Önceden bdvde yapılan sert yorumlara çok kızardım ama artık hak veriyorum ya gerçekten çok şaşırtıyor beni konu sahipleri. Öncelikle seninle ilişkisi ve ailesiyle ilişkisi farklı değil.
ya canım benim büyüklerin olarak herkes sana sayfalarca yol göstermiş bu adamdan bir cacık olmaz demiş, bazıları tecrübelerini anlatmış, geleceğiniz yok ayrıl demiş herkes. Senin verdiğin cevap: ama seviyorum. Yani biz daha ne diyebiliriz ki? Bu adamdan yapılacak şey ayrılmaktır. Sen mi adam ediceksin koskoca yetişkin bir insanı? Bir de yorumlarına bakılırsa ailesini dolandırmasını -ki buna dolandırmak denir kusura bakma- hiç problem etmiyor gibi konuşuyorsun. Sanki tek sorun parasızlığı. Sürekli parası yok diye terk mi edeyim diyosun. Oysaki dolandırıcı ve tembel diye terk et diyor herkes.
ayrıca hakarete varan yorumlar diyorsun sana kimse bir şey demiyor herkes sevgiline dolandırıcı, tembel falan demiş sen niye üstüne alınıyorsun?
çocuğun ailesini kötülemeyi de bırakman gerek. Online eğitimde bile maddi durumları olmamasına rağmen oğullarına para yolluyolar. Sen dürüst biri olmadığı aşikar olan sevgilinin söyledikleriyle tanımadığın insanları kötüleme.
biz ablaların olarak seni uyardık. Bu kadar seviyorsan devam edersin bizi ilgilendirmez. Sen çalışır bakarsın adama. Bunu sen problem etmedikten sonra bize ne