Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük nassılsın?
Ben idare eder işte.
Akşam eve gittim benim kız yok ortalardabilmiyorumkismile
Kaynanaya dedim Ayşe nerde? Halasına gitmiş kalmaya benim cimcimeakannehir
Bi gün öncesinden haberim vardı ama gitmez diyordum, velet ciddi ciddi gitmiş kız günlük halasına
Ay bu gidiş bana bi koydu anlatamammafoldumben Kız günlük bu cadıyı nasıl evlendirecemmafoldumben Evde boş boş dolandım bütün gece, çığlık yok, bağırış yok, ağlama sesi yokmafoldumben
Anamı babamı şimdi daha iyi anladım günlükmafoldumben
Ay 1-2 günlüğüne de olsa nasıl gececek günler. Rabbim evlat hasreti çekenlerin kucağını tez vakit doldursun dedim kendi kendime :Saruboceq: dün akşam Ay ne zormuş:gitme:
Hakket bi daha anladım günlük, Ayşe olmayaymış çoktan boşadıydım ben bu herifi
Gözüm hiç görmedi dün akşam onu, vurdum kafayı yattım hemen:umursamaz:
Sabahta kavga ettik zate , uyuzalsanaalsanasmile
Neyse günlüküm biraz zaman geçsin de arıyayım cimcimeyi bakalım ne yapıyorlar, hadi görüşürük

Gunluk toparlanamyorum:çok üzgünüm:, aklimdan atamyorumbenneyaptımki dusunyorum dusunyorum ama bir cozum bulamyorum:2:
Ne olcak nasil olcak, nasil unutacam :1no2: bilmiyorum, kendimi de sorgulyorum
benim bir hatam varmi diyebilmiyorumkismile ama yok gunluk yok:umursamaz: inan yok.
Ruyalarima giriyo :sinifsinif: dusun dusun kafayi yicem bu gidisle :1no2:
Ama gecicek buda gecicek otekiler gibi :Saruboceq: nasilsa alistim artik deilmi alsanaalsanasmile
Beni enayi saniyorlar, beni salagin teki saniyorlardi daha dogrusulmaz:
ama bunun oyle olmadigini gorunce guclubacismile kudurdular, kudursunlar.
Benim ALLAH im var cok sukur:Saruboceq: cok dua edyorum gunluk cok:Saruboceq:
Bugun babama gitcemŞeniz insallah bisi anlamazlar suratimdan:çok üzgünüm:
gitmicektim ama bugun babam calismiyo evdeŞeniz onu cok ozledimŞeniz o benim bidenem Şeniz
Evi supurup sileyimde cikacam gunluk hadi

günlük şuan fena sinirliyim...
çıldırtıcak şu insanların sadece kendini düşünme meseleleri
ama duur sen dur ders bunlar bana
bukadar iyi niyet çok fazla sence de öyle değil mi
yüz veriyorsun tepene çıkıyorlar bu insanlar
hadlerini bildirmek lazım öyle değil mi
hem de bir an önce..
heryerde illa bir bokluk olcak ya ben mi çok tersim yoksa bu terslikler beni mi buluyor anlamadım gitti..
ay ay ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
çıldırcam valla

Günler tüm sıkıcılığı ile akıp giderken farkına varamıyorum ama benim acilen ders çalışmam lazım.Beynimim gizli bölmelerinden biri hatırlatıyor sürekli. Bunu daha önceleri de düşündüm elbet. Şimdi okul vakti yaklaşınca eteklerim tutuşuyor gibi oldu. 1. dönemde bol bol gezmek istediğim için kendimi yormadan, sindire sindire, zevkle ders çalışmam lazım. O ağır makaleleri beynime sokmak epey vektimi alacak.
Kompozisyon yazarken inglizceyi iyi kullanabilmek adına cümle kalıpları, yeni kelimeler, süslü anlatım tarzları bulmam gerekiyor. Eğer bugünlerde yapmazsam okul açılınca biraz zor benim işim.

off günlük off gitti bitanem ne kadar koydu anlatamam
ne güzel zamanlar gecirdik ama gitmesi lazımdı gitti....
beni götürmedı terminale daha zor olurl benim icin dedi
aglardım ne güzel sarılıp belkide gitmezdi aman ya cok zor böyle uzaklarda olmak
bu sene dersenaye gidecek bu kpss de bizi yenemeyecek insallah
Rabbim kavustursun artık bizi
bu nasıl bosluk anlamadım kı cok koydu cok

günlük şuan karmakarışığım
belirsizliktn sıkılıp dün bizimkine ayrılık mesajı atmıştım ama teli kapalı olduğu için iletilmemişti
sabah açar iletilir dedim..ama açmadı ve iletilmedi
sonra sürekli açık olan sağlık hattı vardı ailesi için kullandığı..o ne olursa olsun hep açıktı
az önce o hattını aradım ve numara kullanılmamaktadır dedi
şuan ne düşüneceğimi bilemiyorum
acaba ona ulaşamayayım diye iki hattını da kapattı mı
yoksa ciddi bişeyler mi oldu bi aksilik mi var?babasıyla araları kötüydü onla ilgili bi problem mi oldu da sağlık hattı kapalı?
off neden ya..neden attım mesaj..en azından beni aramıyo diyip depresyona giriyodum şimdi ise belirsizlik daha da büyüdü..
kafayı yicem günlük

günlük birilerini şöööle bi güzel haşlayasım ataklayasım saldırasım var
çıldırmama az kaldı yanizemuszemus

Günlükcan,
Hem sıcak, hem şu formasyon derdi beni fena gerdi yaaa...
Hiç bi şey düşünmeden uyumak, uyumak, uyumak istiyorum yaaa mirmirmirmir

Benim için çok önemli olan birini kaybettim..
Asla aklıma gelmeyecek sözler döküldü çünkü dilinden..
Hemde onlardayken!
Oysa kardeşim gibi görüp o kadar çok seviyordum ki onu.. Hele ailesi gözbebeğim hala..
Neden aşık oldun be çocuk.. Bilmiyomusun yaralarım var sen kardeş gibi bana sarılacağına
Ne diye dahada derinleştirdin onları..
Niye bağırdın öyle milletin içinde o kelimeyi yüzüme bi tokat gibi çarptırdın..
Uykusuz bir gece,halsizlik,baş ağrısı.. Neden??? :1no2:

Aldırma Deli gönlümmm,giden gitsin sen şarkılar söyle içinden boşver..
Bu aralar Sertapcımın ne çok söyler oldum bu şarkısını..

günlük artık şarjım bitmek üzere çok yorgun ve halsizim..
neyse ki haftaya cuma 4 gözle beklediğim yıllık iznim geliyor mıçımı gere gere yatıcam bıktım ya ..
oruçta zorluyo acıkıp susamıyorum ama uykusuz kalıyorum ve tansıyonum düşüyo.
bu gece rüyamda çok kötü şeyler gördüm ya kocamı aldatıyodum hemde bi zenciyle töbe töbe.
allahım daha ruyamda yapar yapmaz pişman oluyorum ya hamıle kalırsam cocuk zencı olursa dıyorum..nasıl korktum bı uyandım tıtrıyrm bu sıcakda.sonra neyse bıdaha uyudum bu seferde eşimin kuzenıyle öpüşüyorum. bi tarafım acıkta kalmıs anlasılan.öyle işte rüyalar gerçek değil ama çok etkileniyorum.
hadi see you baby.

mucize günlüğüm bir mucize gerek
abimden kurtulmam için bi mucize gerek
onun hayatımı daha fazla mahvetmemesi için bi mucize gerek
ya bi abi nasıl böyle olabilir aklım almıyo.bebekliğimden beri hayatımı zehir etti
artık benim bi geleceğim yok günlüğüm
o beni herkese rezil etti ve saesinde üniversiteyi kazanamadım
hala bağıra bağıra kavga ediyo
ulen salak 30 yaşında sen hala baba parası yiyip benimle kavgaetmeye uğraşcağına gitte bi işte çalış
günlüğüm bana dua et hayırlısıyla evlenip üniversitemi okuyayım bunlara engel olamasın:Saruboceq:

günnük normalde her gün bi kere yazarım bilirsin ama dayanamiciiiim
doktorcum sonuçlarım için, o kuuul sesiynen SÜPER dedieee
düşün yani 4 ay önce 11.5 olan LH şu an 1 mi ne...FSH da 3,8 den 2 lere düşmüş...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
önümüzdeki ay halam gelsin 3. günü gidicem yımırta takibine başlayacaz hayırlısıylan - tavuk mod devrede -
Allahım bugünüme de şükürler olsun...şimdi artık bebiş ne zaman isterse gelsin, hiiiiç sorun değil...boşuna uğraşmadığımı, o kadar böğğğğ ilacı boşuna içmediğimi gördüm ya...gerisi vız tırıs

naptım ben kendime bir bilsem.. nasıl yapabildim bunu kendime.. yaşamak her şeye rağmen güzel derlerdi de onaylardım ama şimdi bitmiş durumdayım.. benim aklıma bunları sokupta gerçekleştirmemi sağlıyan herkesten iğreniyorummmmmmmmm..

hayatım ne yazık ki bitmiş durumda.. geçiceğine asla inanmıyorum.. işyerinde felaket durumdayım.. eve gittiğimde direk yatıyorum.. sahura kalkmak bile istemiyor canım.. aklım almıyor günlük kendime bunu nasıl yapabildim aklım almıyor!!!

herşey berbatlaştı.. hayat berbat artık.. hiç bir şey eskisi gibi olmıycak.. neden kolumdan tutup çekip almadınız beni oradan.. neden eskiye dönmek bilmiyor hiç birşey ölmek istiyorum, hayat böyle zehir gibi yaşanmazz..

günlük kız okadar yoğunki şuan çığlık atmamak elde değil
2dk sana kaçıyım dedim sempatiksalakcinni

bugün yine geç çıkıcam gibi gözüküyo çokta susasım ya boğazlarım kurudu resmen :gitme:
meyve sularıkola vs zararlı diye annemde katkısız olarak komposto yapmış onu içicem :içelim:

aşkımsında uyuyo oda aklını bi benimle bide kampüscell le bozdu kaydirigubbakcemile3

bugün bidaha anladımki seviyo bu çocuk beni boshayallersmile

neysee ben kaçar çok bile durdum işler beni bekliyo kaydirigubbakcemile

çok heyecanlıyım günlük....

atama yapılacak okullar belli oldu.

yepyeni bir hayat bekliyor beni

her şey güzel olsun lütfennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…