- 24 Eylül 2015
- 676
- 265
- 103
- Konu Sahibi gsLi fatma
-
Güzel fikir bebek varsa ztn rahat olamazsın türkiyede soğuk evde bişeyler yap senÖyle de, bende küçük bebişi bırakıp dışarı çıkamıyorum, evde bişeyler hazırlarım herhalde, güzel sofra kurarım, artık bu sene kusuruma bakmayacak)))
Valla kesin çözüm se neden olmasınNapsak, bunların hepsini denizde mi boğdursak))))))))
Bu arsızlık ki bunlarda var, korkuyorum denizden bile sağ çıksınlarValla kesin çözüm se neden olmasın
Aynen ne yapcaz bnde bilmiyorum bol sabır
Bu arsızlık ki bunlarda var, korkuyorum denizden bile sağ çıksınlar
Son çocuk eşim ve Türkiye de 6 ay burda 6 ay kalıyorlar ve 2 çocuk olmadan evi ayırmam imkansız gibi geliyoSen bir an önce evini ayırmaya bak yoksa çok zorlanırsın
Hayırlısı olsun ne diyelimSon çocuk eşim ve Türkiye de 6 ay burda 6 ay kalıyorlar ve 2 çocuk olmadan evi ayırmam imkansız gibi geliyo
Sen birlikte mi oturuyosunHayırlısı olsun ne diyelim
8 ay birlikte oturduk sonra evimizi ayırdık, ayırdık da noldu. Aramızda yürüyerek 10 dk mesafe var. Anlayacağın bir türlü yakamızdan düşmedilerSen birlikte mi oturuyosun
Anladım bn türkiyeye gittiklerinde 6 ay rahat oluyorum8 ay birlikte oturduk sonra evimizi ayırdık, ayırdık da noldu. Aramızda yürüyerek 10 dk mesafe var. Anlayacağın bir türlü yakamızdan düşmediler
aynen öyle. kaç gündür huzurum kaçtı. ama bu burda bitmezz :)Bu kvler ne zaman peşimizi bırakacaklar yaaaa
seninki de kötü canım. benimki kalmaya niyetli engellemeye çalışıyorum bakalımO bnde de var canm birlikte kalıyoruz
Valla gitmiyorlar inankiseninki de kötü canım. benimki kalmaya niyetli engellemeye çalışıyorum bakalım
inanırım. dünden beri savaş halindeyim. sabrettim ama sonrasında artık yumuşak yüzlü kalmamaya karar verdimValla gitmiyorlar inanki
Valla bnde öyle yim istemedigimi belli etmeye basaldiminanırım. dünden beri savaş halindeyim. sabrettim ama sonrasında artık yumuşak yüzlü kalmamaya karar verdim
belli bende ettim de bişey değişmedi. yavaştan laf söylemeye başlamayı düşünüyorum böyle "herkes evinde mutlu olsun" gibi. doz daha da artarsa "boşandırmaya mı çalışıyosun" falan dicem. uzun süreli plan yaptımValla bnde öyle yim istemedigimi belli etmeye basaldim
Baya sen bunun üstünde düşünmüssn inşallah kurtulursun ya başarılar dilerimbelli bende ettim de bişey değişmedi. yavaştan laf söylemeye başlamayı düşünüyorum böyle "herkes evinde mutlu olsun" gibi. doz daha da artarsa "boşandırmaya mı çalışıyosun" falan dicem. uzun süreli plan yaptım
Valla yumuşak yüzlü olunca ezip geçmeye çalışıyorlar. Ben kısa süreliğine de olsa, ayaklarını evimden çektim kvin. Bakalım kaç gün sürecekinanırım. dünden beri savaş halindeyim. sabrettim ama sonrasında artık yumuşak yüzlü kalmamaya karar verdim
dün gece sinirden mahvoldum beşten beri de ayaktayım :) eve sokmam ülennBaya sen bunun üstünde düşünmüssn inşallah kurtulursun ya başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?