selam günlüğüm..
ramazan zor geçiyor bu sene.. açlık susuzluk bile çok koymuyor aslında ama kalbim fena.. en acilinden doktora gitmem lazım geçen gece acillik oluyordum nerdeyse.. umarım ciddi bişey yoktur nefret ediyorum hastanelerden.. reflüm her ramazanda olduğu gibi yine azıttı ama idare etmeye çalışıyorum şimdilik zor da olsa..
onun haricinde canım sıkılıyor biraz.. sanırım hayallerime çok kaptırmışım kendimi içimdeki saraylar yıkıldı yıkılacak.. ama şunu da biliyorum o hayaller hayal ettiğim gelecek umrumda olmadığı bir anda karşıma çıkacak.. böylesini istemiyorum ama ben.. istediğim hayal ettiğim hayallerimden zevk aldığım zaman gerçek olsalar istiyorum..
bi de etrafımdaki ısrarlı tiplere sinir oluyorum.. ya senle bi yere gitmek istemiyorum anla işte.. yok ama her gün yeni bir teklifle geliyor karşıma.. ben reddetmekten sıkıldım o teklif etmekten sıkılmadı.. pıff...
çok korkuyorum günlüğüm biliyor musun..çaktırma cidden geleceğimden çok korkuyorum.. biz ayrılalı 3 ay olmuş.. zaman ne hızlı akıyor.. kendi içimde 6 ay vermiştim 6 ay içinde düzelirsek düzeliriz yoksa hepten koparız demiştim ama koptuk bile işte.. hayır hayır bunu kendime yapmıycam güzel günleri düşünüp özlemicem.. kötü günleri kalbimi kırdığı üzüntümden geceleri sürekli ağladığım günleri saatlerce aramasını beklediğim güzel bir söz umduğum ama bulamadığım günleri hatırlamam lazım benim.. değilse iflah olmam ben..
ama artık hayal kurabiliyorum ayrılmış olmamızın en güzel yanı bu.. geleceğimle ilgili istediğim çapta istediğim şekilde hayal kurabiliyorum.. hayal kurarken kendimi çürük merdivenlere basıyormuş gibi hissetmiyorum artık..
önümüzde güzel günler olur inşallah.. hadi bakalım..
Herşey yine mahvoldu. Sabah sabah babam hadi genel sekreterin yanına gidiyoruz diye götürdü. Görevlendirmemi gidiceğim yere vermelerini istedim. Gayet ters bi cevapla olmaz nereye göndericekmişim şimdi mezun olup gelsen işe almam seni dedi. Babamada kazandıysa yolla sonradan ben kazandım sen göndermedin demesin sana dedi. Okadar kötüyümki anlatamam. Birbirleriyle destek olup ortada bıraktılar beni. Bütün olumsuzluklara razıydım en azından evet ben bişey yapamam elimden bişey gelmez. Ama git oku okuyabildiğin kadar mutlaka bi yerde çalışabilirsin demesi yeterliydi. Babamın bak ben haklıyım demesi hala kulaklarımda çınlıyo. Ben bıktım yoruldum artık.
aaaah günnük ahh
o kadar uğraştım 4 ayda hormonlarımı mis gibi düşürdüm...tam bişeyleri yola koyacakken afedersin ishalden ölüp gidecem...o glukopajı kafasına göre bırakıp başlayan şahsıma, sıradaki şarkıyı armağan ediyorum...dahiliye ye de gitmek istemiyom, gubidik hemşireler damarımı bulamıyo, bi serum takmak bile ameliyatla eşdeğer...hatta dün kanımı alan abla da damarımın olduğu yeri hissederek iğneyi sapladığını söylemişti ( o ne demekse...damar hissedilir mi laa ) bugün kolumun hali malum...neyyyyyyse
işin kısası hastayım yani günnük...gece de kocem kabuslar görmüş, uyanınca da beni görememiş -banyodaydım o vakit- çok tırsmış yaaa maymun kıyamam ben ona...
hööff şimdilik bu kadar beybi ( of deme Didem şükür de )
hadi eyvallah
Gunaydin gunlukzemuszemus bugun pek bi keyifliyim cok sukuropuyorumnanaktan
Kendime geldim iyiyim bayanssulusmile mutluyum:asigim: canliyim guclubacismile
Bu demek oluyorki bugun temizlik gunu
Yarinda zaten misafirim var iftaraakannehir ne yemek yapicam hec bilmeyom benneyaptımki
Neyse bulurum biseyler zaar
Akasia kacar gunluk cok isim var muzugude acim oyle baslayim bari :dance:
Günlük bugün bir karar aldım...
Bundan sonra rahat takılacağım, umursamayacağım...
Konuşup konuşup dursunlar kendimi niye harap ediyorsam öyle değil mi?
Bir dertleri varsa gelip yüzüme söylesinler o zaman bende biriktirdiklerimi bir bir vurayım yüzlerine...
Ben mutlu olmak için bir adım attım. Mutluluğumu, huzurumu birileri için bozmayacağımyasakkelime
Bu düşüncemden dolayı kendimi alkışlıyorumalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Bin türlü hali var; binlerce yüzde...
Kederlisi var, heveslisi var, umutsuzu var, buruk olanı var, sinsi olanı var, mesafelisi var, sıcağı var, merhametlisi var, buz gibisi var.
Gözlerinin içi güleni var.
Gülerken ağlayanı, ağlarken güleni var...
günlük kendime uzun bi süre oje almayı yasaklıyorum
gittim 3 tane daha aldım..bi sürü oldular yav
neyse içim açıldı renkli renkli ohhh
aseton pamuk da aldım bittiydi şeytan diyo ki sil bunları yenilerden sür iş yerinde sempatiksalakcinni
aslında olabilir nan benim odam üst katta
yapsam mı :uhm:
Sevgılı gunluk
buda benım sana ılk yazısım
umarım hep guzel seylerı yazmak nasıp eder Allah'ım
ama bılıyorum kı sorunlar hep olacak
kımın hayatı 4*4 lük ki
kucuk hedeflerle baslasam hayata kucuk seyler mutlu olup kendımle barısmayı ogrensem tekrar
Eşimin arkadaşı vardı eski bir arkaşı.Bekarken onun mekanına gider sohbet muhabbet ederdik.Sonra herbirimiz kendi derdimize düştük.Çocuk da orayı sattı kendi hayatını başka şekilde kurdu.
Yolda izde karşılaşır iki geyik yapar devam ederdik yolumuza.
Babası ölmüştü uzun zaman önce.
Dün akşam annesiyle ablası tartışıyor nasıl bi cinnetse ablası ilaç içiyor.Annesi odaya giriyor bakıyorki kızı baygın atıyor kadın kendini 5.kattan aşağı.Kızımın ölümüne ben sebep oldum diye düşünp not yazıp ardında.
Kadın ölüyor,kızıda kurtuluyor yoğun bakımda..Durumu nasıl olur bilinmez.
Çok üzüldüm ya perişan oldum 15 dakikadır ağlamaktan.
Ağır geldi bana bunu duymak..
Çok üzüldüm o arkadaşa..Allahım sabırlar versin inşallah..
Az gidim de uzanayım ben.
Biri Beni Ve Beynimi Formatlayabilir mi??
Yada Anneme Dediğim Gibi Beni Yeniden Doğursa ?? sempatiksalakcinni
Anneme Bunu Dediğimde Deli Der Gibi Bakıyodu
Gerçekten Buna İhtiyacım Var Çünkü Herşey Birbirine Girdi
Meğer İnsanın Sevgilisi Olması Ne Çok Şeyi Önlüyormuş Hayatında.. :1ninca:
Hiç Değilse Diğerlerinden Kurtarırmış Bunu Öğrendim 3 Haftada..
Heleki En Yakınımdaki O'nun Bana Aşık Olduğunu Bilmek!!! :1no2:
Ve Sürekli Ailesi Ve Onunla Görüşmek Zorunda Olmak akannehir
Allah ım Hayırlısı Neyse Onu Kat Hayatıma :Saruboceq:
Yoksa Çıldırıcam Bak Bide Benimle Uğraşacaksın mirmirmirmir
Günlük...
Bugün evde tek ba-şı-ma-yım :smiley-cool:
Ay can sıkıcı aslında bakma sen...
:tomato:
Zat-ı Muhteremle konuşuruz rahat rahat umarım oturmaya gitmez uzun uzadıya...
Sıkılıyorum evde yoksa...
:bbo:
Ya da dur, kuzenime gidem ben sırnaşık şey
Ben Batıncık'ımı da özledim...
Onu görür gelirim...
:asigim:
Oy seni yaradana kurban veletttt :asigim:
Evimiz annişimin yaptığı poğaçaların mis gibi kokusuyla dolup taşıyor şu an.
Nasıl güzel kokuyor bir bilsen... :)
En sevdiğim çorbayı ilk kez kendim yaptım bugün.
Tamamında değil ama büyük bir kısmında yer aldım yapım aşamasının. :)
Sütlü ve sebzeli olan çorbadan bahsediyorum. Enfess...
Bu sabaha karşı elimdeki deli kitabı bitirdim. Manyak oldum yau...sempatiksalakcinni
Çok güzeldi çok. Bana çok büyük bir katkısı oldu eskilerden sıyrılmak konusunda. :)
Açlık oyunlarına başladım. Bir de popüler kültürden bir roman okuyayım dedim.
Hem filmi de çıkacakmış 2011'de. Cezbetti beni bu fikir.
Okuduğum bir kitabın sonrasında filme çekilmesi beni heyecanlandıran bir mevzu olmuştur her zaman. :)
Elif Şafak'ın 'Aşk'ı da filme çekiliyor. Çok merak ediyorum şimdiden.
Kafamda kurduğum film kadar etkileyici olması mümkün değil tabi...
Kendi hayal dünyamda kurduğum filmden daha büyüleyici olamayacağını biliyorum. :)
Bak ne güzel, minimal hayatımın minimal anlarından bahsediyorum. Huzurla...:)
Aşk yok, entrika yok... Kafamı dinliyorum işte. Daha ne olsun. :)
Kafamda hiçbir erkeğin hayalini kurmuyor oluşuma da çok alıştım.
O kadar uzun bir zaman oldu ki. bilmiyorumkismile
Sevmeyi unuttum.
Karşıma deli gibi sevebileceğim bir erkeğin çıkma ihtimalinin hayali bile yok artık.
Hayallerimden de gün geçtikçe vazgeçiyorum.
Karşıma ne çıkarsa kabülüm olsun. Şimdilik!
şu son bikaç gündür yaşadığımız üzüntülere bi çare bulunsun artık günlük ya,Allahıma dua ediyorum insanların yaptıkları kötülükler,çirkeflikler,vicdansızlıklar yanlarına kar kalmasın.Yasalar bizden yana değil ama ilahi adalet bizden yana olsun,dua ediyorum. Kalbimin yarısı,bitanem üzülmesin,acı çekmesin artık,dayanamıyorum.Korkuyorum ona bişey olacak diye günlük:sinifsinif:. OOOff allahım nolur nolur bizi de gör,o insanlara derslerini sen ver barimafoldumben