• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili ve Maddi Konular

Ailesinin durumu iyi değil, evlat okutuyorum zannedip canla başla para yolluyorlar sizde iyilik timsali iki insan çatır çatır yiyorsunuz bu parayı, niye çünkü o vicdansız sahtekar sevgiliniz çok cömert, niye çünkü siz o gariban aileye gerçeği söylemeyecek kadar hakkaniyetlisiniz. Başta o evlat müsveddesine sonrada size yazıklar olsun be. Boğazınızdan nasıl geçiyor ya
Çok seviyorsunuz seviliyorsunuzya yarın birgün çocuğunuz olduğunda o çocuğun bezi maması okulunu kimi kandırıp temin etmeyi düşünüyor bu sevgi dolu adam? Çocuğunuzun rızkını kimin sırtından sağlayacak?
Bırak balta sapı olmayı adam olmayı düşünüyor mu acaba hiç sanmam
Vay dünyanın çarkına
+10000000000000000000

Evde değil, yurtta kalıyor. Evde kaldığını söylemedim de zaten hiç. Öğrenci kredisi almak için de üniversiteye kayıtlı ama derslerle hiç alakası yok. Yıllardır birinci sınıfta. O yüzden üniversite okuduğunu söylememin bir anlamı olmadığı için belirtmedim. Durum bu
Krediyi ödemesi gerek bunu biliyordur herhalde özel yurtlar pahalı devlet yurdunda da öyle yıllarca kalamaz

Kesinlikle vicdansızlık. Kim bilir o parayı ne zorluklarla denkleştirip gönderiyorlar düşman başına böyle evlat

ama konu sahibi arkadaş işi bambaşka boyutta ele alıyor hala. parası yok da bu yüzden ayrılacak diye saçma bir vicdan muhasebesine girmiş.
anasına babasına bunu yapan elin kızına neler yapar.

Korktuğunuz şeyleri yaşarsınız. Başka bi ihtimal göremiyorum. Kendince iyi özellikleri vardır ama kötü özellikleri de var. Sorumsuzluk yalancılık gibi. İlerde zor ve sorunlu bi evlilik istemiyorsanız ayrılın ayrılın ayrılın... mutlu olamazsınız. Sevgi bi yere kadar. Evlilikte bu muhteşem özelliklerini ekmek arası yapıp yiyemezsiniz.

kendi çocuğumuz olduğunu düşünsenize.evlerden ırakkk bir evlat.24 yaşında hala 1. sınıftaymış.ömür boyu aileye yük olur çalışmaz aileyi dolandırmaktan başka konuya da kafası basmaz böylelerinin
Ay gerçekten evlerden ırak ne zor. Çalışıyım da demiyor

Ailesi ile olan ilişkisi başka benimle olan ilişkisi başka. Ne yaşadığımı bilmeden yargılayıcı olmayın lütfen. Yaşımı ve ilişkiler konusundaki tecrübesizliğimi belirttiğim halde, artık bu durumdan rahatsız olmaya başladığımı söylediğim halde herkes benim üstüme geliyor anlamsız şekilde. Umarım bu eleştirenlerin hepsi hayatında her zaman doğru kararlar almıştır ve almaya devam eder. Yol göstermek yerine hakaret ediyorsunuz. Yazık

burada yazılanlara hakaret diyorsanız hayatınızda hakaret duymamışsınız demektir.
haliyle anlattıklarınızın üzerine yazdıklarınız, sevgilinizden ayrılmayı sadece parasızlığı ile bağdaştırmanız şaşırtıyor insanları.
ailesini tanıyor musunuz ? yoksa o ailesini kandıran sevgilinizin anlattığı kadar mı biliyorsunuz ilişkilerini ?

Ailesini tanımadığınız için bunları söylemek daha kolay. Öyle bir aileye sahip olsanız belki bu kadar katı düşünceleriniz olmazdı. Bu arada kötü bir ailesi var diye yaptığını savunuyor değilim, keşke en başından böyle bir işe girişmeseydi fakat ben tanıştığımda zaten bunların hiçbirini bilmiyordum sonrasında da ailesinin ona yaşattıklarını duyunca umurumda olmadı. Dolayısıyla elbette kendimi düşüneceğim. Zaten siz de karşı çıkmamışsınız buna
Ailesi kötüyse adam olup ilişkisini kessin ama yalan dolanla paralarını sömürmek en kibar ifadeyle adiliktir. Ayrıca ailesine bu kadar rahat yalan söyleyen size de söyleyebilir, ne kadar inanabilirsiniz söylediklerine? Yaptığıinı haklı çıkarmak için kötü hikâyeler uyduruyordur kim bilir? Çok kötü aile üniversite okuyor diye zor şartlarda para da göndermez çocuğuna.

Sizin için dürüstlük önemli olsa bu olayı öğrendiğinizde ayrılırdınız o yüzden birbirinize uygunsunuz özünde.

Son düzenleme:
Haciz yer yani oldukça basit ondan mantıksız geliyor hani muhakeme yeteneği yoksa ancak bunu düşünür
onu düşünecek adam ailesine yıllardır yalan söyler mi?boş boş oturup paralarını sevgilisiyle yer mi?kimbilir o ailenin başına daha ne çoraplar örecek.çok üzücü düşününce

Benim rahatsız olduğum şey zaten ayrılmamı istemeleri değil. Ben zaten buna cesaret edebilmek için geldim buraya. Artık ayrılmayı düşündüğümü de çok kez belirttim. Sadece ayrılmanın neden zor geldiğini söylemişim ki bunu da anlamak için biraz empati kurmanız yeter? İnsanlar sevgilimin ailesinin üç kuruş parasına muhtaçmışım, onların parasını eziyormuşum gibi davranırsa izin verin de rahatsız olayım bir zahmet. Benim derdim başka

Hakarete varan yorumlardan kastımı ise tüm mesajları okursanız anlarsınız.

habire "parası yok diye ayrılmam kötü" diyorsunuz.
bir kere de evet bu adam yalancı diyemediniz ayrılık sebebi olarak.
herhalde tuhaf gelir insanlara adamın yalancılığından değil de bundan ayrılacağınızı düşünmeniz.
ayrıca ailesinden çarptığı parayla size aldığı hediye için cömert diyorsunuz. bu da tuhaf. kusura bakmayın.

Önceden bdvde yapılan sert yorumlara çok kızardım ama artık hak veriyorum ya gerçekten çok şaşırtıyor beni konu sahipleri. Öncelikle seninle ilişkisi ve ailesiyle ilişkisi farklı değil.

ya canım benim büyüklerin olarak herkes sana sayfalarca yol göstermiş bu adamdan bir cacık olmaz demiş, bazıları tecrübelerini anlatmış, geleceğiniz yok ayrıl demiş herkes. Senin verdiğin cevap: ama seviyorum. Yani biz daha ne diyebiliriz ki? Bu adamdan yapılacak şey ayrılmaktır. Sen mi adam ediceksin koskoca yetişkin bir insanı? Bir de yorumlarına bakılırsa ailesini dolandırmasını -ki buna dolandırmak denir kusura bakma- hiç problem etmiyor gibi konuşuyorsun. Sanki tek sorun parasızlığı. Sürekli parası yok diye terk mi edeyim diyosun. Oysaki dolandırıcı ve tembel diye terk et diyor herkes.

ayrıca hakarete varan yorumlar diyorsun sana kimse bir şey demiyor herkes sevgiline dolandırıcı, tembel falan demiş sen niye üstüne alınıyorsun?

çocuğun ailesini kötülemeyi de bırakman gerek. Online eğitimde bile maddi durumları olmamasına rağmen oğullarına para yolluyolar. Sen dürüst biri olmadığı aşikar olan sevgilinin söyledikleriyle tanımadığın insanları kötüleme.

biz ablaların olarak seni uyardık. Bu kadar seviyorsan devam edersin bizi ilgilendirmez. Sen çalışır bakarsın adama. Bunu sen problem etmedikten sonra bize ne

ben de bunu anlayamadım.
adam ailesini dolandırıyor resmen, yalanla aldığı parayla hediye alınca cömert oluyor.
kültürlüymüş, çok seviyormuş.
adamın kafasında başka bir şey olmadığından tabi ki sürekli ilgilenir sevgilisiyle. ne işi gücü ne de düşünecek dersi var.
bomboş bir zihinle ne yapacak başka.
konu sahibiyse hala "parası yok diye ayrılamam" vicdanı yapıyor.
gözünü kırpmadan yalan söylemesi ayrılık sebebi olamıyor. adamın karşısına çıkıp yalanlarına tahammül edemiyorum, böyle birini istemiyorum diyemiyor.

Bu adam bugünden itibaren iş bulsa, kursa çalışsa bile denk değilsiniz. O lise siz üniversite mezunu olacaksınız. 3 yıl kayıp sonraki pişmanlıktan iyidir. Merhamet ile yaklaşıyorsunuz. Yapmayın etmeyin. Yalancı, para pul hesabı bilmez. Kendine faydası yok ki size de olsun. Ayrılın bir yolunu bulup.

Size harcadığı para kendi alın teriyle kazandığı para değil. Çok meziyetmiş gibi bir de bana harcıyor diyorsunuz. Siz de bu durumda sesinizi çıkarmadığınız için suç ortağısınız. Ailesini dolandıran başkasına ne yapmaz. Ailesine okuyorum diye yalan söylediği zaman ayrılacaktınız

Back
X