başka zamana yaparsın canmm ayy sormaa başladm ama işler yoğunn hemen bitirip kitabıma dönmem lazım :)))
Vallahi fırçaladım adamı msnden.Bu ne ya, sabah 49tl akşam 59 lira..Ohh isteyen olunca zam yapmış..Yaptırmıcam kitap galiba mafoldumben
Bi alternatif bana yılbaşında digital çerçeve almıştu böyle bişeyde alabilirsiniz
Teknosa da falab var çok hoşuma gitmişt.
Yaa gidip gidip geliyorum, bu kitabı mı yaptırsam yoksa ayakkabı ı alsam diye eyvahedigeldismileAma ayakkabı her zaman alabilirim dimi.
Ya kitapta çok değişik bir fikir ama içeriğinin çoğu yerinden haberim olmıcak bilmiyorumkismile
49,99 dan 59,99 olmuş akannehirakannehirakannehirakannehir
Mesela böyle saat oluşturdum 99 YTL
kitapta bende kararszıım :bbo: içini bilmiycem bide kötü olursahihoyyyt
evet uğraşman lazım ki ortaya güzel bişey çıksın :asigim:a.s.
Ne kaa çirkefim yaa aklinialirimsmileBana sabahki fiyattan yapacak kitabı delikafadulden
Ne kaa çirkefim yaa aklinialirimsmileBana sabahki fiyattan yapacak kitabı delikafadulden
:dance::dance:
:roflol: :roflol: :roflol:
Ben evlilik yıldönümüme kadar piyasadan kalkar diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3
Bunu fotoğrafçılarda ya da, reklamcılarda hazırlatabilirsin canım..İstersen eve gidince resmini de eklerim :hulya:
Tamam tatlım, saat 7 gibi evde olucam o zaman eklerim.cnmcım eklersen çok çok sevinirimçünkü ben bunu düşünüyorum hediye olarak
Tamam tatlım, saat 7 gibi evde olucam o zaman eklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?