- 24 Eylül 2015
- 676
- 265
- 103
- Konu Sahibi gsLi fatma
-
Güzel fikirPasta yap
Kızlar sevgililer günü için eşime güzel bi süpriz yapmak istiyorum ama aklıma bişey gelmiyo yardımcı olurmusunuz
Düşün düşün aklıma bişey gelmiyo parfüm desem var ve çok sıradan geliyo saat i de var elbise desen oda çok sıradan geliyo yani ne yapsam hiç bilmiyorum ama onun hoşuna gidecek bişey olsun istiyorm senin de işin zorBen de çok kararsızım ne yapacağım konusunda çünkü sevgililer gününden kısa bir süre sonra doğum günü
Bn yurt dışında yim ve dil sıkıntım var o yüzden bu kadar zorlaniyorumhafta sonu için bütçenize uygun kısa bir tatil planı yapın. daha çok makbule geçer.. misal uludağ..
Olabilir aslında güzel fikirBirlikte yemeğe gidin ücreti siz ödeyin
Neden kiiii ??şu an eşime çok kızgınım yardımcı olamicim
klasik kv sorunu canım yaNeden kiiii ??
O bnde de var canm birlikte kalıyoruzklasik kv sorunu canım ya
Bu kvler ne zaman peşimizi bırakacaklar yaaaaklasik kv sorunu canım ya
Aynı dert bende de var, o gün bide bizim evlilik yıldönümümüz))Kızlar sevgililer günü için eşime güzel bi süpriz yapmak istiyorum ama aklıma bişey gelmiyo yardımcı olurmusunuz
Ne yapmayı düşünüyosun peki senin de işin zor yaa onu mutlu edecek bişey bulman gerekiyo türkiye de olsaydım seçeneğim çok olurdu ama burda ne yapabilirim hiç bilmiyorumAynı dert bende de var, o gün bide bizim evlilik yıldönümümüz))
Kurtuluş yok gibi sanki ..Bu kvler ne zaman peşimizi bırakacaklar yaaaa
Napsak, bunların hepsini denizde mi boğdursak))))))))Kurtuluş yok gibi sanki ..
Öyle de, bende küçük bebişi bırakıp dışarı çıkamıyorum, evde bişeyler hazırlarım herhalde, güzel sofra kurarım, artık bu sene kusuruma bakmayacak)))Ne yapmayı düşünüyosun peki senin de işin zor yaa onu mutlu edecek bişey bulman gerekiyo türkiye de olsaydım seçeneğim çok olurdu ama burda ne yapabilirim hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?