- 27 Kasım 2018
- 263
- 71
- 31
-
- Konu Sahibi Eslinameslina
Ama normalde çok sempatik çok güzel sevecen şirin biriyim. Şükür ederdin bence :) tabi kötü huyları saymazsakay iyikide erkek değilim
düşünüyorumda böyle bir eşim olsa
sabır dilerim böyle eşi olanlara
Diyorsunuz ki elti,görümce,arkadaş kim varsa onların kocaları ile kendi kocamı kıyaslayıp evimde huzursuzluk çıkaracağım.Üstüne birde mesaj attım eşime. Aramızda sevgi ilgi kalmadı bitti. Diye biraz fazla abarttım farkındayım mesajda :))
Deneyin bence böyle ikiniz de daha mutlu olacaksınız sevgiler
Haklısınız frenleyemedim kendimi .Diyorsunuz ki elti,görümce,arkadaş kim varsa onların kocaları ile kendi kocamı kıyaslayıp evimde huzursuzluk çıkaracağım.
Sevgililer günümü kutlamadı diye kocamla aramdaki muhabbeti azaltacağım.
Hızımı alamadım trip ve kaprise devam edeceğim.
Size kolay gelsin,
''bir insan kendisinin ve eşinin huzurunu nasıl kaçırır?'a'' güzel bir örneksiniz.
Gösteriş hepsi diyorsunuz :))Bi de sosyal medya diyoruz da, ben hiç mi hiç takmıyorum.
Amcanın kızı var. Kocayı evden kovuyo kovuyo aman ne kavga ne gürültü. Başkalarının yanında da kavga ediyorlar. Ha boşandı boşanacaklar diyolar hep.
Ama sosyal medyada güller, tekrar gelinlik giyip fotolarBilmesem inanıcam yani. O yüzden sosyal medyaya bakmayın
Gösteriş hepsi diyorsunuz :))
Dmi ne gerek varBak siz ne güzel tv izlemişsiniz,bazıları için o bile lüks
Bebegim oldugu için kendime ayıracak vaktim yok,
Sevgililer gününü bizde kutlamayız,nasıl olduysa esim msj atmış bu sefer,e yeter daha nolsun,atmasada mühim degil zaten
İnsanın morali bozuluyor . Çevremdekiler karilarina güller almış tüm paylaşmışlar . Şu kadar değerim olmadı dedim. Canım çok sıkıldı . Tripliyim suan
Burada tüm suçlu sosyal medya ve orada gösterilen hayatlara imrenen kadınlar.
Sevgililer günü nedir? Neden ben ve sevgilim herkes ile aynı gün birbirimizi sevdiğimizi gösteren hediyeler almalıyız? O güllere verilen paralara gerçekten değer mi? Bu yaşımızda koca peluş ayıları ne yapıcaz?
Bu tarz özel ama aslında genel olan günler tüketim toplumunun ateşini harlamak için üretilmiş, sentetik günlerdir. Siz doğallarından şaşmayın.
Amaaaa eğer alışveriş ihtiyacınız varsa, bugünlerde yapılan indirimlerden de faydalanın tabi
Çok şükür bu günümüze. Ama insan nefis işte arzuluyor.Gül nedir yahu kaç kuruşluk şeydir, değer gülle ölçülebilir mi? Etrafına özenmek insanın düşebileceği en büyük hata bu hayatta. Etrafınızda boşananlar var, eşinden şiddet görenler var, bir lokma ekmeği yiyemeyenler var niye bunları görüp, çok şükür deyip eşinize sıkı sıkı bir sarılmıyorsunuz, yapmayın Allah aşkına
Bir bayan olarak ilk adımı ondan beklerim.5 yillik evlisiniz,
artik sen ben olmamasi lazim bence.
Caniniz kutlamak istedi, ozel bir sey yapmak istedi ise siz yapsaydiniz,
siz kutlasaydiniz bu sefer, sonraki sefer de ondan beklediginizi citlatsaydiniz.
Şimdiden oyunlar yapan insanlardan sana hayır gelmez güzelim. Aile çok önemli tek taştan duvar olmazBence halinize şükredin ben erkek arkadaşımın annesi ve oyunu yüzünden dışarı çıkamadım
Bir bayan olarak ilk adımı ondan beklerim.