- 27 Kasım 2018
- 263
- 71
- 31
-
- Konu Sahibi Eslinameslina
Bundan sonra hiç bzklemiyorimda kutlamamda . Geçti artık. Heves meves kalmadiŞu sosyal medyada gördüklerinize göre kendinize değer biçmeyi bırakın artık. 50 tane gülle mi ölçüyorsunuz değerinizi. O kadın 50 gül almıştır ama içindeki fırtınaları bilemezsiniz. Sosyal medya dışı renkli bir kutu, renkleri cezbedici ancak içinin nasıl olduğu bir sır.
Eşiniz sevgililer günü kutlamasını saçma bulduğunu size en başta belirtmiş. Açık konuşmuş size karşı ama siz onun kadar açık olmamışsınız. O size fikrini belirttiğinde sizin de sessiz kalmayıp farklı düşündüğünüzü belirtmeniz gerekirdi. Kaldı ki sevgililer gününe önem veriyorsanız sizin de eşinize bir şey yapmanız gerek. Madem bu günü kutlamak istiyorsunuz bu yıl siz bir şeyler yaparak şaşırtsaydınız eşinizi. O da sizin böyle bir şey beklediğinizi bu şekilde anlasaydı, ağlamanızdan değil (Birinin ağlayarak bir şey istemesi bana hep itici gelmiştir. O şeyi yapabileceksem bile yapmam.). Kaldı ki eşiniz önemsediği şeyleri kutluyormuş zaten doğum günü, yıl dönümü.
Yaaaa öyle oyun değil oyun oynamaya daldıŞimdiden oyunlar yapan insanlardan sana hayır gelmez güzelim. Aile çok önemli tek taştan duvar olmaz
Haha :) çiçek aldı zaman yildonumler de onlardan 2 baş alıp kurutuyorum iple bağlayıp not yapistiriyom örneğin 3. Evlilik yildonumumuz diye. Onuda kutum var saklıyorum.Çiçek almak çok güzel bir şey de. Hanımlar eşlerinizin aldığı bu çiçekleri ne yapıyorsunuz? Yani sık sık çiçek alanlar için diyeyim hadi. Eşim aldığında çok seviniyorum ama sonra çiçekle baş başa kalınca seni ne yapabilirim ki diyorum. Vazoda solup gidiyor atmak içimi acıtıyor. Kurutsam nereye koyabilirim bilmiyorum. Sanırım cicek yerine tavuk alaydın bir güzel pişirip yerdik, moduna geçtim ben.
Oyun oynamayami daldı. :) seninki benimkindende Romantik mis :)Yaaaa öyle oyun değil oyun oynamaya daldı
Napim ağladım işte :) eşim bazen der çocuksun sen daha diye :)Bizde kutlamıyoruz hatta esim whatasappta aziz valentin day in kutlu olsun dedi bunuda deyince aman demesen daha iyiydi dedim. Herkes insta ya koymuş çiçekler hani alsaydı sevinirdm ama olmadi diyede ağlayıp odaya kacmak cok seker:)
Bende üzüldüm bu sefer . Onceleride bekliyordum ama birsry görmedim . Bu seferde millette görünce doldum.Kapitalist sistemin sizin sevginiz uzerinden maddi kazanc sagladigi gunler bunlar. Bunun için esinizi uzmeye deger mi ne komik kusura bakmayin ama.
Eşimle 15 yildir birlikteyiz. Bir kere sevgililer günü kutlamadik. Hic bir zamanda uzulmedim.
Benim de vazom var gülleri içine koyarım. Oğlan taş üstünde taş baş üstünde baş bırakmadığı için kaldırdım ortadan. Bu arada biz de sevgililer günü kutlamayız. Evlilik yıldönümünü de unutmuşuz zaten. Eşim e devletten bakıp onaylamıştiHaha :) çiçek aldı zaman yildonumler de onlardan 2 baş alıp kurutuyorum iple bağlayıp not yapistiriyom örneğin 3. Evlilik yildonumumuz diye. Onuda kutum var saklıyorum.
Haklısınız. Benim eşim Inde düşününce çok değerli hissettirdiği zamanlar çok oluyor. Alınmış olsun diye alınan dediniz ya. İşte o cümle benim durumu anlattı. Alınmış olsun diye almasını bekledim bende.Benim de vazom var gülleri içine koyarım. Oğlan taş üstünde taş baş üstünde baş bırakmadığı için kaldırdım ortadan. Bu arada biz de sevgililer günü kutlamayız. Evlilik yıldönümünü de unutmuşuz zaten. Eşim e devletten bakıp onaylamıştiama bana değer verdiğini bilirim. Marketten kendine bir şey alırken benim de sevdiğim bisküviyi atlamaz alır. Bu benim için alınmış olsun diye getirilen çiçekten daha kiymetli
Ay yok valla çiçeğin zahmeti çok. Güzel bir brovni daha makbule geçerHaklısınız. Benim eşim Inde düşününce çok değerli hissettirdiği zamanlar çok oluyor. Alınmış olsun diye alınan dediniz ya. İşte o cümle benim durumu anlattı. Alınmış olsun diye almasını bekledim bende.
Çiçek almak çok güzel bir şey de. Hanımlar eşlerinizin aldığı bu çiçekleri ne yapıyorsunuz? Yani sık sık çiçek alanlar için diyeyim hadi. Eşim aldığında çok seviniyorum ama sonra çiçekle baş başa kalınca seni ne yapabilirim ki diyorum. Vazoda solup gidiyor atmak içimi acıtıyor. Kurutsam nereye koyabilirim bilmiyorum. Sanırım cicek yerine tavuk alaydın bir güzel pişirip yerdik, moduna geçtim ben.
Recellik gül alırsa o başka amaaynı kafadayız 2 gün sonra solacak çiçeği napim ben tavuk alır karnımı doyururum, çikolatayla mutlu olurum
Ben 19 yıllok ebliliğimde almadım...aynı öyle derdi..sevgili günü biz karıkocayz.ve günah derdi..ama sevgililerine almış...aldatıldım tekmeyi vurdum...dün baktım ki sevgilisine papatya almış...Merhabalar 5 yıllık evliyim. Şu 5yildir hiç sevgililer günü kutlamadik . Eşim sevginin günü olmaz bunu yabancılar kutlar . Biz onlardan değiliz dedi. Ve hiç kutlamadik. Ama bugün baktım herkesin eşi güller hediyeler almış . Özellikle bir yakinimin eşi 50 tane gül almış çok hoştu. Daha 25 yaşındayım . Heveslendim. Eşime gösterdim vayy harika degilmi dedim. Oda onayladı başıyla . Sonra dedim bana hiç böyle değer vermedin. Ağlayarak odama çıktım. Aslında doğum günü yildonumler unutmaz
Çiçekler hediyeler alir. Ama neden böyle bir ruh haline girdim bilmiyorum. Çok değişti gibi geliyor eşim bana. Diyorki layt bunların hepsi Eskiden herkes ona derdi layt diye Şimdi bu onlara diyo. Odunlasti ne yapmalıyım bilmiyorum . Çok üzülüyorum bu halimize .