Popüler Konu Sevgili günlük...

günnüş
avatarım değişti rutbem değişti merak ettin dimi
ne oluyo aybur sana diyeezemuszemus
mutluyum ve çok huzurluyum ramazanında etkisi çok büyük
huzur içinde namazımı kılıp dua ediyom yaradanıma :Saruboceq:
ve biliyorum herşey çok güzel olucakyerimseniben
attaQue arkadaşımın doğum gününü çok daha güzel geçirmesini dilerdim
inanki can sıkmaya değmiyo
önceleri önemli günleri iple çekerken artık umursamıyorum bilee
yeni yaşın sana çok güzel umutlar getirir inş
:Saruboceq:a.s.
bday9zk3.gif

attaque nin mesajını okuduğumda hem üzüldüm hem güldüm..
eski sevgilim de benim doğum günümü kardeşi ile birlikte kutlama zahmetine girmişti ne hikmetse.. kardeşi beni çok severmiş ben de ona bayılırmışım gibi..
üstelik evde kutlamıştık.. senin için bunlar gibilerinden bişiler demişti. pastanın uzundan tadına bakmıştım içimdeki hayal kırıklığı tarif edilemez tabi.. üstelik o gun doğum günüm değildi.. erkenden kutlamıştı sınavı var diye.. sonra doğum günüm olduğu gün biraz yürüyelim dediğimde karnım ağrıyo deyip gitmişti.. tüm gün ağlamıştım.. sonra o olayın üzerine KK ya kayıt olmuştm kafa dağıtmak için..
ayhh hayat.. hala o günü hatırladıkça içim acır.. ama bir yandan da gülerim.. ne çocukmuşum ya.. ağladığımı üzüldüğümü o gün ne kadar hayal kırıklığına uğradığımı ancak ayrıldıktan sonra söyleyebildim.. söyle gitsin ne çekiniyorsun demi...yok kırılmasın yok üzülmesin yok kendini düzelticek cart olcak zort olcak derken bak güzelim seneler geçmiş gitmiş..
amaaan.. attaque arkadaşım da sıkmasın cnaını dicem ama mutlaka sıkılmıştır.. ne diyim.. umarım önümüzdeki sene çok daha güzel geçer..
ayrıcana günlüğüm midem felaket.. dayanabilecekmiyim sonuna kadar ni dersin?
bi de söylermisin beni daha fazla bekletmesin.. geleceğini biliyorum bildikçe daha da bekleyebilirim sorun değil ama sağ salim bir görsem benim de içim ferahlasa..

Günlük boşvermeyi bilmek lazım...
Düşün düşün niye kendimi harap ediyorum değil mi?
Bırak ne halleri varsa görsünler...
Ne diyorlarsa desinler...
Cesareti olan gelir yüzüme söyler...
Ama Allah yukarıda...
Hepsini Allaha havale ediyorum...
Ve canı gönülden yalvarıyorum Allahım bana bir kapı aç... Aç ta gidelim buralardan...
Bir fırsat istiyorum Allahım...
:Saruboceq:

Sahurda kıyametleri kopardı yine etmediği küfür etmediği hakaret kalmadı. Annem sinir krizleri geçiriyo onun yüzünden. Tamam dedim gitmicem. Defol git diye bağırdı sonrada bıçakla üstüme yürümeye başladı. Kendimi odaya zor attım. Yüzüm gözüm şiş işe gidemedim. Çok kötüyüm dayanamıyorum artık.

dün akşam süperdi günlük.
KKdan tanıştığım 2 tane çok tatlı arkadaşım var.
onların da bebekleri var ve en güzel kısım aynı semtte çok yakın oturuyoruz birbirimize.
biz zaten sürekli beraberiz,dün akşam eşlerimizi de bi araya getirelim dedik.
onlar çok istekli olmasa da :)
beraber altınparka gittik.
bi ara cocukları babalarına bırakıp kurulan lunaparka gittik üç kadın.
vakit dar ve alınan izin de sadece tek oyuncağa binmek için olunca sadece balerine binip geri döndük :))
ama cook uzun zamandır bu kadar eğlendiğimi,bu kadar kahkahalarla güldüğümü hatırlamıyorum.
harika bi geceydi.
eşler de anlaşınca keyfimiz katlandı tabi.
çocuklar desen,zaten dışarıda olmak onlar için en büyük keyif :)

sabah bile aklıma geldikçe sırıtıp durdum inan.
çok güzeldi çook.. :nazar:

Günlük titriyorum şu anda. eyvahedigeldismile
İnanılmaz. İnanılmaz... :1shok: :1shok: :1shok:
Bir erkek beni nasıl bu kadar sevebilir... Aklım almıyor...

:1shok: :1shok:

Nefes alamıyorum. İnanamıyorum.
Bu kadarını beklemiyordum.
İnanamıyorum. :1shok: benneyaptımki

Son düzenleyen: Moderatör:
Günlüüükk kaç gündür yazamadım sana iki satır yaaa...
Nasıl mıyım, valla iyi diyelim iyi olalım daaa
hayallerle yaşıyomuşum gibi hissediyorum bazen..
Artık bi şeylerin vakti hayırlısıyla gelsin inşallah.
Bur arada daha yeni gordüm
Gamze_belinay başın sağolsun canım ya, mekanı cennet olsun inş.

Mutsuz takılıyorum bu ara günlük mutsuz...
Nereye adım atsam mutsuz çıkıyorum...
Düşünceli...
Niye diye isyan etmek istemiyorum...
Bugün ne halt olursa olsun gidicem anneanneme kuzenimle gece dertleşmesine değer ...
Yani sanırım gene bir olay çıkmazsa...
Değer demi günlük...
Hayatımdan bezdiriyorlar yaa yeterin ama boğasım geliyo birilerini ... Acaba kimi bilmiyorumkismile

Hayatımda tek değişiklik şuanda adalet bakanlığı yönünde biliyosun kpss istiyorum ve adalet bakanlığına da başvurcam. klavye mülakatından geçersem işim kolay şimdiden kpss ve klavye çalışmalarına fena halde başladım...
Hadi bu konuda yolum açık olsun allahım :Saruboceq:
Liseden sonra direk mesleğimi kullanıp çalışmak istiyorum elime almak istiyorum işimi ...
Belki muhasebe yönünde olmucak ama olsun...
Allah'ım sen yardım et:Saruboceq:
Diğer olaylardan da kafayı sıyırmayım Sen yardımcı ol Allah'ım:Saruboceq:

Günlüküm çok üzgünüm ben yaa ne diye bukadar hassas olduysam bu aralar. Dün akşam sevdiceğimle yine iş meselesi yüzünden tartıştık. Ben çalışmak istedğimi söyledikce oda ısrarla olmaz dedi. İstemiyormuş sebep benim hasta olmam yapamıyormuşum yapamazmışımmafoldumben Malum en son çalıştığım işyerinde bayılmıştım, uyuz müdürde geçmiş olsun diyeceği yerde elemana ihtiyacımız yok deyip çıkışımı vermiştialsanaalsanasmile. Ben kendimi iyi hissediyorum bu aralar başım ağrımıyor sadece gözlerim de ağrı var ne olucakki yaa off ama sıkıldım ben hergün evdeyim canım birşey yapmak istemiyor. Ben eniyisi sosyal aktivitesi olan bir dernek bulayım yada birgün kurucam bu gidişlesempatiksalakcinni

bi arkadaşıma ev telefonlarını arattım..erkek bu arada arayan hani kız olur da benden şüphelenir diye
ama açmamış kimse teli..bu saatlerde evde olurlardı oysa ki
başına bişey mi geldi diye ciddi ciddi düşünüyorum artık..bi emin olabilsem ben ulaşamayayım diye o tellerini kapadığından..
o zaman daha kolay olacak herşey
bana 'ben ölsem cenazeme bile gelemezsin sen çok uzak' derdi salak şey..
kalbi de rahatsız ya aklıma saçma sapan şeyler geliyo..off Allahım sen bana yardım et

Sevgilim olsa da, evlensem de, benden hiçbir haber alamasa da,
nefret de etse, yani ne olursa olsun hiç sönemeyecek bir ateş varmış içinde. :1shok:
Alev alev yanıyormuş... Bitmiyormuş o hisler.

Günlük 1,5 yıl oldu aradan geçen zaman. Hala aynı heyecan ve istekle beni istiyor.
Burada paylaşamayacağım neler var daha... İnanılır gibi değil. :1shok:

'O' da gelse ya bu şekilde bana... Nasıl isterim bunu bir bilsen.
Nereden çıktı şimdi tüm bunlar?

selamının hello:KK3:
su gibi akıp gidiyor günler be ciğerim:nazar:aybaşımda tutmadı,ama duygusala bağladım ben yineboshayallersmile
düşünüyorum...geçmişi,güzel günleri,acı günleri..neleeer nelerr sığdırdım şu gencecik-tatlicadiarzu-ömrüme:hulya:
film gibi dedikleri cinsten..ama ruhum yaşlandı hissediyorum babuş:nazar:
bu ara cezaevine girmek istiyorum..allah düşmanımı bile düşürmesin o ayrı..ama istiyorum işteboshayallersmile
hayatla bağlantım kopsun,acıyı yaşıyım:smiley-cool:arabeski yaşıyım..yakıyım sigaramı,gelicek olan bi mektuba hasret kalıyım..4 gözle yolunu bekliyim..
istiyorum işte:umursamaz:arızaya bağlamam yakındırgamyoncuiremsu

günnük bu iş yeri beni düz kontağa bağlayacak çok yakında....
hööööf daralıyorum...
güzel gelişmeler, tatlı ekşınlar istiyorum Allahımm

tanrıcanın msjına bittim-tatlicadiarzu-
allah gonlune gore versın be ne dıyımkafamçokkarıştı

cok basım agrıo gunluk
evı sıldım supurdum,dus aldım tac taktım omu yaptı bılmıorum
basım agrıo sımdı:sinifsinif:
nıyetlı degılım regl,ama yemıorumda bısı bı ıkı bardak su ıctım,oda sıf ıcıyım dıe yanı
aksama kardesım ve esı gelcek yemekler benden bırazdan cıkıcam mutfaga gırıcem
gecede burdayım ıns
hadı gıdım ben başbaş:eek:

delikafadulden:enbuyukkk::hooray:

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KONUĞUNUN BELRİLENMESİ İÇİN ANKETTE GÖRMEYİ ARZU ETTİĞİNİZ ADAYLARINIZIN NİCKLERİNİ ÖZEL MSJLA BEKLİYORUM

CUMA AKŞAMI ANKETİ AÇICAM
(büyük harfle yazdımkusura bakmayın ,dikkat çeksin diye yani:) sonra ben görmedim duymadım kabul etmem :p )

hasret kaldığım günnüğümohaoldumsmilenasıl özledım senı bılemezsın
şuan çok yoğun bı dönemdeyım
aylardır bekledığım kolejımdeyım şuandazemuszemuscok yoruldum eğıtımler bıttı sonunda işimdeyım dedım ama farklı gelışmeler oldu
kendı sektörümde bı iş buldmgamyoncuiremsuotomotıv kasko sıgorta işlerıgamyoncuiremsubu kolejde şuanlık gecıcı elemanım ama benı cok beğendıklerı ıcın kolejın resmı elemanı yapmak ıstedıklerını söyledıler
herkese nasıp olmaz ama geleceğımı düşünmek zorundayım
otomatv sektörunu sectımgamyoncuiremsuhayırlısı ınş.budur ve son işimdır ınş.
şartları çok ıyı maşallah:Saruboceq:bayramdan sonra orada olacağımı belırttım
şuanda odam hazrlanıyor programlarım yüklenıyoboshayallersmile
kolejdede ınanılmaz yoğunlk var net var ama gırıp sana yazmak ne mumkn
bgünde ordakı elemanlarla kavga ettımkötükedihüsooruçluyum dıe sabır dıledım durdm
ama bugün bıle bırakasım geldıkötükedihüsoadamı bezdırır böle ıkı yüzlü ınsanlaralsanaalsanasmile

neyse gelelım ramazan ayımıza süper gecıyo
etrafımda bınbır bahane ıle tutmayanlarla dolu
göüzümün önunde yemeklerı lop lop götürenler falan ama hıc bısey umrumda deıl
şimdı benım hem ders çalışmam lazım
hem yenı sektörml alakalı açıköğretım ıcın hazrlanmam lazım yenıden öss gırmem lazım
programlarımı gözden gecırmem lazım
yanı cok işim var cok

bu arada bayramda dahıl olmak üzere çalışıyormmirmirmirmirbugün ıftarda yalnızdım
uyyakalmış
kemıklerım sızlıo
kendımı halsız hıssedıyormmirmirmirmir
Allahım güç versın bana

aşkm eşimı cok sevıyomm cok
kokluyo öpüyoo sarıyoo
mis kokulumj hayatımdakı herşeyım:asigim:

eşim 2 hafta gececı
yanı ıftarlarda artık yalnızım
daha gecen yıl kalabalık bı aılem vardı
annem babam abılerım ablalarım enıstelerım yengelerım yeğenlerım
bı msaya sığamaz yerde yerdık