Günlükcan, nabersin şeker:hulya:
Beni soracak olursan içgüveysinden halliceyim işte. Dün regl oldum çok şükür:lepi: ama yerlerde sürünerek gittim eve resmen. Ay hiç öyle olmamıştım, noldukine banabilmiyorumkismile, şaftım kaymış vaziyetteydim anlayacağın dün, bugün nispeten daha iyiyim kız.mirmirmirmir
Yarın iftara misafir çağırmayı düşünüyorum şekerim, menüm henüz belli değil, yaparız bişeyler. Bu akşamda Beypazarı kültür derneğinin iftar daveti var oraya gidecez.
Dün akşam üstü benim sıpam sen tut bisikletten düş kolunu yarala. Nasıl fena oldum görünce, neyseki betticon filan yaptım, krem filan acısı geçti. Kolunun derisi yüzülmüş ya eşşeoğlusunun kafamçokkarıştı
Minik kelebeğimde ablalık yapıyor ona güya, "acıdımı Kıvanç, üzülme geçecek" filan diyor, onları öyle görende can ciğer kuzu sarması sanır. Halbuki daha evvelki gün Dilay, "anneeee nüfus cüzdanımda kardeşi yazan bölümde Kıvançın ismini sildir ben istemiyorum onun gibi kardeş dedi hee:roflol::roflol:,
Niye hiç anlaşamıyor bu çocuklar yarebbim, insan gün 24 saat kavga edermi, yeminle aptala döndük artık kocamlan benbenneyaptımki
neyse hayden si yu kıçıkırık günlük, gene görüşürük