Popüler Konu Sevgili günlük...

İftara son 15 dk günlük delikafadulden
Yaa İZmir ressmennn kavruluyorrr günlükkkk kavrululyooooooooo akannehirakannehirakannehirakannehir
Böyle bir yaz daha geçirmedim yaaaa. Nefes alınmıyor ya klima dk durmuyor günlük var mı böyle sıcak hava yaaaakannehirakannehir
Saçlarımdan nefret ettim hep topuz yapıyorum ama gene enseme dökülmüyor mu ufak teffek yolasım geliyo:kedi:
25 inden sonra iyi olcak diyorlarda 14 günlük tahminlerde hissedilen 38 XDerece olcak diyorlar bu mu iyi hava yani sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Oyss ben gidip anneye yardım mı etsem mirmirmirmirmirmirmirmir Etsem etsemmm a.s

AŞkım bitanem benim şimdi işte nasıl yoruyorlar canımın içini :gitme:
Gece 11 buçuk 12 de eve geliyor ya :gitme:
Tabi bu arada görüşmelerimiz az oluyor ...
Ama olsun yinede her vakit bulduğunda yazıyor hayatımın anlamı sevdiğim :asigim:

Tanrıcamı da çok özleim yaaaabenneyaptımki
Onu burdan kocaamannn Şeniz
Duymasada beni :gitme:

Nisanım geldi ama yazmıyor ki msj :umursamaz:

Herkes mutluu olsun günlük herkes tanıdığım tanımadığım her kes Allahım kimsenin huzurunu bozdurmasın herkese sağlık mutluluk versin:Saruboceq::Saruboceq:
Aminnn

ÇOk konuştum günlükkk ve iftara son 10 dk turkbayragi

Şeniz

sempatiksalakcinnioruçta ilk gün çok iyiydim ama diğer günler midemden dolayı inanılmaz zorlanıyorummafoldumben normaldede oluyordu mide ağrım ama ramazanda ice arttıakannehir rabbim hepimizin tutuğu orucu kabul etsinn.. ama gerçekten çok zor geçiyoır bu sene... geçen akşam iftara gittik.. ben sevgilim kuzen ve onun sevgilisi... kuzenin sevgilisiyle ilk tanışmamızdı yani ilk defa hep birlikte olmuş olduk.. ama çok keyifliydi.. muhabbet koyuydu güzeldi.. ordan burdan derken baya baya kanka oldular bizimkilersempatiksalakcinni 11e doğru geldik eve.. kuzende bizde kaldıı.. baya bir lafladık gece 2ye kadar.. konsere davet ettiler kuzenle sevgilisi bakalım belki yine hepbirlikte bi plan yapıp gideriz... o akşamın gecesinde enişten durduk yere msj atmış seninle gurur duyuyorum iyki sevgilimsin diyekaydirigubbakcemile2 nerden çıktı bu dedimsempatiksalakcinni her hareketin her sözün buna sebep zaten diyor..yani anlıycağın aşk cephesinde herşey yolunda şükür.. yavaş yavaş engelleri aşıcaz inşallahh....bu arada bir göz iltihaplanması salgını var işyerinde günlükki sorma... herkes ya herkes nerdeyse olmuş... ve korkarım sıra bana geliyor... çünkü gözlerim yanıyor 3 haftayı buluyormuş bide geçmesiiohaoldumsmile

Biraz ara mı verdim sana ?CADIARZU
Geldim geldim...Kızma

Eee malum Ramazan , baya yoğunum anlıyacağın :hulya:
Misafirdi ,oruçtu,sahurdu ,yemeklerdi boshayallersmile
Keyfim Çok Şükür yerine :Saruboceq:

Oğluşumla vakit geçiriyorum çoğunlukla gamyoncuiremsu
Nasıl büyüdü değişti
Bi efelik yapıyo bana ,gülmekten çatlıyoruz eşimle
Çok tatlı konuşuyo ,her duyduğunu tekrarlıyo
Onun ses tonuyla bi sözcük duymak ilginç oluyo ve çok büyük bi mululuk veriyo:asigim:
Küçük adamım ,Allah'ımın en güzel hediyesi bana opuyorumnanaktan
Babası oğluna bayramda oyun hamuru hediye alıcak gamyoncuiremsu tam setiyle hemde :)
Oğluşumla beraber oyunlar oynarız şekiller yaparız artık
Şimdiden el becerisi gelişsin ki büyüyünce de faydasını görür
Ki ben anneciğim sayesinde bunun faydasını gördüm
Elimden hiç bir iş kurtulamaz zemuszemus

Yarım kalan dikişerimi bitirmeye çalışıyorum bikaç gündür:hulya:
Eşinim giymediği bi gömlek vardı ve bende rengini çok beğeniyorum
Kestim biçtim kendieme göre bir gömleğe çevirdim sempatiksalakcinni
Yarın biter bloğumda yayınlarım ...

Bu arada bu pazar çok güzel bir iftar bekliyo biz kankileri olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Allahın izniyle tabi

Ay çok konuştum dimi
Tamam tamam gidiyorum
Gelirim yine yaramazlık yapma sengözlerimebaksanab

İnanılmaz bir huzur var içimde günlük
Valla görünür bi sebep yok niyeyse izlediğim komik şeylere içten ve kahkahalarla gülüyorum,belki sana normal gelebilir bu durum ama uzun süredir kendimi bu kadar mutlu hissetmemiştim.kaydirigubbakcemile2 neler oluyo bende bilmiyorum ama mümkünse uzun sürsün hiç bitmesin bu ruh halim sempatiksalakcinni
Tatil de bitiyo günlük 31 ağustosda toplantımız var sanırım eylülün ilk 2 haftası sınavlar olur.İnşallah bu sınavları iyi değerlendirip geçer haylazlar.Bütün arkadaşlar iyi niyetlerle okuyoruz kağıtları ama yinede o kadar boş kağıtlar çıkıyoki günlük geçmeleri imkansız. Neyse bu konuyu uzatmıyım moralimin bozulabilir
Hadi ben kaçar öptüm seni şeker opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günlükcan çok mutluyum çok sade ve sadece 1 günüm kaldı.:lepi: yarın gece şafak doğan güneş diycem.alkisalkisalkis
heyecanlıyım içim içime sığmıyo ne yapacağımı bilemiyorum hiçbişey düşünemiyorum sadece aşkımı düşünebiliyorum.:asigim: herşey güzel geçicek mi dersin? nolur geçsin Allahım nolur.:Saruboceq: çok özledim ben bitanemi. gördüğümde yanından nasıl ayrılıcam diye kara kara düşünüyorum şimdiden.:1no2:
hee bide benim MEG'im kankacım bu gece beni hem çok duygulandırdı hemde çok mutlu etti.a.s ebuşla bana topik açmış.hihoyyyt evet evet bizde yarın gece depükleniyoruz artık. alkisalkisalkis
çok seviyorum ordaki arkadaşlarımı sanalda olsa çok güzel arkadaşlıklar var aramızda. bakalım yarın gece nasıl olucak meraklanıyorum valla. kesin ağlarım ben. ama tabi onları yalnız bırakmak yok fırsat bulduğum an yanlarında olucam yine.:1hug:
hadi ben kaçayım artık. yarın geceden itibaren şafak mafak yoookkk.
:sm_cool::teytey:

Yarın alış-verişin dibine vurucam günnüşalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
Bekleyin beni ciciler ben geliyorummmmmmmmmmmmm:dance::teytey:
Şimdi gidip çay koyayım sahur yaklaşıyorrr

günaydın günlük
liseye geçtiğim yaz beni seven bi çocuk vardı..çocuk aklı sözde onla sevgili olmuştuk..bizim ordaki orta okulun bahçesinde oturur sohbet ederdik..o benden 1 yaş büyüktü ve ben o yaz onların okulu kazanmıştım.çok mutlu olmuştu falan filan sonra ben ayrıldım ondan çok üzüldü
uzun yıllar sevmeye devam etti beni sonra arkadaş olduk bi süre sonra da herkes üniye gidince karşılaşamaz olduk
sana bunları niye mi anlatıyorum?çok gariptir ki uyanmadan az önce onu rüyamda görüyordum
buluşmuşuz arkadaşça sözde..neler yaptın falan filan konuşuyoruz..onun sevgilisi varmış (geçen sene falan bi kızla el ele görmüştüm) işte rüyamda yakınlaşıyo bana..başımı omzuna yaslıyorum..o da usulca öpüyo beni..sonra uyandım
çok değişik hissettim kendimi..rüyamdaki insan gökhan olmasa da özlemişim bu tarz yakınlaşmaları onu anladım..1 ay önce tutabilmiştim gökhanın elini
bizim değişik bi el ele tutuşma tekniğimiz vardı ben 2 elimle birden tutardım elini..başımı da omzuna yaslar öyle yürürdük..dipdipe olurduk fazlasıyla hissederdim onu..baksana resmen kaçmasın der gibi 2 elimle tutuyomuşum onu
başkasını gördüm rüyamda ama gökhanı hissettim hep
ben başka bi adamın elini öyle tutmak istemiyorum günlük..başkasının omzuna başımı yaslamak da istemiyorum
rüya beni çok etkiledi..rüyamda gördüğüm çook eski sevgilim napıyo acaba ve ben niye onu rüyamda gördüm
hayır olsun inşallah..ona kötü bişey olsun istemem çünkü gerçekten çok çok iyi bi insandı
ben sevemedim onu ayrı..hoş o yaşlarda insan sevebilir mi onu da bilmiyorum
umarım iyidir ve mutludur
keşke rüyamda gördüğüm gökhan olsaydı..özlemim belki bi nebze azalırdı
hala etkisindeyim rüyanın..hayır olsun inşallah
öyle işte günlük..hemen geldim sana anlattım
hadi görüşürüz

Bu yaralar bereler, sanadır bileler, göreler aşkımı.
Şahidim gökkubbe, aşığım bekletme...
AŞIK OLMAK KISMETMİŞ YAR SANA...
Aşkımlan benim şarkım, bir arkadaşım paylaşmış,
uzun zamandır dinlemiyordum, görünce çok mutlu oldum.
Aşkım benim bu şarkının yazılı olduğu bir bardak yaptırmış :))
Bu regl konusu iyice canımı sıkmaya başladı yaa (

Merhabaa gunluk
o ortamdan kurtulma cabalarım hala devam edıyor
ama sehır dısı seklınde olmak zorunda gıbı
buda sevgılımı kırıyıor halıyle
ıkı ucu seylı degnek anlayacagın

bilmiyorum...
sadece izliyorum,çok agresifim bu aralar içimden bir şey yapmak gelmiyor birde...
iş gelirken bile yapmak istemiyorum saçlarımı...
ilerleyen saatler belkide herşeyi gösterecek dua et,herşey güzel olsun...
ve sana güzel haberler ile geleyim...

Rabbim herkesin gönlündekini versin... :Saruboceq:

günlük ne bir yerlere kaçmak kar edicek bu sefer, ne de yerinde öylece kalmak.. aklıma mukayyet ol sen diye dua ediyorken şimdi burnuma mukayyet ol diyorsun.. hayat çok garip.. acı bir şekilde sınıyor seni malesef.. üç ay oldu günlük.. ameliyattan sonra üç ay oldu.. ve ben eski burnumu arıyorum.. pasaport için resim çekildim dün, ağladım ağladım.. keşke eski burnum olsaydı dedim.. hiç bir şey düzelmiycekmiş gibi günlük.. hiç bir şey.. herşey durdu olduğu yerde.. nasıl tarif ediyim bilmiyorum.. hayattayım ama yokum gibi.. ben varken çevremdeki insanlar, nesneler yok gibi.. iyiydim oysa.. en güzel senem 2009'du.. 2010 mahvediyo beni... ((

bilmiyorum günlük tek istediğim zaman su gibi akıp gitsin çaresi olucaksa ikinci bir ameliyatla kendime geliyim.. bu yazdıklarıma bakıp bakıp boş yere üzülüyormuşum ben diyim.. ne günlerdi ne kadar zor günlerdi diyim.. nolurrrr.. hiç bu kadar güçsüz değildim, değildim.. içimdeki hissettiklerim hiç bu kadar dengesiz değildi.. olmıycaksa hiç bir şey düzelmiycekse öliyim.. ((

Günlük toplamda 2 gün oruç tutabildim, rezil oldu resmen günlerim.
Önce regl, üstüne soğuk algınlığı ve göz ağrısı... Halsizlik...
Gerçekten nazar mı değdi bana diye düşünmeye başladım Allah her şeyin hayırlısını versin :Saruboceq:

adet oldum lan günlük..oruç yalan oldu
ama bozmucam yine de..yarından itibaren tutmam bitene kadar
karnım ağrımasa bari..
çok keyifsizim çok..
dün o harika g. kore dizisinin 2 bölümünü izledim eve gidip devam etmek için sabırsızlanıyorum
içim çıkana kadar da ağlamak istiyorum hiç kızma bana
reglim ve duygusalım bahanem bu..

hellö günnük, hayırlı cumalar hepimize, Allah dualarımızı kabul etsin:Saruboceq:
nööööf bu hafta cumartesi de çalışıyom...heleki de haftayaaaa yalnızım, arkadaş izne çıkıyi...inşallah çok ekşın ve yoğunluk olmaz...
bunun dışında bildiğin Didem işte hep aynı şeyler...o değil de, aplamı çok özledim hayırsız hiç de aramıyo:gitme: kulağını çekmek lazım bi ara...
sabahtan midem çok bulandı ilaç içemedim yine...artıkın birazdan meyve felan yiyip içerim diğerini de akşam mümkün mertebe geç vakit alırım, dengelenir öyle...
yine görüşürük günnüküm öptüm

Günlüüüük
hala adet olmadımkafamçokkarıştı

deliriciyim şekerim tam 7 gün geçti, iyimi.

Hoffff, patlıycam , yeter, nolur gel artık. Ne beter bişeymiş bu adet olamama.mirmirmirmir

Annecim yaaaeyvahedigeldismile

zati sahura kalkamamışım, açım susuzum, sinirliyimalsanaalsanasmile, bide üstüne regl olamadım, deliriciyim yavalsanaalsanasmile

Son düzenleme:
Bugün Ramazan'ın onuncu günü ve ben tam on gündür tek başıma iftar ve sahur yapıyorum.Yalnızlığım bana en çok Ramazan'da koyuyor.
Kalabalık neşe içinde oturulan iftar ve sahur sofralarını o kadar çok özledim ki günlük...
Ama yarından itibaren artık bende ailem ve akrabalarımın bulunduğu bir sofrada yerimi alacağım.
Mutluyum çünkü bugün akşam ailemin yanına gidiyorum.

OOOOOOOOO gunluk naber bugun seni bos verdim emme neyse geldim iste :hulya:
Bugun yogun bi gun sabahin korunde kalktimmirmirmirmir bidaha temizlik yaptim
Aksam misafir var alisveris gittim zemuszemus ecuk ta gezdim tabi bayanssulusmile
Simdi kk da gezninim nasil gezinceksem bu yavaslikla :mymeka:
Neysem hadin opmuyom seni cus kaydirigubbakcemile3 şakkıdı Şeniz Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…