sevgiliden kazık yemenin böylesi

Anlamadığım o yakın arkadaşım dediğiniz kız habire size yazıyor da erkek arkadaşınızla en son ne konuştunuz? Yani ayrıldınız mı yada o gün hepsi bi arada kaldıktan sonra iletişim kurmadınız mı? Size tek laf etmeden sevgiliniz instagramdaki fotoğraftan mı o x le sevgili olduğunu anlamanızı bekledi

Seni sevgili olarak degil, sıradan bir kız olarak görüyorlarmış. Sen gelmeyince senin yerine bir başka kız çağırmaları da bundan. Normal şartlarda bir erkeğin sevgilisi gelmiyorsa onun yerini hiçbir kız alamaz. Sizi resmen aşağılamışlar. Hala da sevgilim için her şeyi yaparım diyorsunuz. Aklınızın başıniza geleceği yok gibi görünüyor

Kusura bakma da madem bu kadar korkuyordun ne demeye altından kalkamayacağın şeyler yaşadın?
Bu kadar korkak olma ya. Az biraz cesur ol. Korktuğunu bilirse iyice üstüne gelir.

Bir daha cinsellikle ilgili bir şey yaşama öncelikle kendine bu sözü ver. Cinsellikle yanında tutmaya çalışmışsın gibi geldi bana ve korkuyorsun. Çok daha kötü şeyler yaşayabilirsin dikkatli ol. Bir de şu var bu tür şeyler yaşamasan bile arkandan dedikodunu çıkarabilirler yaptım diye kabullenme başın dik olsun. Bu tip insanlardan uzak dur. Ne arkadaşın böyle olsun ne sevgilin. Mütavazi kendi halinde gençler var onlar dururken dallas dizisi çevirmeye meraklı kişilerle takılma.

yakında arkadaşının da başına gelebilir bu çok yazık bakalım kendisi anlayışla karşılıycakmı.bizden sana tavsiye gel dese gidersen ki gidiceksin bu ve buna benzer şeyleri çok yaşarsın ve kale de alınmazsın.sen zaten kararlısın burda boşuna konuşmayada gerek yok.
ayrıca neyden tiksinmiş olabilir bidaha yaşamadı derken yani.tiksinen erkek bence komple bırakır aklını kullan herşeyinle teslim olma hiç bir zaman.

Canın sen buna kazık yemek mi diyorsun ben burda basima gelenleri yazsam ooo.. Zaten salla gitsin ya boyle arkadaşta olmaz olsun sevgili de .. Sukret bence

bence erkek arkadaşın çok irenç karakterde bir insan ondan kurtulduguna sevin ne ağlıyosun şimdi bunu yapan ilerde neler yapar

bu ınsanlardan hayır gelmez kurtulduğuna sevınmelısın. bir daha ararlarsa hadı canım sen grubunda tost ol dersın pat suratına kapatırsın ohhhh oda sana yeterrr

ben illa olsun istiyorum çok güzel zaman geçiriyoduk nasıl yaln oalblir hepsi diyorum
neden kendını bu kadar kucultuyosun senın aklın adamda. adamın aklı kadın kolonilerinde.ıyı vakıt gecıyoruz demıssın nıye gecırmıyesın kı hangı erkek ıstemez yanında kız olsun ama sen fazla ciddi algılamışşın sankii.masal dunyasından uyan kendını kullandırma artıkkkk

Bunlarin hepsini toplasan bi cacik olmaz.ama hata ustune hata yapiyosun.hayatina iyi temiz insanlar al.secmece yap yani.sendenmi tiskindi cinsellikten mi anlamadim.bu insanlari hayatindan sil.basin yukarda olsun onlarda bu hayatta senin ders aldigin karsilastigin kotu insanlardi boyle dysun.arasada yalvarsada kosmak bi yana sende yaprak bile kimildamasin bu insanlar icin...

Hee unuttum bide cinsellik falan yasama .kendini kullandirtma .seni sevdigi icin senin icin biseyler yapacak insanlarla bereaber ol.boylesini bulamiyosan kahretsin de yalniz kall

melake_bang böyle bi kişi sevgili olmaz seni sadece karşı cins olduğu için kullanır kenara atar böyle.bu ne gurursuzlukdur.bunları nasıl yazabiliyosunuz utanmanız gerekir.ben anlayamadım sizin konuşmalarınızı çözemedim galiba beni bıraz daha kullansın diyosunuz

Hey hat bir grup uğruna ne güneşler batıyor
adam resmen yemeğin üzerine tatlı niyetine x kişisini götürmüş
geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…