Popüler Konu Sevgili günlük...

selam günlük
köttüyüm sadece onu söyleyebilirim
moralim sıfır
ben herşeyin iyi olduğunu düşündükçe işler ters gitmeye devam ediyor
sanki kimse bnm mutlu olmamı istemiyormuş gibi
insaların triplerinden devamlı sıkıntılı hallerinden ve bana da sıkıntı vermerlerinden çok yoruldum
çok moralim bozuk
şuraya oturup hüngür hüngür ağlamamak için zor tutuyorum kendimi :çok üzgünüm:

akşam olsun artıkcokacimcoook

Son düzenleyen: Moderatör:
cok karnım agrıo ya
regl olcam dundne berı beklıom,aksam yemege gıdıcez ıns eve gelınce olurum
hem orucumda zıyan olasın ıns

Günlükcane kendimi kötü hissediyorum çoook:sinifsinif: bu sabah gördüğüm rüyanın etkisindeyim. Şaşkınım neoluyor diyorum yaa hayır olsun. Bilinç altımda neler olmuş öyle:1shok: oyyy gerginim fenaaaa ağlamak istiyorum mafoldumben

slm günnük,
5 dk önce nasıl keyifli nasıl mutluydum masamı hazırladım bize yetecek kadar yemek vardı amaa kocam keyfimin içine etti 1 yaşında bebiş var evde 7 aylık hamileyim ve oruç tutuyorum üzerine geldi bi ton kişi çağırdı iftara bugün temizlik yaptım ağzım dilim kurudu zaten sinirimden ağlıyorum bu adam beni anlamaz biliyorummmalsanaalsanasmile

Günlük, yarın sevgilimle iftar yapacağız. Ramazan girdiğinden beri görüşemiyorduk, şimdiden heyecanlanmaya başladım. hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Birde bu aralar evdeyim öyle anlatacak çok şeyim yok ama giderken bir söz yazmak istedi canım...

Her sırtını sıvazlayana içten sanma yerimsenibenyerimseniben

Son düzenleme:
Bilmem Kaç Derece Sıcaktan Kavrulan İzmir'in Göbeğinde..
Hemde Tam Göbeğinde!!!
Grip Oldum 2 Gündür Fenalardayım :1ninca:
Puuufff!!

Pazarı iple çekiyorum günlükkkhihoyyyt
Kankiler birlikte şahane bi iftar geçiricizz inşlhhh
Hem eşler de gelicek olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Sahura kadar makyaj yapacağım kendime.
O kadar çok makyaj fotoğraflarına baktım ki denemeler yapasım geldi.

bayanssulusmile

Ula gunluk varya geberdim la:bbo:
Iftara misafirim vardi tam 5 aile be biz 6 aile olduk masallah diyimkaydirigubbakcemile2
Yemekler tam yetti bilyonmu zemuszemus o kadan becerikli gariyim ki tam yettirmisim bayanssulusmile
Ama ben bisi yemedim daha dogrusu yiyemedim getir goturden tam 1 dilim borek aldim elime agzima koyacam cokacimcoook yegenim seslendi hala pipi diye :ecrin_bebek:
onu wc gotur getir ustunu giydir derken millet doydu zati :1ninca: bende su icmeketen doydum :smiley-cool:
Yarinda bir suru isimiz var herifle kafamçokkarıştı
Neysem gunluk yorgunum daha fazla yazamicam hadi by -tatlicadiarzu- Şeniz

sevgili günlük
izmir okadar sıcak okadar sıcakki hayat durdu.hiçbişe yapasım yok
ztn ağrım da var
uf bunun bile devamını getiremiicek kdr sıcakkboshayallersmile

yarin naziler hitlerin sag kolunu anmak icin alanda olacaklar. bizde orada olacagiz günlük. ee meydani onlara birakmamak lazim degil mi

veee istanbuldayımmmmmm

karman çorman bir gün daha sona erdi

bu nasıl aşk Allahım bitmedi,bitmiyor....

eveeeeett günlükcan bitti artık bittiiii :lepi:
kavuşuyorum aşkımaa. nasıl heyecan var anlatılamaz bişey. :sm_cool:bugün şafak doğan güneş:hooray:
pazar günü aşkım kollarımdaa:asigim:
Allahım inşallah bi aksilik çıkmaz hayırlısıyla gelir yanıma,:Saruboceq: çok mutluyum günlük çok...sırnaşık şey
bu akşam kk'da ki dostlarım beni nasıl mutlu ettiler anlatamam. depük partim vardı bu gece. herkes oradaydı. hepsini çok ama çok seviyorum. :enbuyukkk:daha düğün şafağımı sayıcam ben. gitmiyom işte bi yere:umursamaz:
bakalım asıl yarın gece ne durumda olucam ben.hihoyyyt
yarın tüm gün kendimle uğraşıcam. herşeyi en son güne bıraktım ama anca oldu.fisfisfis
misafir gelen giden o bu şukafamçokkarıştı
anlıycan çok yoğunum günlük
hadi ben gittiiiimmm

Naber kıçıkırık günlük:hulya:

Yine geldik işe, öğlene kadar burdayım sonra eve gidip temizlik mi yapsam yoğusa gezsem mi.benneyaptımki azcık alışveriş yapasım varboshayallersmile

Kız günlük ne çeşit insanlar var allasen ya, yeminle anlamak mümkün değil. kendini kaf dağında, kararlı, başı dik görmeler filan. Ama aslında bir zavallı. Sanırsın förstleydi hanımefendi. Zabah zabah sinirlendim yine, sinirlerimimi aldırsam ne, oruç oruç iyi olmuyor hee

günlük,dip boyam geldi,yaptırmam lazım. ahada 3cm çıkmış.gıcık oluyorum bu işe . off.neden saçlar boyanın renginde çıkmaz ki.sempatiksalakcinni

Son düzenleyen: Moderatör:
günnükk yavrucugum cımıs yumurtadan günlerdir bekledigim an
büronun camınan kenarına yuva yapan cok sevgili güvercinimizin yumurtalarından birinden
cok cirkin simsiyah gagası olan fındık kadar suratı olan ve anasının kanatları altına saklanıp duran bir
yavrumuz oldu ay nası mutluyum sabah camı acınca bi baktım bizimkinin yanında minnacık bişey var
ayy cok tatlıydı sallana sallana anasının kanadının altına sıgınması
korkmasınlar diye cok bakamadım
bide dün gözüm kızardı pcye bakmaktan halada biraz kırmızı batıyor gibi arada :bbo:

Bugün saçlarımı boyatacam karamel mi yoksam açık karamel mi yaptırsam karar veremiorum..:bbo:
Erkenden çıkıp işlerimi halledip akşama aşkımmla beşiktaşta çay içmek istiorumm
boğaza nazırr..
Kınadığım biri vardı sanırım bende öyle oldumm:tomato:
sürekli kafamda bi proje üretiorumm
Dün işten kaytardım gittim fatih'e yeni bi mağaza açılmışş süper yeni sezon ürünleri vardı.
Çok para harcıom çoook..
Hakkımda hayırlısı..
hadi kaçtım bennaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…