- 27 Kasım 2018
- 263
- 71
- 31
-
- Konu Sahibi Eslinameslina
Bilmiyorum bizde kutlamıyoruz ama herkes gözümüze sokarcasina paylaşmışlar Bende kendimi kötü hissettim. Değer verilmemiş gibi. Ama eşim normal hayatta değer verdiğini belli eden birisi. Ama romantik adamlara layt demesi odunca degilmi . Kendi onlarda da laytti . Odunlastin iyce dedimTürk filmlerindeki gibi ağlayarak odaya kaçmak mıİyide şimdiye kadar hiç kutlamamışsınız ki. Eşinizde bi değişiklik yok yani. Biz tercih olarak hiç kutlamıyoruz sevgililer günü filan. Herkesin kutladıgı bi gün anlamsız geliyor bana açıkçası. Doğum günü, yıl dönümü yeter işte. Fazla anlam yüklemeyin. Ha istiyorsanız bi çıtlatıverin alsın gönlünüzü :)
Evet çok zoruma gidiyor Birkaç defada yakın akrabalarına kullandı bu lafı. Benim yanımda. Kendimi odunla evli gibi hissettim . Eskide. Herkes ona diyordu bu lafı bu sene o başladı birileri karilarina güzel şeyler yaptımi layt demeye.Normalde hediye alıyorsa, doğum günü ve yıldönümü atlamiyorsa ağlayıp odaya kacmaniza gerek yoktu bence. Bir tek sevgili gününü kutlaması diye odun mu olunur?
Biz de sevgili günü kutlamiyoruz. Doğum gunu ve yıldönümünü kutlarız. Hiç aglamayasım gelmemişti bunun için ama şu Maço Haluk moduna girmesi çok çirkin olmuş.
Bir erkek olarak o inceligi kendisinin düşünmesini bekledim . Birde herkes paylaşım yapince kendimi değersiz hissettim. Birde onlara layt diye söylenmesi de varGeçen sene ya da bir önceki sene yemeğe gidelim dedik restorana bir girdik her yer kırmızı, mumlar yanıyor. Birinin düğünü, nişanı var sandık, meğersem sevgililer günüymüş. Sevgililer gününün önemi unutulacak kadar bizde.
Tepkiniz biraz fazla ve çocukça olmamış mı? Ağlayıp odaya çıkmalar falan. O kadar istiyorsanız kutlamayı siz yapaydınız bir organizasyon madem. Niye yapmadınız?
Evet çok zoruma gidiyor Birkaç defada yakın akrabalarına kullandı bu lafı. Benim yanımda. Kendimi odunla evli gibi hissettim . Eskide. Herkes ona diyordu bu lafı bu sene o başladı birileri karilarina güzel şeyler yaptımi layt demeye.
amann haftaya da belinay günüymüş bak unutma ha de koca kişisine heryere not yaz hatırlat mesaj yağmuruna tut.sevgililer gününü mumla arar bir daha ki seneye mum gibi olurAdam hiç kutlamadığı için değişmiş diyemem. Heveslenmek de kötü şey. Benimki de kutlamadı. Bütün gün kavga ettim durdum ben de.
İnsanın morali bozuluyor . Çevremdekiler karilarina güller almış tüm paylaşmışlar . Şu kadar değerim olmadı dedim. Canım çok sıkıldı . Tripliyim suanAdam hiç kutlamadığı için değişmiş diyemem. Heveslenmek de kötü şey. Benimki de kutlamadı. Bütün gün kavga ettim durdum ben de.