sevgiliden kazık yemenin böylesi

yaptıklarını o yakın arkadaşıma anlattım sen bana böyle kazık attın dedim tartışmamızı herkes duydu ve akşamına sevgilisi sen bizimle ilgili ileri geri konuşmuşsun bu şehirde adını çıkarırım dedi arkadaşım olan kızın bu tehditten haberi yokmuş sürekli özür diledi
Hicbir sey yapamaz. Hic olmadi savciliga veririm seni tehditten de gitsin uzerine gelirse. Korkma. Uzak dur. Konusma bile tartismak icin bile olsa.

Grup faslini geciyorumda
Sarilip gercekten o geceyi birlikte gecirmeleri ve bir daha mesaj gelmemesi ,boyle seyler ancak benim.basima gelir saniyordum
Hayret bisey ya boyle seyleri duydukca yada yasadikca biri icin fedakarlik yapmayi birakin zamanimi bile heba edesim gelmiyor

gelecek bir ilişki istemiyorumki tek istediğim o şuan böyle anladım demek istediğinizi haklısınız ama ne bilim çok sabırsıszım galiba
Bu saatten sonra gelse nolur allah askina eskisi gibi guvenebilicek misin? O kizla iletisimi kestiginden emin olabiilicek misin? Ayni seyi yapmiycaginin garantisi var mi? Eskiler aklina gelmiycek mi her seferinde eskilerden konu acmiycak misin? O sana deger vermiyoken mutlu olucak misin? Birak ya o senin pesinden kossun biraz da o senin egolarini tatmin etsin. Sen asla ama asla ben onu istiyorum öluyorum bitiyorum demiyceksin. Ona bi kere daha bu izlenimi yasatmiycaksin. Birak suphelensin. Birak o korksun sen niye korkuyosun kendini nasil oyle bi adama layik goruyosun anlamiyorum. Sen bu kadar severken o napiyo x le o ev senin bu kamp brnim oh ne guzel. Sen de bekle öl bit. Yapmayin sunu yazik etmeyin kendinize. Bisey bilmesek tamam ama boyle bisey soyluyosak takin dedigimizi yapin. Anca o zaman mutlu olursunuz. Tek erkek o mu baskasini istemiyosan o da olmasin birak yalniz kal kafan rahat kavga yok trip yok oohh miss

Kızlar çok kötüyüm bir haftadır ağlıyorum.öncelikle sizden başka kimseye anlatabileceğim bir durum değil.5 aydır biriyle birlikteyim gayet ciddi düşünüyorduk daha doğrusu ben öyle olduğunu sanıyordum.ancak 1 hafta öncesine kadar.bir hafta önce erkek arkadaşımın evini gittim evde 3 öğrenci kalıyorlar .ev arkadaşlarından biri benim en yakın arkadaşımla birlikte.ve bu kızın bir arkadaşı var ben hiç hoşlanmıyorum çünkü erkek arkadaşıma ilgisi olduğunu düşünüyorum bu x kişisinin .aslında pek de yanılmamışım.bizim ilişkimiz gayet yolundaydı bir gün otururken x kişisinden hiç hoşlanmadığımı açıkça dile getirdim arkadaşıma sevgilime ve sevgilisine . bir daha bulundurmayacaklarını söylediler.konu uzamaya başladı ben erkek arkadaşımla oturmuş film izlerken birden burada x de olsa demez mi ! çıldırdım AAA evet gelse de grup yapsak dedim kahkaha attı tabi bende aranızda iyi olurdum vs dedi ben şok ben iptal .ne diyosun sen dedim bağırdım ya seni kızdırmaya çalışıyorum dedi kıskanman hoşuma gidiyor dedi kapandı. benim içim rahat etmedi tabi .iki gün sonra arkadaşım mesaj attı biz evdeyiz gelsene bak sevgilin tek diye bende yurttayım şuan ödev yapıyorum dedim gitmedim.x gelecek o zaman onu çağıralım dedi nasıl olsa erkek arkadaşım izin vermez dedim yine gideyim diye yapıyorlar dedim gitmedim .sabah bir uyandım instagramda 4ünün resmi üstelik benimki sarılmış kıza.bir daha mesaj falan yok bende atmadım tabi o gece o kız orada kalmış .yakın arkadaşım dediğim kız beni aradan çıkardı bitirdi resmen ben napayım şimdi.
:KK57::KK57:iyi bir grup olmuşsunuz kafa yapılarınız aynı gibi

Sorma bacim alayi ayni :KK34: benim.anlamadigim evli.gibiydik demek ne.demek sen biliyor musun? Ayni evde kalmak iliskiye girmek ise eger bunlar iliskinin ciddiyetini göstermez. Ahh ahh bu kiz yakacak kendini :KK20:
Ayni evde yasayip beraber uyumak beraber tv izlemek hatta cinsellik yasamak oluyo sanirim. Adam bu kadar kisa surede boyle bisey istiyosa zaten saglam pabuc degildir. Ve bu kisa surede evine gelen kiza kotu gozle bakar. Tek derdi eglenmektir. Zerre deger vermiyo. Cunku kizi basit goruyo. Ama ask iste onu da anliyorum. Ask yakar :KK70: insana olur olmaz herseyi yaptiriyo. Ama kadin guclu olmali erkekler guclu kadin sever. Ne yasarsa yasasin dik durmali. Arkadas tehdit etmis de ben de onu tehdit ederdim. Ne demek adini cikaririm. Ben de sevgilinin adini cikaririm derdim. Yatip kalkiyosunuz derdim. Olmadi konusmalarin kayitli savciliga vericem derdim. Dik durmak bu dur. Kizimiz bizi dinlerse hem o cocuk donucek hem de tehditler savrulduguyla kalicak. Kizimiz da mutlu mesut yasiycak. Tek yapacagi gezmek eglenmek gerekirse tek basina gezmek alisveris yapmak sinemaya gitmek kafasini dagiticak biseyler olsun yani o yeter

Ayni evde yasayip beraber uyumak beraber tv izlemek hatta cinsellik yasamak oluyo sanirim. Adam bu kadar kisa surede boyle bisey istiyosa zaten saglam pabuc degildir. Ve bu kisa surede evine gelen kiza kotu gozle bakar. Tek derdi eglenmektir. Zerre deger vermiyo. Cunku kizi basit goruyo. Ama ask iste onu da anliyorum. Ask yakar :KK70: insana olur olmaz herseyi yaptiriyo. Ama kadin guclu olmali erkekler guclu kadin sever. Ne yasarsa yasasin dik durmali. Arkadas tehdit etmis de ben de onu tehdit ederdim. Ne demek adini cikaririm. Ben de sevgilinin adini cikaririm derdim. Yatip kalkiyosunuz derdim. Olmadi konusmalarin kayitli savciliga vericem derdim. Dik durmak bu dur. Kizimiz bizi dinlerse hem o cocuk donucek hem de tehditler savrulduguyla kalicak. Kizimiz da mutlu mesut yasiycak. Tek yapacagi gezmek eglenmek gerekirse tek basina gezmek alisveris yapmak sinemaya gitmek kafasini dagiticak biseyler olsun yani o yeter
Aynen oyle. Her kelimesine imzami atıyorum yine :KK70: valla universiteydeyken ben de cok sey yasadim gordum ama kimseye kullandirmadim kendimi ve asla kuyrugu indirmedim. Hep dik durdum kim olursa olsun. Zayif olursan ezerler kural bu ne yazikki. İnsanlar acimasiz.

Aynen oyle. Her kelimesine imzami atıyorum yine :KK70: valla universiteydeyken ben de cok sey yasadim gordum ama kimseye kullandirmadim kendimi ve asla kuyrugu indirmedim. Hep dik durdum kim olursa olsun. Zayif olursan ezerler kural bu ne yazikki. İnsanlar acimasiz.
Evet kesinlikle. Pasif olmiycaksin. baskin olcaksin. Kacicaksin. Kovalamiycaksin. Bunlar anca o dilden anliyo. Deger vermeyince deger goruyosun. Cok garip bu insanlar :KK70:

Grup faslini geciyorumda
Sarilip gercekten o geceyi birlikte gecirmeleri ve bir daha mesaj gelmemesi ,boyle seyler ancak benim.basima gelir saniyordum
Hayret bisey ya boyle seyleri duydukca yada yasadikca biri icin fedakarlik yapmayi birakin zamanimi bile heba edesim gelmiyor
insanın içine büyükce bir öküz oturuyo resmen o fotoğrafı gördüğümde ölmek istedim resmen

ya sinirden delirebilirim o yakın kız arkdaşım dediğim kız şuan bile bilemi yapıyo nedir bana mesaj atıyor inat yapar gibi ya ben uzak durmaya çalıştıkça kendi içimde yaşadıkça bunlar ne yapmaya çalışıyo dördü bir şuan neden bana mesaj atılıyoki

Sevgilinizle üslubunuz iğrenç kere iğrenç.
Bu kısmı geçersem o kız senin arkadaşın değilmiş sevgilinde tam bir pislikmiş.
E yapacak bir şey yok buzdolabını aç soğuk su iç.

ya sinirden delirebilirim o yakın kız arkdaşım dediğim kız şuan bile bilemi yapıyo nedir bana mesaj atıyor inat yapar gibi ya ben uzak durmaya çalıştıkça kendi içimde yaşadıkça bunlar ne yapmaya çalışıyo dördü bir şuan neden bana mesaj atılıyoki

Dalga geçiyor seninle. Başka bir izahı yok.

Hepsini engelle. Heryerden engelle. Kafan rahat olsun

Ha gayret az kaldı!
Biraz daha zorlarsan yağacak Başımıza taşlar şu mübarek gecede.

Gruba yanlış kişiyi almış desene sevgilin. Şaka bir yana son bir kez gördüğün yerde dördünününde suratına tükür , sonra da otur ve ben kimlerle samimiyet kurmuşum diye kendini sorgula.

X