- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.357
- Konu Sahibi Aysegullerden
Küfredersen suçlu olursun. Önemli olan küfretmeden küfredebilmek. Bilmem anlatabildim miPeki aşırı sinirden küfretme isteğini nasıl engelleyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küfredersen suçlu olursun. Önemli olan küfretmeden küfredebilmek. Bilmem anlatabildim miPeki aşırı sinirden küfretme isteğini nasıl engelleyeyim
Ya da sen bana güvenmiyo musun sorusuna ne diyimKonuyu evir çevir oraya getir. Böyle gereksiz samimiyet kurmanı istemiyorum de. Empati yapmasını iste vs.
Bunun güvenle alakası yok. Hoşlanmadığım bir şeyi yapmamanı rica ediyorum dersin.Ya da sen bana güvenmiyo musun sorusuna ne diyim
Ben gerçekten kavgacıyım resmen kavga edip sinirimi kusmak istiyorumBunun güvenle alakası yok. Hoşlanmadığım bir şeyi yapmamanı rica ediyorum dersin.
Ya da sen bana güvenmiyo musun sorusuna ne diyim
Peki aşırı sinirden küfretme isteğini nasıl engelleyeyim
100 kere uyarı yaptığım için lafımın sözümün değeri yok aslında onu görüyorumYa ne küfretceksin ki bu kadar da abartı yani. Yaptırımlar yeterli protesto etmek mesela surat asmam bile yeter insana haklıyken haksız olma, birde rahat ol iyi o zaman benimde arkilerim öyle olsun dersin.
100 kere uyarı yaptığım için lafımın sözümün değeri yok aslında onu görüyorum
Ne alaka şimdiAyşegülcüm senin bu temaslarla ilgili olan problemin ne? Sana dokulmasıyla cinsel yolla bulaşan hastalık kapmaktan korkuyordun şimdi de sevgiline olan temaslara takılmışsın
Koymamış demekkiNasıl anlamadım daha önce seviye koy arkadaşların ile koymadı mı?
Koymamış demekki
Evet bizim sizinle biraz daha benziyor bakış açımız. Tabiki farklı düşünenlerde olabilirValla bilemiyorum ki ne diyim. Herkesin bakış açısı farkli hoşlanmıyorsan dikkat edebilir. O halde bende senin sınırlarını çiğnerim derdim.
Aradaki samimiyete bakar sonra da eş ya da sevgiliye bu durumdsn hoşlanmadığını ve özen gostermesi gerektigini kibarca snlatirimSevgilinizle dışarıdasınız ve sevgilinizin
( eşiniz de olur) kadın arkadaşını görüyorsunuz daha sonrasında bu kadın arkadaş sizin partnerinizi merhaba diyip öpüyor sizinle el tokalaşıp yüzünüze azıcık bakarak üstünkörü merhaba dese napardınız