- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.365
- 598
- Konu Sahibi cileklidon
-
Valla inanamadim , bunyem kabul etmiyor bunuKonu sahibi eşiyle bir arada olmak istiyor. Istek, arzu ve aşk ile. Bunu da abartarak gerçeği tuvalette ki bok ile örterek söylemiş:)))
Ama güldürdü güzeldi.
Yani hangi birini soyliyim?Fake diyecek ne gördün merak ettim.
Yani hangi birini soyliyim?
Tuvalet temizleme ??!!
Evlenecek olgunluga ulasmis bir kadinin kendi evinde yasamamasi ( gercekten dumur oldum)
Anlatim tarzi vs vs
Gercekten boyle birinin var olmasi cok sasirtti beni
Pembiş bir gelinin fırfırlı düşleri tadında bir anlatım.
Kendi düzeninize geçmek istemenizi anladım da aynı evi paylaşacağım insan da mağara kaçkını değilse evi yeterince temiz tutabilmeli sonuçta.
Ay daral geliyor bana bu kendi evimin prensesiyim düşüncesinden altı üstü dört duvarla eşya
Mizaç değil mizahtır o mizaç olsa duraman...pembiş bir gelin mi tabi canım kurabiyelerimin üzerine kurdela yapmayı hayal ediyorum yani anlatımda biraz mizaç yaptım tek takıldığınız tuvalet mi temizlik mi cidden şaka giibisiniz
Mizaç değil mizahtır o mizaç olsa duraman...
kocanla yaşamak için ailenden niye izin istiyorsun
git evine ama herkes kendi kakasını kendi temizlesin:)
Gelirim tabii “TDK’ye” benim mesleğim o.tamam gel pazartesi TDK da göreve başla
Gelirim tabii “TDK’ye” benim mesleğim o.
Eheheheh.
İmam nikahını düğünle birleştiriyorlar ki sevişemesinlerBenim anlamadığım imam nikahı resmi nikahla aynı gün ya da 1gün arayla yapılır
Neden olmadı
Benim anlamadığım imam nikahı resmi nikahla aynı gün ya da 1gün arayla yapılır
Neden olmadı
Ay saçmalığın daniskası yaİmam nikahını düğünle birleştiriyorlar ki sevişemesinler
E erkek tarafı demiyor mu birşey?ailem düğün 12 nisanda olacak diye düğünden 2 gün önce yapmayı planlıyorlardı. İmam nikahımız yok diye göndermiyorlar şimdide utanıyorum kıyın gideyim demeye dünden razı gibi (razıyım ama babaya denmiyor işte)
Merakımızı koca pisliği temizlemeye kullanmak yerine kendimizi geliştirmeye kullansak dünya daha bir yaşanılası hale gelir diye düşünüyorum. Naçizane tavsiyem!
Ben minik parmaklarınıza takıldım.
Vay anasını, hiç minicik parmaklarımı düşünmemiştim hayatım boyunca, ne kıymetlisiniz gözünüzde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?