- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.406
-
- Konu Sahibi melake_bang
Kendince dalga geciyor. Cevap yazip firsat verme. Engelle muhatap alma.bana attığı mesaj "ay xxlerle gece gece köfte peşindeyiz sen geldin aklıma ne yerdik ya mesaj atim dedim sen gitmedin dimi daha eve " bu ne bu neeee
engellersem üstüme daha çok gelirler diye korkuyorum kızda annemin telefon numarası varKendince dalga geciyor. Cevap yazip firsat verme. Engelle muhatap alma.
bende artık öyle düşünüyorum ama kurtulamıyorumda pisliklerden mahvettiler beniinsanlar iyice çirkinleşti.
o adamdan sana yar o kızdan sana arkadaş olmaz
sevgiler
Varsa var onun annesinin numarasi sende yok mu? Ne yani sen onunla konuşmayacaksın diye seni tehdit mi edecek. Zorla mi arkadas kalacak seninle. Ayrica sen boyle korktugun surece ve onlar bunu.gordugu surece senin bu halini kullanirlar. Tehditle cok sey yaptirirlar sana. Dik dur biraz. Hicbir halt yapamazlar. Sen birlikte oldugun icin korkuyorsun sanirim ailene soyler diye ama o isler oyle kolay degil. Kimden ne diye korkacaksin Allah askina.engellersem üstüme daha çok gelirler diye korkuyorum kızda annemin telefon numarası var
çünkü bana beş ayda yaşattıkları sanki 5 yıllık ciddi bir ilişki gibiydi .o 5 ay içindeki bana olan tavırları konuşmaları bakışları bana aşk kokan ve güven vericiydi şimdi hepsinin yalan oluşuna inanamıyorum5 ay görüştugunuz insanla nasil ciddi ileri dönük plan yapıyorsunuz anlam veremiyorum kendi kendini hayal kırıklığına itmissin o zaten pek ciddi degilmis sen kendin yasadin herhalde adam ciddi iliskiden cok grup iliski düşünmüş baksana
çıkmıyolar çıkartamıyorum ki5 ay bi insan rol yapabilir cok kisa bi süre hemen inanma bence inancini ve guvenini kazanmak için ugrassin ki kıymetli ol ama sıkma canini tavizde verme hayatından çıkart derim
kızla ne yazıkki aynı sınıftayız şimdi kurtulcam yazın ama gelince yine görücemSenin hakkında ne konusuyorlarsa konuşsunlar bırak allahaskına bence git iki rekat şükür namazı kıl seni grubun ortasında bırakmadan kurtulmuşssun. Ayrıca anneni falan arayamaz,arasa ne diyecek allahaskına. Annenin telefonundan engelle için rahat etsin. Kendi numaranı da değiştir cok rahatsız ederlerse.
sınıfatkilere herşeyimi anlatır diye çok korkuyorumkızla ne yazıkki aynı sınıftayız şimdi kurtulcam yazın ama gelince yine görücem
Istedigi kadar tanisin aileni bir sey yapamaz. Korkma diyorum sana. Biz de gectik o yollardan. Ben.hic tanimadigim insnlar tarafindan takip edildigimi.bilirim. en.yakin arkadaslarim tarafindan defalarca kazik yedim. Cocugun.biri bana.teklif etti diye sevdigi kizin benim arkamdan is cevirdigini.bilirim. Ki teklifi kabul bile etmedim düşün artik. Daha sayarim cok var. İkk zamanlar yadirgiyordum ama alıştım zamanla insanlara. Ve hicbir zaman.kimseden korkmadim kuyrugum hep.dik durdu. Kimseye verecek hesabim yok benim.deyip yurudum yolumda. Korkarsan ustune gelirler. Universite de olsa hala ergen olan.bir suru tip var. Cok ustunde durmamak gerekiyor.kız beni ailemi çok iyi tanıyo yalnız şöyle bir durum var ben onun kimsesini bilmiyorum sonuçta . benim hakkımda kim bilir ne konuşuyorlar şuan offf
Sınıftakilere anlatsa bile ne.olacak. sen.oradan mezun olup gideceksin zaten hem sen de onun hakknda bir suru sey biliyorsun hicbir sey yapamaz. Kendisi sutten cikma ak kasik mi? Ailenin yanina gidince annenin.numarasini değiştirirsin olur biter.sınıfatkilere herşeyimi anlatır diye çok korkuyorum
İnkar et. Sonuna kadar inkar et. Ailene soylerlerse de inkar et. Kizla aramiz bozulunca iftira atti de. Ailen sana mi inanicak onlara mi. Sonuna kadar inkar et. Ezik durma inkar et. Sinifa anlatirsa da yalanlarsin. Olmazsa dersin sevgilimin koynunda yakaladim bunu ortmek icin bana iftira atiyolar de de senle ugrasilmiycagini anlasin. Kendinden ödun verme. Amaclari ne anlamiyrm. Ozrunu kabul ettim diyince rahat birakcaklarsa tamam de. Sonra yine sil kurtulsınıfatkilere herşeyimi anlatır diye çok korkuyorum