sevgililer günü için eşime nasıl bi hediye yapmalıyım yardimmmm

gsLi fatma

mutluluk nerdesin ...
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2015
676
265
103
Kızlar sevgililer günü için eşime güzel bi süpriz yapmak istiyorum ama aklıma bişey gelmiyo yardımcı olurmusunuz

hafta sonu için bütçenize uygun kısa bir tatil planı yapın. daha çok makbule geçer.. misal uludağ..

Ben de çok kararsızım ne yapacağım konusunda çünkü sevgililer gününden kısa bir süre sonra doğum günü
Düşün düşün aklıma bişey gelmiyo parfüm desem var ve çok sıradan geliyo saat i de var elbise desen oda çok sıradan geliyo yani ne yapsam hiç bilmiyorum ama onun hoşuna gidecek bişey olsun istiyorm senin de işin zor

Aynı dert bende de var, o gün bide bizim evlilik yıldönümümüz))
Ne yapmayı düşünüyosun peki senin de işin zor yaa onu mutlu edecek bişey bulman gerekiyo türkiye de olsaydım seçeneğim çok olurdu ama burda ne yapabilirim hiç bilmiyorum

Ne yapmayı düşünüyosun peki senin de işin zor yaa onu mutlu edecek bişey bulman gerekiyo türkiye de olsaydım seçeneğim çok olurdu ama burda ne yapabilirim hiç bilmiyorum
Öyle de, bende küçük bebişi bırakıp dışarı çıkamıyorum, evde bişeyler hazırlarım herhalde, güzel sofra kurarım, artık bu sene kusuruma bakmayacak)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…