Popüler Konu Sevgili günlük...

Yine birazcık aradan sonra geldim günlükçüm
Dün neler öğrendim biliyomusun kuzenimin eşi hamileymiş bebekleri olacak.Bu haber bütün aileyi o kadar sevindirdi ki anlatamam.Halam çok üzülüyodu çocukları olmuyo diye ama Rabbim onlara da verdi çok şükür.Darısı bütün bebek isteyenlere olsun.
Gece sahura doğru msnden bir arkadaşımla konuşuyodum (üniversiteden arkadaşım) napıyosun nası gidiyo filan derken birden sevgilisiyle ayrıldığını söyledi.Çok üzüldüm :çok üzgünüm: Onlar bizim sınıfın çiftiydi be günlük o zamanlar ne güzel şeyler yaşanmıştı ama çocuk sahip çıkamadı bi erkek 5 yıllık kız arkadaşına evlenmek için veya nişanlanmak için sözler vermez mi üstelik askerliği bitmiş ikisi de öğretmen çalışıyo, ve sen bu kızı 5 yıl önce elde etmek için neler yaptın bütün sınıf şahitti bunaalsanaalsanasmile sonra da sevgimden emin değilim seninle evlenmelimiyim bilmiyorum gibi laflarla oyala.Ah şu erkeklerin kafasını kırmak istiyorum işte bunları duydukça evlilikten soğuyorum gerçekten.Öyle kızgın ki 3 ay olmuş ayrılalı ama hala çok sinirli.Çok da haklı bu kız senin için 5 yıl yanından ayrılmasın her istediğini yapsın sonra ben seni senden soğudum ohhh.Önceden hep sevgilim yakışıklı olsun derdim ama şimdi sadece vicdanlı olsun diyorum günlük.Vicdanı olacak bi insanın öyle kolay kolay bırakıp gitmeyecek, geride bıraktığını da düşünecek.Öyle işte günlük ne kadar rahat dimi ben senden soğudum çok üstüme geliyosun beni boğuyosun diyip çekip gitmek, adam olan kalır çözmek için çabalar o sevgiyi emeği çöpe atmaz atamaz atmamalı guclubacismilelmaz:
Bugün gidim de güllaç yufkası alayım marketten güllaç istiyo canım kaç gündür.Ama tatlı var diye yapmıyodum bugün yapabilirim.Hadi kendine iyi bak öpüyorum seniiiiiiiii bayanssulusmileopuyorumnanaktan

Selamünaleyküm günnük kardeş..
2 gündür mesaiye kalmaktan beynim pert oldu en sonunda he...sabahtan beri işten fırsat buldukça uyuyom ne yalan söyliyim...çok başım ağrıyo biliyon mu...
höööfff onun dışında iş güç bildiğin gibi be günnük, aslında bu akşam mahalleden bi abimiz iftar yemeği veriyo ama benim tanıdığım hiçbi kimse katılmıyomuş onun için kocem de istersen sen gelme evde otur dedi...bıcı bıcımı yapar uyurum heralde ben de napiim...hem evi de bi toplarım...
yaoo bi de çok saçlarım dökülüyo benim beee...soner sarıkabadayıya dönecem yakında Allah korusun...bööle "keeeenndisi yazdıığğ keeeeendisi bozduuuğ" diye dolaşır dururum artıkın...
ayh benden bu kadar şimdilik hadi baş baş

günlük çok karışığım bu aralarboshayallersmile
herşey aynı
bigün belki farklı şeyler anlatırım sanasempatiksalakcinni

Günlükcan, nabersin şeker:hulya:

Beni soracak olursan içgüveysinden halliceyim işte. Dün regl oldum çok şükür:lepi: ama yerlerde sürünerek gittim eve resmen. Ay hiç öyle olmamıştım, noldukine banabilmiyorumkismile, şaftım kaymış vaziyetteydim anlayacağın dün, bugün nispeten daha iyiyim kız.mirmirmirmir

Yarın iftara misafir çağırmayı düşünüyorum şekerim, menüm henüz belli değil, yaparız bişeyler. Bu akşamda Beypazarı kültür derneğinin iftar daveti var oraya gidecez.

Dün akşam üstü benim sıpam sen tut bisikletten düş kolunu yarala. Nasıl fena oldum görünce, neyseki betticon filan yaptım, krem filan acısı geçti. Kolunun derisi yüzülmüş ya eşşeoğlusunun kafamçokkarıştı

Minik kelebeğimde ablalık yapıyor ona güya, "acıdımı Kıvanç, üzülme geçecek" filan diyor, onları öyle görende can ciğer kuzu sarması sanır. Halbuki daha evvelki gün Dilay, "anneeee nüfus cüzdanımda kardeşi yazan bölümde Kıvançın ismini sildir ben istemiyorum onun gibi kardeş dedi hee:roflol::roflol:,

Niye hiç anlaşamıyor bu çocuklar yarebbim, insan gün 24 saat kavga edermi, yeminle aptala döndük artık kocamlan benbenneyaptımki

neyse hayden si yu kıçıkırık günlük, gene görüşürük

Selammm günnüşşş
Dün bizim ikinci yılımızdı gelenekseleştiği üzre yine Boğazdaydık çok güzeldii çooook
aşkitom a oltu taşı tesbih almıştımm üzerine isimlerimizi yazdırdıydım,çok beğendi bıldırcınımm...
O da bana istediğim yüzüğü almışş elimdede imitasyonu vardı sana gerçeği yakışır dedi.."
öf salak bi müşteri var çk canımı sıkıoo çok en sonunda suratına kapatacam tel.i
aradı moralimi bozdu
neyse çok güseldi herşey
Allahım bozmasın.
Bugün orucu yidim gaziyim
hadi bye

Sevgili günlük,

Kafamdaki tilkileri durdurmanın bir yolu olmalı diye düşünüyorum.
Gidip beynimi aldırmak istiyorum. Kendimi yiyip bitiriyorum
buna bir son vermek istiyorum
çok sıkıldım günlük çok sıkıldım.

Beklemekten yoruldum. Neyi bekliyorum ki hayat akıp gidiyor işte
ölümü bekliyoruz haberimiz yok.

Bugün ben de keyfi olmayanlar arasına dahilim.
Yine bir hiçliliğin ortasındayım. Geçmiş de gelecek de kayıp.
İstemiyorum zaten her ikisini de düşünmeyi.
Okul dönemi ve sonrasıyla alakalı endişelerim var elbette. O kadar da olsun.
Kendi ayaklarım üzerinde durabilmem adına gerekeni yapmak için paçaları sıvamanın vakti geldi. Bu dönem ve sonraki yıllar… Eğer uzamazsa 2,5 yılım var mezun olmama.
Ve ben, bu zamanı çok ama çok iyi değerlendirmeliyim. Neler yapabileceğimi etraflıca araştırmakla başlayacağım işe. Sevgiliymiş, aşkmış hikaye… Özellikle bugünlerde hiç umrumda olmayan mevzular arasında yer alıyor bunlar. Kendim varım merkezde.

O, yine ısrarlı. Benimle olacağı günün ya da günlerin hayalini kuruyor.
Her ne olursa olsun iletişimimizi koparmamaktan yana. Kabul ediyorum.
Hem belki çok sevebileceği başka bir kadınla karşılaştığında bunları hiç düşünmeyecek.
Bunu da belirttim ama ‘hayır’ diyor. Olmazmış öyle şey.
Bende kalmakta kararlı. Şimdilik!
Sevgisi, tutkusu beni cezbediyor, büyülüyor. Bunu inkar edemem.
Bir tek bu olayların gündeme gelmesinin eskiyle tamamen bağları koparmam konusunda kocaman bir yarar sağladığı gerçeği mutlu ediyor beni.
Eski aşkım bile kayıp. Umrumda değil. :)

Bana öyle bir isim ver ki SENİN adının yanında dursun.
SEN'İ anan BEN'i de ansın.
SEN'i hatırlayan BEN'i hatırlamadan olmasın..
Bir ''İLE'' koy aramıza BİZİ birbirimize bağlasın

opuyorumnanaktan
.

günlük ot gibi bir gün daha geçirdim
tatsız tuzsuz..kendimi o kadar saçma sapan hissediyorum ki
şu saçma ruh halinden kurtulmalıyım..aslına bakarsan'o' dışında hayatım gayet güzel
stajımı yapıyorum işler de yoğun değil bugünlerde
akşamları orucumu açıyorum ailemle..sonra odama çekilip KK da dolanıyorum
filmlerimi izliyorum..
ama yine de çok boş geliyo herşey..kendimi salak gibi hissediyorum ya
çok dalgınım öncelikle..bi dosya incelemeye gittim sözde ama aklım bi karış havada olduğundan gittim alakasız bi dilekçenin fotokopisini aldım
çok kızdım kendime büroya gelince niye bu kadar dalgınsın diye
akşam eve gidince kafamı toplamam yarın bambaşka olmam lazım
resmen işteki verimim düştü ya..öyle boş boş saatlerce otursam sesim çıkmaz
tamam fazla yoğun değil adli tatil dolayısıyla ama böyle de olmaz..en basitinden bugün yaptığım dalgınlık
kendime gelmem lazım..sadece 'o' yok bu dünyada..işim var sorumluluklarım var
patronla da herkesle de mesafeliyim bu aralar kendimi çok soyutladım
onlar da hiç sesin çıkmıyo diyolar..yabancı gibi hissediyorum kendimi
toparlan allegria toparlan!kendine gel artık yeter :mymeka:

ablamın canı pizza cekmıs yapacam güya ama hala oturuyorum..
daha dusa girecektım ben yemekelerı halledınce puff bu benımkı cumartesi yemege gıdecez kısakanıyr ya

günlük şu üniversite illetinden ne çekicem ben ya

Şimdi keyfim yerinde. :) Zaten yerinde olmaması için bir sebebim yok. :)
Sadece müthiş lezzetli bulduğum hazır kurabiyeleri yemek için sabırsızlanıyorum. cokacimcoook
Acıktım. Yemek yemek aslında nasıl da büyük bir nimetmiş. :)

günlükcan bugün ne oldu bana gene
iyiyim derken neden herşey altüst oluyo içimde
neden bu kadar bencil, duyarsız, kolaycı bi adamı unutamıyorum ben mafoldumben
sevmemdeki sebep ne?
sürekli dilimde bi dua , yalvarırım allahım ne olur sonu olmayacak işlerin peşinden koşturma beni:Saruboceq: ne olur boş umutlara tutulmayım, doğru yoldan çıkartma :Saruboceq:

Günnüş bugünde dedeciğim ve babannemin başında yasinimizi okuduk.. toprak attık üstüne , otları temizledik ve ikisininde ayak uclarına su doldurduk... yatsı namazı bitince 7'si var yengemin oraya geçicem birazdan..
Bu arada yüreği kocaman olan şu kişilere teşekkür ederimm.
PasakliMinikTanrica
HayyaL
Saruboceq
reyyan_06
benim_adim_yar
ceku
Egem

Sevgili Gunluk,
Nihayet sirtimdaki yukten kurtuldum...:teytey:
Keske bizi uzen erkeklerin hepsi Can Yucel'in "Erkek Dedigin" siirini okuyabilseler, ne iyi olurdu.. ...
:lepi:

Son düzenleme:
iyi geceler günlük
uzun zaman oldu girmeyeli buraya yazmayalı
doğum sebebiyle işten arıldığım için fazla giremiyorum ee artık bebişte var günüm onunla geçio
3.5 aylık oldu sıpam zaman çok çabuk geçiyo
1.5 ay sonra işe başlıcam fisfisfis nasıl bırakcam düşünüyorum hiç istemiyorum bırakıp işe gitmeyi
helede kayınvaldeme bırakcam için içim rahat değil hiç eyvahedigeldismile
hayırlısı olsun herşeyin
öpüldün günnüş
tekrar iyi gecelerr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…