Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük bugün benim doğum günüm.
öğlen kocam aradı ve bombayı patlattı , akşama annesini yemeğe çağırmış
tabi ben şoka girdim :1shok:, ''doğum günü partisi mi vericez birlikte?'' dedim
''evet beraber kutlarız diye çağırdım , hoşuna gitmedi mi?'' dedi.
''pek fazla gitmedi , şimdi kapatıyorum akşam için hazırlık yapıcam'' dedim kapattım.
iğrenç bir doğum günü geçiriyorum..
doğum günümü kutlamak isteyebileceğim son insan kaynanam ve kocamın süpriz anlayışı korkunç..
şimdi süprizi hakeden benmiyim yoksa doğum günü gibi özel bir günümü mutfakta geçirerek kendisine ziyafet hazırlamak zorunda kaldığım kaynanam mı? :1no2:
bıktım artık kocamın her özel anımızda annesini de yanımıza dikmesinden , evlilik yıldönümümüze de çağırsın mum niyetine aramızda durur..
çok fazla tepki vermedim ama çok çok çok üzgünüm aslında..
bir daha doğum günü kutlamak istemiyorum en azından kocamın kutlamasını istemiyorum..

mafoldumben

günlükçüğüm bu aralar gülmekten yanak kaslarım ağrıyor
kendini ciddiye alıyor kendini bişi sanıyor ya komediii
iyi var da eccük eğleniyoruzkaydirigubbakcemile3
yazık ama okadar da çabaladı olmadı neyse söylerim ben kaybetmek te insanlar içinaklinialirimsmile
kocik hala burdurda özledik iyice
alya bugün koltuğa çıkmayı öğrenmiş rüaysında mı öğreniyor anlamıyorum:)
iftara da az kaldı yemekleri dışardan söyledik kübümle
tatlı için de dışarı çıkıcaz biraz yürüyüş olsun bize alyam da havalansın
hergün dışarı çıkarmaya özen gösteriyorum ayz kış demdik yağmur çamur demedik alya hergün en az yarım saat çıkıtı dışarı
eve tıkışmak bana göre değil
zaten

Son düzenleme:
Günlük başım çok fena çatlıyor. Bugün eniştemin iş görüşmesi vardı, ben götürdüm İstanbul'un biri ucu, Esenyurt'a girdik. Dualarımız kabul oldu işe alındı eniştem, yani bu demek oluyor ki kardeşim ayrılmayacak bu şehirden, hep beraberiz yine. sositosositosositososito

İyi Şeyler Olsun Artık... Artık Karabulutlar Çıksın Gitsin Hanemizden Artık Bu Son serzenişim Olsun, Artık Eskisi Gibi Deli Gamze Olmak Ve Durmadan Gülmek İstiyorum.. Biran Önce İstanbula Dönmek İstiyorum Çünkü Eminim Burda Durdukça Hep O yüz O Son Bakış Gelicek Gözümün Önüne (

Bu aradaa Günnüşüm Ne olur beni affetsin özelden ve rep yoluyla yazan arkadaşlar.. Kafam Okadar Allak Bullakki, İlk Kez Çöktüğümü gözlerimin altının morlaştığını hissediyorum Babannem ve dedemde Bile Böyle olmamıştım, İlk kez gasilaneye girdiğim için ve neşe ablamla dayımı o halde gördüğüm için felaket etkilendim ben.. günlerdir sadece 5 saatlik uykuyla duruyorum.. Neşe Ablam Sürekli Annem çağırıyor diyip duruyor ve annem gelicek onu bekliyorum diyip duruyor başşağlığı için arayanlara
Neyse burdan Şu Altta yazacağım Kişilere Çok çok teşekkür ederim Allah Razı Olsun Herbirinden...

Eylul
Deryacık
Gunicen
cicikiz34
lalli
alyaduaninannesi
mel_ay
BolSekerli
aybur34
pembefare
aLLeGRia

Son düzenleme:
Çevremden Sürekli Ölüm Haberleri Geliyor..
Korkmaya Başlıyorum Sevdiklerimi Kaybetmekten..
Çok Korkuyorum!..

Keyfim tıkırında be günlük kaydirigubbakcemile3
laelaelaelaelae
Kıskananlar çatlasın
........................................
ayhh aman sildim değmez naniknanik
insanlar başına gelen musibetlerden ders çıkarsada çenesini kapasa
Yoluna baksa..........

Neyse sözüm var susmam lazım mirmirmirmir

Bu akşam abimlerde iftardaydım cokacimcoook
Yingemle süper mamalar yaptık
Afiyetle yedik hihoyyyt

Yarın yine dışarıdayım
Kankimle Karakola gidicezolumunekankayizsmile
10 parmağımın izinide alıcaklarmış
Ayak parmaklarımıda alıcaklarmı bi sorim:roflol:

Neyse pek yoğunum ben bu aralar
Kk da yeni bi görevim de var artık
Yepyeni sayfada yepyeni konuklar ağırlıycamopuyorumnanaktan

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu arada Belinay başınız sağolsun Mekanı cennet olsun :Saruboceq:

Yeni gördüm yazını bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Ayy günlük arkadaşımla New York'dan canlı bağlantımızı bir türlü gerçekleştiremedik.
Yurda dönmeden önce son birkaç günü orada geçirecek.
Etrafı gösterecekti bana. Açılmadı cam. Skype'ı yüklemeye çalışıyorum.
Bakalım olacak mı...
Zencilerin arasında kaldı yavrum bi de yau. Tek başına hem de. :bbo:
Neyse canım. Görüşcez yine.

sevgili günlük;

türkiye'ye dönmeme neredeyse bir hafta kaldı. aileme ve arkadaşlarıma kavuşacağım için musmutluyum.

bunun yanında isteğim birazcık yalnız kalmaktı. bir sene boyunca süren ve karın ağrıları ile biten ilişkim sonrasında biraz kafamı dinlemek istiyordum. ama ne çok talibim varmış

içlerinden birisi de çok ısrarcı. aşka karşı çok yorgunum hatta kırgınım. kırmaktan korkuyorum.

şu günler de bir geçsin. evime gidip annemin köftelerinden yemek istiyorum.

sanki güzel günler geliyor ne dersin günlükçüm. : )

bir anda ümitlenip, beklentilerimin gene havada kalmasını istemediğim için temkinli yaklaşıyorum.. ve asla kendimi bu konuda suclu görmüyorum.. herkes gibi bende sevildiğimi hissetmek isterim. seviyorsam da elimden geldiğince mücadelere ederim. ki ettim de.. yapılanlar hafif şeyler değildi biliyorsun..

ama ben gene de alttan aldım. son yapılanlar ise tam anlamıyla canımı yaktı. uzaklasıyorum ondan.. tabii bu sadece bunların etkisiyle değil : )

görüşürüz..

Allahim, bugune kadar bana saglik,metanet,guc ve celik gibi sinir verdigin icin cok tesekkur ederim, demek ki dogru, durust ve temiz kalpli olmak hala gecer akceymis,cok sukur.:Saruboceq:

sevgili günlük;
günler hani su gibi geçer diyorlardı bana neden geçmiyo,aşkım gideli 12 gün oldu bitse de gelse hemen askerden,kavuşsam şekerpareme,çok özledim onu.
bir yandan kpss bir yandan askerlik sabır sabır nereye kadar, çok bunladım artık(((

iyi geceler sevgili günlük , korkunç derecede sıkıcı ve yapmacık bi doğum günü maceramında sonuna geldim çoook şükür!
kaynanam iğrenç ve son derece ucuz 3 kişilik bi pasta almış (o da Allah bilir kocam al dedi diye) kocamla geldi akşam. Tabi ben bi yandan kızımla uğraşıp bi yandan kendilerine sofra hazırladım doğum günümde!
üzerimi bile değiştirmeden paçoz bi halde saçım başık dağınık karşıladım onları..
yediler içtiler , bende kucağımda kızım hizmet ettim kendilerine..
kocam son gün ne alsam diye düşünüp (çok düşünmüş olmalı) gümüş takı seti almış (ne kadar parlak ve farklı bir fikir!)
hmmmm çok hoş gerçekten diyerek fırlattım bi köşeye.. :dilcikar:
hayır hediyenin iyisi kötüsü tabiki olmaz ama hiç özenmemiş yaa hiç.
bi tane papatya koparsa daha iyiydi ciddi söylüyorum.. yada bi çay ısmarlasa dışarıda (annesi olmadan tabi) lmaz:

gece boyunca beğenmedin mi hediyeyi diyip durdu yooo beğendim dedim ağız kenarıyla..

karar verdim kocamın doğum gününde annemlere gidicem mahallenin tüm kocakarılarını çağırıp kocama onların önünde pasta üfleticem , hediye olarak da son derece sıradışı bi hediye alıcam : gömlek.. süprizzzzz

Gunicen
aLLeGRia
aybur34
olgu35

gerçekten çok mutlu ettiniz beni , çok teşekkür ederim kızlar a.s.

Hayatımın en güzel rüyalarından birini gördüm günlük şu sıralar çok istediğim bir şeyi gördüm hala mutluluğu içimde o kadar gerçekti ki resmen yaşadım o anı keşke hep o rüyadaki anda kalsam off günlük offf sigara içesim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…