sevgiliden kazık yemenin böylesi

ben biriyle görüşmek istemezsem o kisi bana ulasamaz benimle konusamaz gormem ve duymam sende oyle yap bir iki israrci tavirdan sonra susarlar

Sınıftakileri bırak isterse tüm okula anlatsın ne fark eder seni bilen bilir allah bilir bosver kim nasıl bilirse bilsin. Okul hayatı boyle herkes herkesin arkasından Aaa bak bu şöyleymiş şunu bunu yapmış diye konusur ne yazık ki o yüzden kendi hayatına bak emin ol üç ay sonra o da seni umursamayacak.

İnkar et. Sonuna kadar inkar et. Ailene soylerlerse de inkar et. Kizla aramiz bozulunca iftira atti de. Ailen sana mi inanicak onlara mi. Sonuna kadar inkar et. Ezik durma inkar et. Sinifa anlatirsa da yalanlarsin. Olmazsa dersin sevgilimin koynunda yakaladim bunu ortmek icin bana iftira atiyolar de de senle ugrasilmiycagini anlasin. Kendinden ödun verme. Amaclari ne anlamiyrm. Ozrunu kabul ettim diyince rahat birakcaklarsa tamam de. Sonra yine sil kurtul
annem bana pek güvenmez ayrıca hastanede çalışıyor yani kaçarım olmaz zaten ailemin güveni olsa bu kadar panik yapmam en ufak şeyde alırlar okuldan

Nefret ederim böyle seylerden sinir olurum iyiki o adamdan kurtulmussunuz bidaha asla ama asla yüzüne bakmayın ne yaparsa yapsın pesinizde de kossa bakmayın o adamdan hicbi cacık olmaz o sana zarar verir ve seni üzer.
Öyle arkadaşta gördüğüm yerde tokadı yapıştırırdım ben.Ama sizin tercihiniz tabi bu.Nefret ettiğim insanlar ya.

Sınıftakilere anlatsa bile ne.olacak. sen.oradan mezun olup gideceksin zaten hem sen de onun hakknda bir suru sey biliyorsun hicbir sey yapamaz. Kendisi sutten cikma ak kasik mi? Ailenin yanina gidince annenin.numarasini değiştirirsin olur biter.
hayır yapayalnız kalıcam dahası nasıl gircem sınıfa herkes hakkımda konuşurken . okadar basit değilki

annem bana pek güvenmez ayrıca hastanede çalışıyor yani kaçarım olmaz zaten ailemin güveni olsa bu kadar panik yapmam en ufak şeyde alırlar okuldan
İnsan cocuguna nasil guvenmez ya. Ben bi erkekle beraber olmadigim halde test istese de yaptirmazdim mesela. Guvenmek zorunda. O zaman dogurmiycakti. Senin yapman gereken kimseye yalvarma dik dur bisey olursa da yalanla. Ayrica sen konusmuyosun diye ailene iftira atmalari da cok sacma. Kac yasina gekmis insanlarsiniz isteyen istedigiyle konusur. Zorlamayla arkadaslik olmaz

Böyle konuları okuyunca hiç şaşırmıyorum artık aşkı geçtim arkadaşlıkta kalmamış nasıl bir devirde yaşıyoruz ya :KK53:

İnsan cocuguna nasil guvenmez ya. Ben bi erkekle beraber olmadigim halde test istese de yaptirmazdim mesela. Guvenmek zorunda. O zaman dogurmiycakti. Senin yapman gereken kimseye yalvarma dik dur bisey olursa da yalanla. Ayrica sen konusmuyosun diye ailene iftira atmalari da cok sacma. Kac yasina gekmis insanlarsiniz isteyen istedigiyle konusur. Zorlamayla arkadaslik olmaz
bana kızacaksınız ama benim annem tek başına büyüttü beni çalışıyo ve bütün bir maaşını ben okuyim diye bana gönderiyo ben bu kadını nasıl bu duruma sokarım

bana kızacaksınız ama benim annem tek başına büyüttü beni çalışıyo ve bütün bir maaşını ben okuyim diye bana gönderiyo ben bu kadını nasıl bu duruma sokarım
Onu basta dusunucektin. Simdi yapman gereken en az hasarla bu isten kurtulmak. İnkar et ya nasil ispatliycak. Elinde goruntuler mi var. İspat et o zaman de. Seni sevgilimle yatakta bastim kimseye anlatmiyim diye iftira atiyosun de. Benim yaram yok basim dik ben naptigimi biliyorum de. Korkmuyorum git isine de. Mesajlarini da sakla. Gerekirse arkadaslarina okutursun sevgilime x i p*skes cekti utanmadan bu mesajlari atti gelmis yuzsuz yuzsuz iftira atiyo de. Annene de inkar et kizla aram bozuldu bana iftira atiyo de. Korkma. Korktukca ustune gelirler. Haksizsan bile hakli pozu ver ustune gelemesinler. Mutlu gorun gul hep. Zayifligindam faydalanmak isterler yoksa

Onu basta dusunucektin. Simdi yapman gereken en az hasarla bu isten kurtulmak. İnkar et ya nasil ispatliycak. Elinde goruntuler mi var. İspat et o zaman de. Seni sevgilimle yatakta bastim kimseye anlatmiyim diye iftira atiyosun de. Benim yaram yok basim dik ben naptigimi biliyorum de. Korkmuyorum git isine de. Mesajlarini da sakla. Gerekirse arkadaslarina okutursun sevgilime x i p*skes cekti utanmadan bu mesajlari atti gelmis yuzsuz yuzsuz iftira atiyo de. Annene de inkar et kizla aram bozuldu bana iftira atiyo de. Korkma. Korktukca ustune gelirler. Haksizsan bile hakli pozu ver ustune gelemesinler. Mutlu gorun gul hep. Zayifligindam faydalanmak isterler yoksa
öyle yapmaya çalışıcam desteğin için çok teşekkür ederim

öyle yapmaya çalışıcam desteğin için çok teşekkür ederim
Mutlaka ama mutlaka dediklerimi yap. Yoksa bunlar seni ezerler. Her istediklerini yaptirirlar. Sen seviyosun ya hani sevgilinde bunu biliyo seni tehdit ederek daha fazlasini ister. Yakinda hamileyim diye konu acarsin. Daha buyuk acilar yasarsin. Bunlarin olmasini istemiyosan beni dinle. Sakin kendini ezdirme. Sen hic bisey yapmadin ki. Suclu degilsin niye karsilarinda ezilip buzulesin. Onlar utansin. Sen utanilicak bisey yapmadin. Senle ilgili herseyi sil kafandan. Ama sana yapilan adiligi unutma ona gore kendini koru. Gelismeleri bekliyorum

Mutlaka ama mutlaka dediklerimi yap. Yoksa bunlar seni ezerler. Her istediklerini yaptirirlar. Sen seviyosun ya hani sevgilinde bunu biliyo seni tehdit ederek daha fazlasini ister. Yakinda hamileyim diye konu acarsin. Daha buyuk acilar yasarsin. Bunlarin olmasini istemiyosan beni dinle. Sakin kendini ezdirme. Sen hic bisey yapmadin ki. Suclu degilsin niye karsilarinda ezilip buzulesin. Onlar utansin. Sen utanilicak bisey yapmadin. Senle ilgili herseyi sil kafandan. Ama sana yapilan adiligi unutma ona gore kendini koru. Gelismeleri bekliyorum
dediklerinizi kesinlikle uygulayacağım :) tekrar teşekkürler mutlaka haber vericem gelişmelerden

dediklerinizi kesinlikle uygulayacağım :) tekrar teşekkürler mutlaka haber vericem gelişmelerden
Ne demek canim :) Mutlu ol olamiyosan bile mutlu gorun hep gul. Kafana da takma baska seylerle mesgul ol. Orgu or mesela kolye yap. Cik gez tek gezmek de guzel. Ama bi daha onlarin seni uzmesine izin verme

hayır yapayalnız kalıcam dahası nasıl gircem sınıfa herkes hakkımda konuşurken . okadar basit değilki
Yalniz kalmaktan korkma ya kalirsan kal. Etrafinda boyle adilerin olmasindan iyidir yalnizlik. Bak benim kafam rahat kimse yok ohh. Sen patates'in dediklerini dinle. Benim diyeceklerimde farkli degil cunku. Benim tek üzüldüğüm annen oldu acikcasi. Kadin gozundem sakinmis buyutmus elalem oyuncak etsin diye buyutmemis. Oyuncak etme kendini millete. Koy postayı. Tamam yapmissin.bir hata inanmissin ser.... birine. Ama artik dik dur. ARKANA BAKMADAN YÜRÜ. Annenin telefonundan da engelle o kizi icin rahat etsin. Facesinden falan ulasabilecegi her yerden engelle. Bir sey yapamaz zaten de maksat senin icin.rahat etsin. Simdi kafana takma ve git yat uyu. Ha bu arada eger senin icin kizlik önemliyse de git diktir. Cevremde hic rastlamadim boyle.bir seye ve nasil olur anlasilir mi bilemem ama bazilari anliyormus iliski sirasinda diye duydum. Artik o kisim senin.dusuncene kalmis. Ha sunu da soyleyim hayatins yeni biri girerse geçmişinden ve yaşadıklarından asla bahsetme. Kullanmaya calisabilir. Uyanik ol bu yasadiklarin sana.ders olsun. Her erkeğin klasik laflaridir evlilik ve hepsi evli gibi davranmayi pek sever. Bunlari ciddiyet olarak algılama. Seni seven erkek sana zarar vermez cunku. Kendini uzme.kimsenin de uzmesine izin verme.

engellersem üstüme daha çok gelirler diye korkuyorum kızda annemin telefon numarası var
Bu ucuz insanların tehditlerine,alay etmelerine boyun eğeceğine annenin dayağını ye daha iyi.Acilen muhabbeti kes.Yalnız kalmaktan korkma.Kusura bakma ama aciz gibi davranıyorsun ve kendini insanlara kabul ettirmek için pişman olacağın şeyler yapıyorsun.Yapma canım.Yarın karşına doğru insan çıktığında dizlerini döversin.Boşver gerekirse hiç kimsen olmasın.Kendinden ödün verme.Tehditlerinden çekiniyorsan sadece selam ver geç.Zamanla unutulur gider.Ve lütfen kendine başka uğraşlar bul.O ortam ta burdan bile midemi bulandırdı..

Kızlar çok kötüyüm bir haftadır ağlıyorum.öncelikle sizden başka kimseye anlatabileceğim bir durum değil.5 aydır biriyle birlikteyim gayet ciddi düşünüyorduk daha doğrusu ben öyle olduğunu sanıyordum.ancak 1 hafta öncesine kadar.bir hafta önce erkek arkadaşımın evini gittim evde 3 öğrenci kalıyorlar .ev arkadaşlarından biri benim en yakın arkadaşımla birlikte.ve bu kızın bir arkadaşı var ben hiç hoşlanmıyorum çünkü erkek arkadaşıma ilgisi olduğunu düşünüyorum bu x kişisinin .aslında pek de yanılmamışım.bizim ilişkimiz gayet yolundaydı bir gün otururken x kişisinden hiç hoşlanmadığımı açıkça dile getirdim arkadaşıma sevgilime ve sevgilisine . bir daha bulundurmayacaklarını söylediler.konu uzamaya başladı ben erkek arkadaşımla oturmuş film izlerken birden burada x de olsa demez mi ! çıldırdım AAA evet gelse de grup yapsak dedim kahkaha attı tabi bende aranızda iyi olurdum vs dedi ben şok ben iptal .ne diyosun sen dedim bağırdım ya seni kızdırmaya çalışıyorum dedi kıskanman hoşuma gidiyor dedi kapandı. benim içim rahat etmedi tabi .iki gün sonra arkadaşım mesaj attı biz evdeyiz gelsene bak sevgilin tek diye bende yurttayım şuan ödev yapıyorum dedim gitmedim.x gelecek o zaman onu çağıralım dedi nasıl olsa erkek arkadaşım izin vermez dedim yine gideyim diye yapıyorlar dedim gitmedim .sabah bir uyandım instagramda 4ünün resmi üstelik benimki sarılmış kıza.bir daha mesaj falan yok bende atmadım tabi o gece o kız orada kalmış .yakın arkadaşım dediğim kız beni aradan çıkardı bitirdi resmen ben napayım şimdi.

Basligi gorunce bende gercekten okkali bi kazik yediniz sandim.. Gecmis olsun o gruptan kacarak uzaklasin hayatinizdan cikarin ve nolursa olsun dik durun hic kimse sizden onemli degil muhattap dahi olmayin derim ben. 5 ay dedigin ne kadar 5 yil gibide gelse sana gecer zamanla boyle boyle kasarlaniyo insan alisiyo herseye merak etmeyin. Ben yedigim kazigi acsam bdv de ohoooo topa tutarlar beni burda...:KK14:

Kızlar çok kötüyüm bir haftadır ağlıyorum.öncelikle sizden başka kimseye anlatabileceğim bir durum değil.5 aydır biriyle birlikteyim gayet ciddi düşünüyorduk daha doğrusu ben öyle olduğunu sanıyordum.ancak 1 hafta öncesine kadar.bir hafta önce erkek arkadaşımın evini gittim evde 3 öğrenci kalıyorlar .ev arkadaşlarından biri benim en yakın arkadaşımla birlikte.ve bu kızın bir arkadaşı var ben hiç hoşlanmıyorum çünkü erkek arkadaşıma ilgisi olduğunu düşünüyorum bu x kişisinin .aslında pek de yanılmamışım.bizim ilişkimiz gayet yolundaydı bir gün otururken x kişisinden hiç hoşlanmadığımı açıkça dile getirdim arkadaşıma sevgilime ve sevgilisine . bir daha bulundurmayacaklarını söylediler.konu uzamaya başladı ben erkek arkadaşımla oturmuş film izlerken birden burada x de olsa demez mi ! çıldırdım AAA evet gelse de grup yapsak dedim kahkaha attı tabi bende aranızda iyi olurdum vs dedi ben şok ben iptal .ne diyosun sen dedim bağırdım ya seni kızdırmaya çalışıyorum dedi kıskanman hoşuma gidiyor dedi kapandı. benim içim rahat etmedi tabi .iki gün sonra arkadaşım mesaj attı biz evdeyiz gelsene bak sevgilin tek diye bende yurttayım şuan ödev yapıyorum dedim gitmedim.x gelecek o zaman onu çağıralım dedi nasıl olsa erkek arkadaşım izin vermez dedim yine gideyim diye yapıyorlar dedim gitmedim .sabah bir uyandım instagramda 4ünün resmi üstelik benimki sarılmış kıza.bir daha mesaj falan yok bende atmadım tabi o gece o kız orada kalmış .yakın arkadaşım dediğim kız beni aradan çıkardı bitirdi resmen ben napayım şimdi.
valla bu yazınızdan sonra ben de şok,ben de iptal,ayrıca 5 aylık ilişkinin neyi ciddi olacakmış:KK12:

X