- 18 Nisan 2009
- 5.913
- 3
İftara son 15 dk günlük delikafadulden
Yaa İZmir ressmennn kavruluyorrr günlükkkk kavrululyooooooooo akannehirakannehirakannehirakannehir
Böyle bir yaz daha geçirmedim yaaaa. Nefes alınmıyor ya klima dk durmuyor günlük var mı böyle sıcak hava yaaaakannehirakannehir
Saçlarımdan nefret ettim hep topuz yapıyorum ama gene enseme dökülmüyor mu ufak teffek yolasım geliyo:kedi:
25 inden sonra iyi olcak diyorlarda 14 günlük tahminlerde hissedilen 38 XDerece olcak diyorlar bu mu iyi hava yani sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Oyss ben gidip anneye yardım mı etsem mirmirmirmirmirmirmirmir Etsem etsemmm a.s
AŞkım bitanem benim şimdi işte nasıl yoruyorlar canımın içini :gitme:
Gece 11 buçuk 12 de eve geliyor ya :gitme:
Tabi bu arada görüşmelerimiz az oluyor ...
Ama olsun yinede her vakit bulduğunda yazıyor hayatımın anlamı sevdiğim :asigim:
Tanrıcamı da çok özleim yaaaabenneyaptımki
Onu burdan kocaamannn Şeniz
Duymasada beni :gitme:
Nisanım geldi ama yazmıyor ki msj :umursamaz:
Herkes mutluu olsun günlük herkes tanıdığım tanımadığım her kes Allahım kimsenin huzurunu bozdurmasın herkese sağlık mutluluk versin:Saruboceq::Saruboceq:
Aminnn
ÇOk konuştum günlükkk ve iftara son 10 dk turkbayragi
Şeniz
Yaa İZmir ressmennn kavruluyorrr günlükkkk kavrululyooooooooo akannehirakannehirakannehirakannehir
Böyle bir yaz daha geçirmedim yaaaa. Nefes alınmıyor ya klima dk durmuyor günlük var mı böyle sıcak hava yaaaakannehirakannehir
Saçlarımdan nefret ettim hep topuz yapıyorum ama gene enseme dökülmüyor mu ufak teffek yolasım geliyo:kedi:
25 inden sonra iyi olcak diyorlarda 14 günlük tahminlerde hissedilen 38 XDerece olcak diyorlar bu mu iyi hava yani sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Oyss ben gidip anneye yardım mı etsem mirmirmirmirmirmirmirmir Etsem etsemmm a.s
AŞkım bitanem benim şimdi işte nasıl yoruyorlar canımın içini :gitme:
Gece 11 buçuk 12 de eve geliyor ya :gitme:
Tabi bu arada görüşmelerimiz az oluyor ...
Ama olsun yinede her vakit bulduğunda yazıyor hayatımın anlamı sevdiğim :asigim:
Tanrıcamı da çok özleim yaaaabenneyaptımki
Onu burdan kocaamannn Şeniz
Duymasada beni :gitme:
Nisanım geldi ama yazmıyor ki msj :umursamaz:
Herkes mutluu olsun günlük herkes tanıdığım tanımadığım her kes Allahım kimsenin huzurunu bozdurmasın herkese sağlık mutluluk versin:Saruboceq::Saruboceq:
Aminnn
ÇOk konuştum günlükkk ve iftara son 10 dk turkbayragi
Şeniz