Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükkkk neden ben yaa mafoldumbenmafoldumben

çocuğun hiçbi suçu yok seviyo değer veriyo bende öyleee 40 yılın başı mutluyuz diye çokmu yanii mafoldumben

nekadar düzgün bi ailesi varken yeri yurdu belliyken ne demek yeri yurdu belli değil evlerinemi girelim yanii

biz onunla çok mutluyuz ben bi yamuğunu görene kadar kimsenin ayırmasına izin vermiycem :mymeka:

Offf yorulmuşumm boshayallersmile
Eşimle birlikte vadiye çıktık
İş arkadaşları ve eşleri geldi
Çok keyifli bol muhabbetli bol :roflol: li bi akşamdı .
Bu çocukların hareketleri gülme krizlerine soktu bizi
Bzim yusuf biz çaylarımızı içerken gitti yan masada tavla oynayan bi aileye sokuldu
Hiçç yabancı bilmiyo ,sanki onlardan biriymiş gibi oturdu izledi:roflol:
Bide bi sakız çiğneyişi vardı görmelisin ,gülmekten bi hal olduk :roflol:
:roflol::roflol:
Neyse güzel bi akşamdı :lepi:
Yusuf paşam uyusunda
Beyimle köstebek pasta yiğcez cokacimcoook

Ascık bakınayım kk ya ne var ne yok

hadi çovv

Yaaaaauuuu arkadaşımm olmuş, bitmiş...
Sen hala neden giden sevgiliden bahsedersin ki yaaa...
Neden bu kadar çok kafa yorarsın.
Tamam; özle, ağla, düşün ama uğraşacak başka işlerin de olsun yanında.
Hep aynı konu, aynı hikaye. Bayıldım yahuuu... kafamçokkarıştı
Bir de oturup bunun üstüne paragraflarca yazılar yazmalar...
Offfff... Çoooooooookkkkkkk sıkıcı çoookkkkk...
Acıyorum size.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayat ne garip ölüm ancak sevdiğin birini kaybetme ihtimali olduğunda aklımıza geliyor
Canım babam bugün kalp krizi geçirdi şimdi hastanede iyi çok şükür.
Ben onsuz napardım oğlumda yanımdaydı ağlayamadım bile ölüm elbet bir gün gelecek kimse baki değil
ama ölümü yakıştıramıyoruz sevdiklerimize.Rabbim başımızdan eksin etmesin inş. acılarını göstermesin
Kaybetmeden kıymetlerini bilmeyi nasip etsin bizlere

Geçmişten sıyrılamamış diye onu aciz gördüm ama işe de yaradı; bana da kendini çok iyi hatırlattı.
Aklımdan çıkmıyor şu anda.
Hatta çok özledim. :bbo:
Niye böyle oluyor ki yaaa... senağlama
Bu yazdıklarımı okusa çok mutlu olurdu kesin.
Ama geçici bir özlem olacağı muhakkak. :1closedeyes:

dümbük
hayat ne güzel dimiopuyorumnanaktankuşlar,böcekler,kelebenkler-tatlicadiarzu-:smiley-cool:
heeegeçen arızaya bağladım,cezaevine girmek istiyorum paranoyaları ile,arabesk bir yaşam hayaline kapıldım:smiley-cool:bu günde tam tersiyim,hayat doluyum,enerji fışkırtıyorum-tatlicadiarzu-fışşsempatiksalakcinni
hey maşalah bana..nerde nazar poncummheh tamamdır:1closedeyes:
saatim saatimi tutmuyo be anam napim..dengesiz bi ruh halim var..ama seviyorum kendimi be günlük:icecream:
he bide cabbarımı seviyom:asigim:
kk yüzünden accık takıştıkkıskanıcak bişey bulamayınca kk'ya sarıyo kamilboshayallersmile
april kankitomun istanbula dönüşünü sabırsızlıkla bekliyorumhihoyyytçünkülü onunla sohpet etmeyi özledim:enbuyukkk:eniştemle gezmekten bize zaman ayıramıyo ama olsunhem ben çok mutlu oluyorum çaktırmaaklinialirimsmileiyi olsunda bizleri...tir et:smiley-cool:
nikoncan kankam beni yine özel mesajdan gülme krizine soktu:roflol:canım kankalarım ya:asigim:
ay ne kadar mutluyum,olumluyum ben bugün:roflol:
sahur etmeye gidiyorum,hadi adiosbayanssulusmile

Slm günnüş bu saatte nasıl su içtim yawww
Ezanda okundu....

Ceydamı gördüm şimdi Babası kalp krizi geçirmiş canım benim Rabbim korusun sevdiklerini
Sevdiklerimi
Ölüm yakınına yaklaşınca nasıl hissediyorsun biliyorum
Ağzıma almak bile istemiyorum o kelimeyi
Ama dediğin gibi kimse baki değil
Her ölüm erken malesef ve hiç kimseye yakışmıyor
Benim babamda kalp krizi geçirmişti onu hatırladım şimdi
Rabbim koru Sevdiklerimi

Allahım tekrar yaşatmasın canım benim
İyi şeyler düşün iyi olsun
geçmiş olsun tekrar tekrar babana
Rabbim korusun yar ve yardımcısı olsun
Hasta olan şifa bekleyen zorda olan herkesin

:Saruboceq:

İçim hiç rahat değil. Gitmek için günleri sayanları görünce sinirlerim dahada bozuluyor. Şu 1 sene çabuk geçsin Allahım yaa offff (

selam günlük, gene ben geldim..
dün akşam herif beni fitil etti. iftara yemeğe çıkalım dedim - yok.. yemekten sonra parka çıkalım dedim-yokkafamçokkarıştı gezmeyi pek sevmiyo .. 1 ay evden çıkma desen çıkmaz vallahi..laelaelaelaelae evlenmeden önce böyle miydi oysa kisempatiksalakcinni
bu sene tatile de gidemedik zaten. onun askerliği, ev taşıma derdi yüzünden tüm birikmişimiz bi anda söndü.. olsun sağlık olsunda gerisi kolay...
bayram için plan yaptık. marmarise gidicez.. bi kaç günlüğüne de olsa bize iyi gelecek...
ah marmaris.. çok özledim seni...
bugünde sıkıcı geçecek gibi...hiç iş yok bugün..bu adam beni buraya ne demeye aldı anlamış değilim:umursamaz:
sıpamda yürüyo artık.. nasıl tatlı ya.. kuzucum benimopuyorumnanaktan

hellööğğ günnük hav arrrr yuuuaklinialirimsmile
höööf üstüste yoğun ve asap bozucu geçen birkaç iş gününden sonra, bugün maşallah sakinim...elimde birikmiş işleri yapıyorum ama bööle dinlene dinlene...aman nazar değmesin : tütütü yapan, yaparken de yanlışlıkla tüküren simili:
dün malumunuz, kocem iftara gitti, ben de k.valideme gittim yemeğe, kadınceğizin de misafiri gelcekmiş ama, kendi önümü bile göremeyecek kadar yorgun olduğum için yardım edemedim, üzüldüm...ben böyleyim günnük; hassas pakize...sensitiv kadın...hemen dert ederim ama halimden de belliydi anlamıştır kadınceğiz...
neyyse bebişim, salonda dağınık durmaktan nerdeyse kendi kendini katlayabilecek konuma gelmiş, isyankar çamaşırlarımı katladım ettim, sonra ılık bi banyo...oooh yayıl...kocem de gelince şımartı sağolsun...sonra sahur vakti hasta oldum yine....haaamaaaaannn bilmiyom işte...sempatiksalakcinni
heea benim high sosyete ablam da bayramda bizim kuzenle Londraya gideceeemiş...eli boş gelmesin bari bi chelsea forması falan alsın toto...bugün arayım da kızdırıyım onu biraz..
şimdilik benden bu kadar günnüğüm Allegria ya rep şeyedemedim burdan söylüyüm öhöm höm: canım, ne mutlu bana seni güldürebiliyosam, hepimiz inşallah mutlu olalım Allah bugünümüzü aratmasın:Saruboceq:

( la aklıma bu ayşeciğin bi filmi vardı: hayat sevince güzel deyu sokaklarda koca koca adamlar teyzeler dansediyodu hoppidi hop diye...nan ne komikti )

Günlük Can iyiyim iyi.. Tüp Patlamış Ama Ortalık Mahvoldu..
Tvlerde de Gösterdiler Zaten.. Allah Acil Şifalarını Versin :Saruboceq:
Rep Ve Özel Msj Olarak Destek Olan Herkese Çok Tşk Ederim..
Dün Akşam Resmen Çıldıracaktım Sebebini Gamze Hn İyi Biliyo.. Onun Acısı Bile Yaşamasına İzin Vermeyen Bi Kankası Var Daha İyi Anladı Dün Gece kafamçokkarıştı
İstemiyorum Dedikçe Çocuğun Biri Yapıştı Kaldı Ya..
O Değil 3 Kişi Birbirine Girecek Diye Korkuyorum...
Karşıyaka Bizi İzler Artık :1ninca:

sevgili günlük
hani twitter diye bi şey var da millet ünlülerin falan takipçisi oluyomuş ya
ben pek anlamam zaten feysbukum da yok..neyse
işte ben de dasilvadidonun sıkı takipçisiyim aklinialirimsmilevalla onun yazdığını görünce heyecanlanıyom ha aklinialirimsmile
harika bi espri kabiliyeti var hatunun çok eğlenceli yazıyo..Allah onun hep böyle eğlenceli yazmasını sağlasın hep mutlu olsun hep pozitif olsun inşallahbuyrunnnnnnnnn

bana gelince bugün ruhsal olarak daha huzurluyum daha iyiyim
dünkü mıymıntılığım yok en azından..böyle böyle düzelecem sanırım şekerim
dün akşam haloşum bi yemekler yapmış bi yemekler yapmış ki sorma
kadın aştı kendini son zamanlarda..oktay usta sağolsun sempatiksalakcinni onu izleyip gaza gelip yapıyo valla
ben de ne zamandır bişeyler yapmıyom..işten gelip direkt zıbarıyom iftara kadar
haftasonu bişeyler yapem bari..güllaç yapmayı öğreneyim ben en iyisi çünkü haloşun canı istiyodu bi ara
neyse şekerim..yarın tekirdaaa gitsem mi staj eğitim için yoksa mazeret mi yollasam çok kararsızım
bu aralar büroyu çok boşladım gibi hissediyorum..ama arkadaşım gel dedi onu da yalnız bırakmiim istiyom
bakarız karar vermem lazım
haydin arrivederci

selam günlükçüm;

ben geldim ,ben!

canım sıkkın be günlük! off anlatsam ii olur da ama çook uuzun be günlük..

ama kırgınım,kızgınım,öfkeliyim...

ve gelmesini istemiorum bize..hatta nefret ediorum...

uykusuzum bide günlük yahu.yat-kalk sabaha kadar.uyku mu kalıor insan da.

canım sıkkın işte... huzursuzum ,keyifsizim.

kocişle azcık limoniyiz..o mu haklı ben mi ?

herkese kendine göre haklı !!!

neyse ,gelirim yine..

akşam olsa bir an önce...

walla günlük sonunda tercih yaptım. bi onaylatması kaldı ve bana memleket yolları göründü.

inşallah en güzeli olsun hepimiz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…