- 18 Haziran 2015
- 68
- 4
- 31
- Konu Sahibi melake_bang
o benden uzaklaştı benden bazı konularda tiksindiğini düşünüyorum özel şeyler yaşadık sonrasında benden uzaklaştı anlamadımki erkekler ne istiyor ama ben ondan kopamam her seferinde aynısı oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben çok sıkı bir ailede yetiştim rahat olmayı hep isterdim onlardan uzaklaşınca hayatım çok farklılaştıOkumaya mı gittin film çevirmeye mi ben onu anlamadım...grup ne ya okulda bunu mu oğretiyolar :s
Senin yasadigin duygulari bi cogumuz yasadik. Deli gibi sevdik. Naparsa yapsin gel dese giderim dedik. Ama ilerde insan pisman oluyo yapmasi gerekeni suan yapmayinca. Sen gel dediginde gidersen senin avucunda oldugunu dusunur basit kiz der deger vermez. Sen zor ol. Ne konus ne gorus. Gerekirse hakaret et ona sana ulasirsa. Bu onlarin daha cok hosuna gidiyo inan ki o zaman deger biliyolar. Bunlarin agzina s*cmak lazim degerini anlamasi icin. Bak sen onun degerini nasil biliyosun. Kelebek gibi gozu sende olsa ay seviyorum oluyorum dese bu kadar deger verir miydin? Boyle yapdtigi icin degerli cunku kaybetmektrn korkuyosun. Boyle yapan adami birak o seni kaybetmekten korksun o seni kiskansinhayatımda bir tane düzgün insan yok ki neden böyle oldu bilmiyorum çok seviyorum.ya deli manyak diyerek ağzınıza gelenide söyleyebilirsiniz ama şuan gel dese giderim
Yasadiktan sonra sogudu bi daha yasamadi mi onu anlamadimo benden uzaklaştı benden bazı konularda tiksindiğini düşünüyorum özel şeyler yaşadık sonrasında benden uzaklaştı anlamadımki erkekler ne istiyor ama ben ondan kopamam her seferinde aynısı oluyor
evetYasadiktan sonra sogudu bi daha yasamadi mi onu anlamadim
onun umrunda olmadığımın farkındayım şuan biriyle evleniyo olsam dönüpte bakmaz bile o kadar yaniSenin yasadigin duygulari bi cogumuz yasadik. Deli gibi sevdik. Naparsa yapsin gel dese giderim dedik. Ama ilerde insan pisman oluyo yapmasi gerekeni suan yapmayinca. Sen gel dediginde gidersen senin avucunda oldugunu dusunur basit kiz der deger vermez. Sen zor ol. Ne konus ne gorus. Gerekirse hakaret et ona sana ulasirsa. Bu onlarin daha cok hosuna gidiyo inan ki o zaman deger biliyolar. Bunlarin agzina s*cmak lazim degerini anlamasi icin. Bak sen onun degerini nasil biliyosun. Kelebek gibi gozu sende olsa ay seviyorum oluyorum dese bu kadar deger verir miydin? Boyle yapdtigi icin degerli cunku kaybetmektrn korkuyosun. Boyle yapan adami birak o seni kaybetmekten korksun o seni kiskansin
21 yaşındayımİyi olmuş seni aradan cıkardıkları dua etmelisin.Yaşın çok küçük sanırım biraz dikkatli davran ,üzülürsün.
bi daha yasamam istemedi ve iliskine soguk bi sekilde devam mi etti yoksa tamamen sogudu mu yani bilemedim bence sen o x kisisini kafana takmistin ve sevgilinle ayni evde kaldi diye hirs yapiyosun x ile yarisa cevirme durumu seviyorum adi altinda.Sana deger vermeyen yakinlasip soguyan hatta bi daha istemeyen biri icin yarisma hic
Hic oyle degil biliyo musun :) suan bitti mesaji yok ya ortada. İki gun sonra yazdiginda senin ayni sekil devam edicehini dusunuyo. Bu kiz beni deli gibi seviyo hayatta birakmaz ne yapsam eyvallah der ben de istedigimi yaparim diyo. Sen ona bittigini onsuz da mutlu oldugunu goster. Gez eglen. Yakinda tutusucak. Hele yeni birini bul var ya nasil pervane olur pesinde. Umursamam demez. Beni seven kiz nasil baskasina gider ya der bi durur dusunur. Sen kendini geri cekersen o senin ustune duser. Bosuna kacan kovalanir demiyolar. He bu dediklerimizi yapmayip affedersen o zaman daha buyuk bi kazik yiyceksin ve hic mutlu olamiycaksin bu cocukla cunku aana hic deger vermiycek cunku onun gozunde basit kolay ulasilir bi kiz olucaksin. Zor ol dostum zor ool :)onun umrunda olmadığımın farkındayım şuan biriyle evleniyo olsam dönüpte bakmaz bile o kadar yani
Ne gibi seyler yasadiniz neyden tiksindi ki? Senden tiksinirse baska kizdan da tiksinir yani. Kiziz standardiz sonuctao benden uzaklaştı benden bazı konularda tiksindiğini düşünüyorum özel şeyler yaşadık sonrasında benden uzaklaştı anlamadımki erkekler ne istiyor ama ben ondan kopamam her seferinde aynısı oluyor
yarışmadım daha önceki ilişkimde de böyle bir son yaşadım hep bi soğuma o yüzden kendimden tiksiniyorum tam herşey yoluna giriyor yeni biri yeni bir hayat derken bununda sonu aynı oldu aynı şeyleri ikinci kez yaşıyorumbi daha yasamam istemedi ve iliskine soguk bi sekilde devam mi etti yoksa tamamen sogudu mu yani bilemedim bence sen o x kisisini kafana takmistin ve sevgilinle ayni evde kaldi diye hirs yapiyosun x ile yarisa cevirme durumu seviyorum adi altinda.Sana deger vermeyen yakinlasip soguyan hatta bi daha istemeyen biri icin yarisma hic
denemedim mi sanıyorsun başkasıyla olmaya da çalıştım o ortadan yok oldu sonra beni gördüğü yerlerde görmezlikten geldi konuşmaya çalıştım arkadaş bile kalamayız dedi ben senin bana olan duygularını bilseydim en başta araya mesafe koyardım dediHic oyle degil biliyo musun :) suan bitti mesaji yok ya ortada. İki gun sonra yazdiginda senin ayni sekil devam edicehini dusunuyo. Bu kiz beni deli gibi seviyo hayatta birakmaz ne yapsam eyvallah der ben de istedigimi yaparim diyo. Sen ona bittigini onsuz da mutlu oldugunu goster. Gez eglen. Yakinda tutusucak. Hele yeni birini bul var ya nasil pervane olur pesinde. Umursamam demez. Beni seven kiz nasil baskasina gider ya der bi durur dusunur. Sen kendini geri cekersen o senin ustune duser. Bosuna kacan kovalanir demiyolar. He bu dediklerimizi yapmayip affedersen o zaman daha buyuk bi kazik yiyceksin ve hic mutlu olamiycaksin bu cocukla cunku aana hic deger vermiycek cunku onun gozunde basit kolay ulasilir bi kiz olucaksin. Zor ol dostum zor ool :)
Cok kiskanclkla bunaltiyo musun acaba esegin aklina karpuz kabugunu sen sokuyosun belki de x dikkat cekici bi kiz degildi ama sen bi sey varmis o kiz da gibi yasaklar koyup iyice ilgisini o yine cektin ben biraz gizemli olmani oneririm ona da boyle aci cektigini gosterme o donse de istenez gibi yap yine de sen bilirsinyarışmadım daha önceki ilişkimde de böyle bir son yaşadım hep bi soğuma o yüzden kendimden tiksiniyorum tam herşey yoluna giriyor yeni biri yeni bir hayat derken bununda sonu aynı oldu aynı şeyleri ikinci kez yaşıyorum
şuan karşılaşma durmum zaten olamaz 4 ü kampa gitmişler düşünün yani nasıl gülebilirimkiBence de drmadan agliyorum diyosun ayni ortamdayken kendini acindirma daha dik daha neseli dur gormezden gel bence gururunu kurtar bari
yalnız x kişisiyle benle arkadaşken yakınlardı sanırım ben kızın elinden çalmış olabilirim ilk baştaCok kiskanclkla bunaltiyo musun acaba esegin aklina karpuz kabugunu sen sokuyosun belki de x dikkat cekici bi kiz degildi ama sen bi sey varmis o kiz da gibi yasaklar koyup iyice ilgisini o yine cektin ben biraz gizemli olmani oneririm ona da boyle aci cektigini gosterme o donse de istenez gibi yap yine de sen bilirsin
çünkü biz tanıştıktan sonra onunla tanıştılar biz daha sevgili olmadan önce çok yakınlardı ben sevgili olcaklar diye korktum direk yakınlaştım onun ynımıza gelmesini engelledim vs sonra biz sevgili olduk birazda benim zorlamalarımla mesela sevgili olmadan birlikte kalmalar vsyalnız x kişisiyle benle arkadaşken yakınlardı sanırım ben kızın elinden çalmış olabilirim ilk başta