bende fotoğraflarımızdan video yapmaya karar verdim. böyle bişey vardı sanırım sitede bilmiyorumkismile uzun süre giremeyince siteye unuttum nerde ne gördüğümü. resmi dvd kutusu boyutuna göre ayarladım. (photohopla). ozalitte güzel bi kağıda çıkarttırmayı düşünüyorum. sıra video yapmaya geldi ama şarkıya bir türlü karar veremedim. yonca lodi- sana birşey olmasın şarkısını düşünüyorum. sizinde fikirleriniz varsa söyleyin kızlar?????
kızlar bende henuz karar vermıs deılımm ya..kafayı yıcemm vala ama aklımda bisi kaldıı fakat erkege gıdermı bu konuda emın deılımm sızce nasılll olurrrr
Kristal_Kupler oluo ya hanı resımlıı..sıte adı veremıorus ama google a yazdıınızda karşınıza çıkacaktır mutlaka....ne düşünüosunuzzz????offf valaaa stres oldumm yaaa.......
ayh benim nişanlımda antika arabaları çok sever oyuncak oluyo ya sırf demirden kaliteli nerden bulurum acabaaa bayanssulusmile
kızlar ya ben maddiyatı olan bi heidye vermek isteimiyrum evet sevgiliyken bu tür şeyler hoş geliyor ama evlenince zaten herşeyi bilrikte yapıyrouz ve süprizi kalmıyor hani atkıdır kazaktır falan onları da yaptım ya ne bilim daha farklı şeyler arıyorum lütfen birazcık daha düşünün pasta yapayımdiyorum sabahondanönce kalkıp güzel bi kahvaltı sonrasında çıkıp dışarda el ele yürüyerek bi tur sonra dışarda da olabilir evde de olabilir öğle yemeği gerçi bizimki akşam olur çünkü s.günü pazara geliyoruz yatarız öğleye kadar sonra güzel bi film (filmin ne olucağı konusunda bi bilgim yok hala ..) sonra malum gelinliğimiz düğünde bi kere giyildi onu giyerek günün jübilesi kaydirigubbakcemile3 falan filan aralara güzel heyecanlar katmak da var tabe arada evli olanlar lütfen birazcık daha düşününn güzel fikirler bulabilriz inşallah sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?