Sevgili KK'nün güzel ve zeki kadınları! Fikirlerinize ihtiyacım var.

Pembiş bir gelinin fırfırlı düşleri tadında bir anlatım.
Kendi düzeninize geçmek istemenizi anladım da aynı evi paylaşacağım insan da mağara kaçkını değilse evi yeterince temiz tutabilmeli sonuçta.
Ay daral geliyor bana bu kendi evimin prensesiyim düşüncesinden altı üstü dört duvarla eşya

Yani hangi birini soyliyim?
Tuvalet temizleme ??!!
Evlenecek olgunluga ulasmis bir kadinin kendi evinde yasamamasi ( gercekten dumur oldum)
Anlatim tarzi vs vs
Gercekten boyle birinin var olmasi cok sasirtti beni

sen oturda kendi varlığına şaşır

pembiş bir gelin mi tabi canım kurabiyelerimin üzerine kurdela yapmayı hayal ediyorum yani anlatımda biraz mizaç yaptım tek takıldığınız tuvalet mi temizlik mi cidden şaka giibisiniz

Benim anlamadığım imam nikahı resmi nikahla aynı gün ya da 1gün arayla yapılır
Neden olmadı

Benim anlamadığım imam nikahı resmi nikahla aynı gün ya da 1gün arayla yapılır
Neden olmadı

ailem düğün 12 nisanda olacak diye düğünden 2 gün önce yapmayı planlıyorlardı. İmam nikahımız yok diye göndermiyorlar şimdide utanıyorum kıyın gideyim demeye dünden razı gibi (razıyım ama babaya denmiyor işte )

Merakımızı koca pisliği temizlemeye kullanmak yerine kendimizi geliştirmeye kullansak dünya daha bir yaşanılası hale gelir diye düşünüyorum. Naçizane tavsiyem!

E erkek tarafı demiyor mu birşey?
Suskun kalınması çok ilginç
Madem bu kadar hassas ailen, önce dini nikahı kıydırsalardı bu adamı öptün sarıldın yanında durdun cok riskli yaa..

Merakımızı koca pisliği temizlemeye kullanmak yerine kendimizi geliştirmeye kullansak dünya daha bir yaşanılası hale gelir diye düşünüyorum. Naçizane tavsiyem!

ay üf baydınız taktınız onun bunun pisliğini temizlememe de bilmem neye ya siz hiç evinizde toz bezi alıp ev silmiyonuz mu ne var belirttiysem takmışsınız bi feminenliğe şurda iki gırgır yaptırmadınız ha kendi evime geçmem gerek aileme nasıl söylerim dedimm altı üstü birz esprri kattım. sen kendini geliştirdin mi geliştirdiysen lütfen farklı uğraşlara yönel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…