Sevgili ve Maddi Konular

+10000000000000000000

Krediyi ödemesi gerek bunu biliyordur herhalde özel yurtlar pahalı devlet yurdunda da öyle yıllarca kalamaz

Kesinlikle vicdansızlık. Kim bilir o parayı ne zorluklarla denkleştirip gönderiyorlar düşman başına böyle evlat

ama konu sahibi arkadaş işi bambaşka boyutta ele alıyor hala. parası yok da bu yüzden ayrılacak diye saçma bir vicdan muhasebesine girmiş.
anasına babasına bunu yapan elin kızına neler yapar.

Korktuğunuz şeyleri yaşarsınız. Başka bi ihtimal göremiyorum. Kendince iyi özellikleri vardır ama kötü özellikleri de var. Sorumsuzluk yalancılık gibi. İlerde zor ve sorunlu bi evlilik istemiyorsanız ayrılın ayrılın ayrılın... mutlu olamazsınız. Sevgi bi yere kadar. Evlilikte bu muhteşem özelliklerini ekmek arası yapıp yiyemezsiniz.

Ay gerçekten evlerden ırak ne zor. Çalışıyım da demiyor

burada yazılanlara hakaret diyorsanız hayatınızda hakaret duymamışsınız demektir.
haliyle anlattıklarınızın üzerine yazdıklarınız, sevgilinizden ayrılmayı sadece parasızlığı ile bağdaştırmanız şaşırtıyor insanları.
ailesini tanıyor musunuz ? yoksa o ailesini kandıran sevgilinizin anlattığı kadar mı biliyorsunuz ilişkilerini ?

Ailesi kötüyse adam olup ilişkisini kessin ama yalan dolanla paralarını sömürmek en kibar ifadeyle adiliktir. Ayrıca ailesine bu kadar rahat yalan söyleyen size de söyleyebilir, ne kadar inanabilirsiniz söylediklerine? Yaptığıinı haklı çıkarmak için kötü hikâyeler uyduruyordur kim bilir? Çok kötü aile üniversite okuyor diye zor şartlarda para da göndermez çocuğuna.

Sizin için dürüstlük önemli olsa bu olayı öğrendiğinizde ayrılırdınız o yüzden birbirinize uygunsunuz özünde.

Son düzenleme:
Haciz yer yani oldukça basit ondan mantıksız geliyor hani muhakeme yeteneği yoksa ancak bunu düşünür
onu düşünecek adam ailesine yıllardır yalan söyler mi?boş boş oturup paralarını sevgilisiyle yer mi?kimbilir o ailenin başına daha ne çoraplar örecek.çok üzücü düşününce

habire "parası yok diye ayrılmam kötü" diyorsunuz.
bir kere de evet bu adam yalancı diyemediniz ayrılık sebebi olarak.
herhalde tuhaf gelir insanlara adamın yalancılığından değil de bundan ayrılacağınızı düşünmeniz.
ayrıca ailesinden çarptığı parayla size aldığı hediye için cömert diyorsunuz. bu da tuhaf. kusura bakmayın.

ben de bunu anlayamadım.
adam ailesini dolandırıyor resmen, yalanla aldığı parayla hediye alınca cömert oluyor.
kültürlüymüş, çok seviyormuş.
adamın kafasında başka bir şey olmadığından tabi ki sürekli ilgilenir sevgilisiyle. ne işi gücü ne de düşünecek dersi var.
bomboş bir zihinle ne yapacak başka.
konu sahibiyse hala "parası yok diye ayrılamam" vicdanı yapıyor.
gözünü kırpmadan yalan söylemesi ayrılık sebebi olamıyor. adamın karşısına çıkıp yalanlarına tahammül edemiyorum, böyle birini istemiyorum diyemiyor.

Bu adam bugünden itibaren iş bulsa, kursa çalışsa bile denk değilsiniz. O lise siz üniversite mezunu olacaksınız. 3 yıl kayıp sonraki pişmanlıktan iyidir. Merhamet ile yaklaşıyorsunuz. Yapmayın etmeyin. Yalancı, para pul hesabı bilmez. Kendine faydası yok ki size de olsun. Ayrılın bir yolunu bulup.

Size harcadığı para kendi alın teriyle kazandığı para değil. Çok meziyetmiş gibi bir de bana harcıyor diyorsunuz. Siz de bu durumda sesinizi çıkarmadığınız için suç ortağısınız. Ailesini dolandıran başkasına ne yapmaz. Ailesine okuyorum diye yalan söylediği zaman ayrılacaktınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…