- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
- Konu Sahibi melake_bang
bu ne ya
hiç sevmedim o ev ekibini :/
hiç sevmedim o ev ekibini :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman cevabı birlikte bulduk, fitnessa başlıyoruz ya da pilates :)salsa vücuduma hiç uygun bir dans değil bence düşündümde kendimi ayna karşısında salsa yaparken başlamak isteyenler beni görse bırakır
cinsellik yaşayıp sonra kopamam diyorsunuz ya çok üzülüyorum gerçekten ama çok üzülüyorumo benden uzaklaştı benden bazı konularda tiksindiğini düşünüyorum özel şeyler yaşadık sonrasında benden uzaklaştı anlamadımki erkekler ne istiyor ama ben ondan kopamam her seferinde aynısı oluyor
bana o güveni fazlasıyla vermişti evlilik ilişkisi yaşayacak kadar o evde evli gibiydikcinsellik yaşayıp sonra kopamam diyorsunuz ya çok üzülüyorum gerçekten ama çok üzülüyorum
her zaman her insanın başına her şey gelebilir yaşayacaksınız bişeyler bunu göze alarak yaşasanız keşke
ben bu adamla ayrılırsam yine ayakta kalabilir miyim ? bunu düşünerek yaşasanız keşke... başımıza ne zaman ne geleceğini nerden bilebiliriz kime güveniyorsunuz böyle?
bir tokatta sen vurbirincisi o kız sizin en yakın arkadaşınız olamaz..resmen sevgiliniz yalnız kalmasın diye en sinir olduğunuz, kıskandığınız kızı çağırmş eve. böyle birine en yakın arkadaş denmez. ikincisi sevgilinizin gözü oynaşta belli ki, adam gibi adam olsaydı sizi üzmemek için o evde durmazdı her şeyi geçtim utanmadan instagrama foto atmazdı
Senin psikolojin normal değil farkinda misin?her şey umduğumdan farklı gelişti ben en azından bazı şeylerin farkındayım zaten benimle bişeyler yaşamak için yanımdalar ama ben bunu değiştiremiyorum benimde böyle bir hastalığım oldugunu düşünmeye başladım öyle alımlı bir kız da değilim oldukça kiloluyum
işte böyle diyorsunuz ama inanın insanların duyguları düşünceleri değişiyor zamanlabana o güveni fazlasıyla vermişti evlilik ilişkisi yaşayacak kadar o evde evli gibiydik
Benim anladiğim ortada ciddiyet yokmuş sadece cinsellik varmiş.bana o güveni fazlasıyla vermişti evlilik ilişkisi yaşayacak kadar o evde evli gibiydik
hangi paraylaişte böyle diyorsunuz ama inanın insanların duyguları düşünceleri değişiyor zamanla
şimdi bu çocuk bi pislik yapmış
ama yapmayabilirdi de duyguları bitebilirdi sadece zamanla
o zaman da zorla beraberliğe devam mı edecektiniz istemese de artık? soğusa da zamanla..
ölebilirdi de bi başınıza kalırdınız yine ..
o yüzden böyle bişey için güven tek yeterli şey değil gibi
sizin yerinizde olsam tek yapacağım onlardan uzaklaşmak ve yeni hayat kurgulamaya çalışmak olur
diktirmeye burada karşı çıkıyorlar ama isterseniz de diktirin ve kimseye de kendinizi muhtaç duruma getirmeyin tekrar
yahut kaldırırım ben bununla yaşarım böyle de beni kabul eden birisini bulurum derseniz de öyle devam edn
bu adamla olmaz ama gerçekten olmaz adam değil çünkü..
Erkeklik cinsiyet adamlik sahsiyet meselesidir derler ya aynen oyle adam olmayan birini de bence daha fazla kalbinizde tutmayin. Gizli gizli de degil gözünüze sokarak yapmis adam resmen.moralim o kadar bozuk ki onu kaybetmemek için her şeyi yapmayı bile düşündüm . onu geçtim dün içkili eve geldim ev arkadaşlarımada o haldeyken baya bir şey anlatmışım sanırım suratıma bile bakmıyorlar sıkışıp kaldım bütler bitsede eve gitsem diye bakıyorum utancımdan öldüm dün geceden beri . üstüne bir de bu eklendi hiç arkadaşım kalmadı bir haftada herşeyim ellerimden uçtu gitti kendimi çok çaresiz hissediyorum.üstelik neredeyse tüm derslerimden kaldım ailemede söyleyemiyorum
görmezden gelemiyorum kızla aynı sınıftayım konuşmayım diyorum yanıma gelip özür diliyor üstelik sevgiliside beni tehdit ettiErkeklik cinsiyet adamlik sahsiyet meselesidir derler ya aynen oyle adam olmayan birini de bence daha fazla kalbinizde tutmayin. Gizli gizli de degil gözünüze sokarak yapmis adam resmen.
O gruptan komple kurtulun.
Ayrica o ev arkadaslariniz da arkadas olsaydi sizi yargılamaz yaninizda olurdu. Bosverin bu sayede onlarinda gercek arkadas olmadığını ogrenmissiniz. Bazen.bu tur kotu olaylar iyi seylere de vesile olabiliyor. Cevremizdekilerin gercek yuzlerini görüyoruz. Yeni arkadaslar edinin kendinize. Bunlardan hayir gelemez size.
denedim tartıştık beni tehdit ettilerhepsine tekmeyi koy. muhatap alma
Altina imzami atarim aynen dogru..Senin yasadigin duygulari bi cogumuz yasadik. Deli gibi sevdik. Naparsa yapsin gel dese giderim dedik. Ama ilerde insan pisman oluyo yapmasi gerekeni suan yapmayinca. Sen gel dediginde gidersen senin avucunda oldugunu dusunur basit kiz der deger vermez. Sen zor ol. Ne konus ne gorus. Gerekirse hakaret et ona sana ulasirsa. Bu onlarin daha cok hosuna gidiyo inan ki o zaman deger biliyolar. Bunlarin agzina s*cmak lazim degerini anlamasi icin. Bak sen onun degerini nasil biliyosun. Kelebek gibi gozu sende olsa ay seviyorum oluyorum dese bu kadar deger verir miydin? Boyle yapdtigi icin degerli cunku kaybetmektrn korkuyosun. Boyle yapan adami birak o seni kaybetmekten korksun o seni kiskansin
Neylr tehdit etti? Anlatin bir cozum buluruz. Ozrunu falan kabul etmeyin resmen pez.... yapmış. O nasil arkadasmis! Gormezden gelin gitsin. Sevgilisi ne diyor? Allahim ben olsam boğardım o herifi hem suclu hem güçlü! Asla korkma dik dur. Korkarsan ustune gelirler.görmezden gelemiyorum kızla aynı sınıftayım konuşmayım diyorum yanıma gelip özür diliyor üstelik sevgiliside beni tehdit etti
denedim tartıştık beni tehdit ettiler
yaptıklarını o yakın arkadaşıma anlattım sen bana böyle kazık attın dedim tartışmamızı herkes duydu ve akşamına sevgilisi sen bizimle ilgili ileri geri konuşmuşsun bu şehirde adını çıkarırım dedi arkadaşım olan kızın bu tehditten haberi yokmuş sürekli özür dilediNeylr tehdit etti? Anlatin bir cozum buluruz. Ozrunu falan kabul etmeyin resmen pez.... yapmış. O nasil arkadasmis! Gormezden gelin gitsin. Sevgilisi ne diyor? Allahim ben olsam boğardım o herifi hem suclu hem güçlü! Asla korkma dik dur. Korkarsan ustune gelirler.
Erkekleri cozduk artik bacimAltina imzami atarim aynen dogru..