Günaydın günlükcan,ne kadar oldu buraya yazmayalı bulamadım şimdi:bbo:
Bugün gene erkenciyiz,20:30 yatan bir çocuğun sabah 06:30 bizi ayağa dikmesi normaldir di mi?Bide gaaayyyyuuu aç diyerek uyandırılmak daha ızdırap verici.Kabak kafalı gaaayyyyuu.Uzata uzata söylemiyo mu bide.akannehir
Evimi sildim,nevresimlerimi değiştim,çamaşırımı yıkadım balkonlarımı sildim şimdi oturdum.Bugün yemek derdim yok gerçi öğlene doğru dışarı çıkacağım..Önce çarşıda işlerim var onları halledeceğim.Sonrada babamlara geçececğiz.Dedesi bekliyor kızımı..Babamı resmen palyanço yapıyor Alya günlük:1hug:
At yapıp sırtına biniyor,omzunda taşıtıyor,kapıda kedilere indiriyor,kendini paaaak diyerek parka götürtüyor.Havalara zıplatılmaksa en büyük keyfi:bbo:Babacım da yapıyor,ah babam 60 yaşına gelmişsin korkarım bişe olacak diye sana:gitme:
Akşama da cümbür cemaat eltimlere davetliyiz.Aslında gitmeyecektim ama çok ısrar etti.Bu eşimin halasına acayip takığım ben günlük.Hayır nereye kadar o bana ben ona bilemiyorum.Benim susmayacağımı anlamıyor mu onu da bilmiyorum..Kendine yakıştırıyorsa yarı yaşındaki birine laf soktuğunda o lafın 2 katını almayı ben hayli hayli yakıştırıyorum..Devam bakalım boshayallersmile
Teyzesi kızıma bayramlık kıyafetler almış gene günlük.Kayınvalidemlerde dönyorlar haftaya onlarda almışlar bir sürü:bbo:Almayın dedikçe alıyorlar kızıyorum artık.Giydiremeden küçülenler çok fazla bir kere giydirip küçülenlerde çok var.
Ay neyse çenem düşmüş gene benim...Haydin biraz dolanam ben.Kendine iyi bak.