük hediyeler hoş olur.Takı koyulabilir içine, ona göre pastanın boyu da küçültülür biraz tabi:) Valla sevgililer günü için arama yapıyorum aklıma neler geliyor ama size fikir olur,aklınızda güzel değişiş şeyler canlanır diye söylüyorum.Ayrıca kalp örgü adında ilginç bir resim daha var,onu da aldığınız hediyenin içine atabilirsiniz.Kendi hayal gücünüze göre şekillendirebilirsiniz.Kalbin içinde veya dışında küçük bir not hoş durur veya not yazılmadan da kullanılabilir:)
picjoke.com — every day new photo effect !!!
sorun olursa silebilirim..bilmyrm çünkü.
Sol taraftan tarihlerden bakabiliosunuz..
cnm ya bunu takvım yapmak ıstesek ıncelıdım bırazda 01/2010 bıde 02/2010 tarıgı var yılın devamı gorunmuyo![]()
calendar: Create monthly calendars from your photographs.
cnm burdan yapabilirsin guclubacismile
cnm ya sadece pc de bı ay mı yapılıyo yaptım ocak ayını ama ıkıncı bı ay yapılmıyoo yaa sadece 1 ay sansımızmı var