• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili İle Boy Farkı Nasıl Olmalı?

pandoraksk

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
462
395
303
Arkadaşlar merhaba. Benim boyum 166, erkek arkadaşımın boyu 180. En uzun topuklum 11 cm, kafanızda canlandırsanız kötü mü görünürüz, ben hep topuklu giydiğimde de benden daha uzun dik dursun isterdim ama çok fark olmıycak gibi, basit bi mevzu biliyorum ama yazarsanız sevinirim..

Arkadaşlar merhaba. Benim boyum 166, erkek arkadaşımın boyu 180. En uzun topuklum 11 cm, kafanızda canlandırsanız kötü mü görünürüz, ben hep topuklu giydiğimde de benden daha uzun dik dursun isterdim ama çok fark olmıycak gibi, basit bi mevzu biliyorum ama yazarsanız sevinirim..
Bu nasil dert demeyecegim klise oldu bu cumle...:işsiz:
Sen hep "en uzun topuklun"u mu giyeceksin?
Sen "en uzun topuklun"u giydiginde sevgilin sipidik terlik mi giyecek?
1.76 olsan o da ayakkabiyla en az 1.83 olur.
Ben bu hesabi yapinca elime ne gecti anlamadim su an ama, oyle oldu yani.

Kotu gorundugunuzu dusunuyorsaniz kotu gorunursunuz evet, bu tarz seyler gorecelidir. Kisiden kisiye degisir, diger insanlarin dediklerini takmayin.

Sevgilimi, yani sanki istediğim gibi topuklu giyemezmişim gibi düşünüyorum.

Boyunuz cok uzun degil sevgiliniz de kisa degil. Bence uyumsuz bir cift degildir gorunusunuz.
Sizin icin onemli olan mutluluk ve kalpler degil goruntuyse daha uzun birini bulabilirsiniz.

Benim boyum 174 esim 182
Hic boyle bir sey dusunmedim

Ablam 181.
2. Evliligini yapti iki esinden de uzun.

Bence onemli seyler degil.

Niyetiniz ciddiyse takilmayin. Anlasiyorsaniz her sey bos. Yok guzel sevgilimi takayim koluma gezeyim dusman catlatayim gencim guzelim diyorsaniz bulun bir tane tas gibi adam :))

benim kocamla aramda 6-7 cm fark var. topuklu giyince ondan uzun bile duruyorum. ikimizinde zerre umrunda olmuyor. niye böyle şeyleri takıyorsunuz kafaya. dışardan nasıl göründüğünüz değil birbirinizi nasıl gördüğünüz önemli.

Sevgilinizin değilde kendi sevginizin boyutunu ölçün önce bence.. Bu soruya hayır yakismassiniz çok kötü durur desek ayrılmayı filan mi dusunceksiniz.. Esim 1,83 ben 1,56 bakınca hic yakismiyoruz belki ama yine dünyaya gelsem yine ayni adamla evlenirim boya posa bakmaz bu isler önemli olan aranızdaki uyum...

Sevgilinizin değilde kendi sevginizin boyutunu ölçün önce bence.. Bu soruya hayır yakismassiniz çok kötü durur desek ayrılmayı filan mi dusunceksiniz.. Esim 1,83 ben 1,56 bakınca hic yakismiyoruz belki ama yine dünyaya gelsem yine ayni adamla evlenirim boya posa bakmaz bu isler önemli olan aranızdaki uyum...

Ya bizim aramızda 30 cm fark var keşke daha yakın olabilsek diye düşünürken siz daha uzak mı olmak istiyorsunuz. Keşke olsa da 30 cm topuk giyebilsem :D

Back
X