Popüler Konu Sevgili günlük...

Günüüüşşşş
Ehliyetimi aldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey:gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
Allahım güzel ve hayırlı günlerde kullanmak nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:
Herkese inşallah:Saruboceq:
Bugün balkonlara pvc takıldı:2:
Aman yarabbi ne zor iş heryer alçı oldu:bbo:laelaelaelaelae
Sil sil geçmiyor parkeler pembeyaz halaakannehir
Yoruldum oruç oruç boğazım kurudu valla
Azıcık dinlenip bir kat daha sileyim
KOciğim olmasa bitmiştim ben:asigim:Şeniz
Saolsun çok yardımcı oluyor yaaa kıyamam ona benŞeniz
Uyu biraz dedim şi,mdi
Uykusuz bugün:asigim:mirmirmirmir
Neyse günnüş kaçtım ben işlerim var daha
İftara yetişmem lazuuummmm:smiley-cool:

Her yeni sezonda hayatımın fon müziğini seçiyorum kendime.
Bu sezon için 'Journey Through Pressure' idi seçimim.
Uymuştu her şeye. Çok gürültülü ortamların içindeki sessizliğe, durgunluğa...
İniş çıkışlardaki sakinliğe...

Yeni sezondaki fon müziğim -ya da şarkım demeliyim- Riders On The Storm olacak.
Hayat karşısındaki umarsızlık, umursamazlık...
Hayat boş; eğlen coş felsefesi! Ben bunu aldım bu şarkıdan.
Yılın ikinci yarısı ve yeni yıl için daha uygununu bulamazdım.
Ben bulmadım gerçi, o geldi bana.

Take a long holiday
Let the children play
...

Our life will never end
Gotta love your man, yeah

Yeah!
rainbowf.gif

günlük 31 saat oldu birbirimizin sesini duymalı mafoldumben
aramıcam dedim ama dayanamadım aradım,açmadı
artık arasa bile açmıcam :KK43:

kelimenin tam anlamıyla geberdim , çok yorgunum mafoldumben
bugün oruçlu oruçlu 3000 adım stepper yaptım ohaoldumsmile
neyime de güvenip yaptıysam :mymeka:
halbuki herşey ne kana güzel başlamıştı :2:
önce bir sürü ter döktüm sonra duş aldım tansiyonum düşmeye başladı gamyoncuiremsu
susuzluktan yandım kavruldum :2:
kendimi yatağa zor attım kuzularım da hiç rahat bırakmadılar cır cır, zıp zıp saatlerce başımda mirmirmirmir
bu saat oldu hala kendime gelemedim bilmiyorumkismile
hala beynim zonkluyo, vücudum bitkin
şu hareketli smilleri gördükçe ben yoruluyorum hele ki rofrofum sen hiç gözüme gözükme mirmirmirmir
neyse çok uzatmıyım bu halimle o kana anlattım bi maden suyu ver de içek :1closedeyes:

sevgili günlük bu sana ilk yazışım ..
nerdeyden başlıyacam bilmiyorum hiç keyfim yok canım sıkkın anlıycağın günlük psikolojim çok kötü biz eşimle yine kavga ettik hemde büyük bir kavgaydı ..ikimizde sinir anında birbirimize söylemediğimizi bırakmadık ikimizde birbirimiz çok kırdık..sinir krizleri geçirdimm..hem bağıra bağıra ağladım hem güldüm sarhoş gibydim bu sinir krizi insanı ne hale sokuyor :gitme:dediğim gibi günlük psikolojim alak bulak kafayı sıyıracam diye çok korkuyorum ...dün gece kaç defa balkona çıkıp atmak istedim kendimi ama yapamadım cesaretimi toplayıp atamadım kendimi mafoldumbenmafoldumben mafoldumben mafoldumben eşim beni anlamıyor günlük çok inatçı üzerime çok geliyor yapma diyorum bunu bana yapma diyorum ama anlamıyor onunda psikolojisi iyi değil biliyorum..bugün ona bir teklifte bulundum ya babamın evine giderim yada beraber psikolaga gidelim dedim .psikologa gitmeyi kabul etti .yarın beraber psikolaga gidiyoruz bana şans dile günlük ..daha fazla kötü
günler geçirmek istemiyorum artık mafoldumben mafoldumben mafoldumben

günlükkkk kafam darmadumann üniversiteyi kazanamadııııııııııımmm çok zoruma gidiyo hep öğretmenlik yazdım iktisat bilmem ne yazsam gelecekti:KK43: ama ben onlara gitmek istemiyorum ki..hiç çalışmayanların kazandıklarını duyunca kıskanıyorum..bugün dershaneye gittik arkadaşımla ve bugün tatilimin son günü deli gibi ders çalışcam sil baştan her şey:KK43: kendimi gerizekalı gibi hissediyorum ama değilim değilim değilim!!herkes görecek bu sene Allah ımın izniyle istediğim yere gitcem inşallah.hayalleri ertelemek kadar zor bi şey yok..umarım başarırım kendimi kanıtlarım..ve şunu da söylemeden geçemiycem ösym salaksın sen manyaksın aptalsın gerizekalının en önde flema taşıyanısın bu sene bize çektirdiğin çilelerin haddi hesabı yok!!!ııııyyy iğreniyorum senden!

Sevgili günlüükk cookk mutsuzuum ilşkimi yoluna koymak istiyorum artıkk dertlerim bitsiin istiyorum sevgilimi cook seviyorum yine herşeyi berbat ettim biliyorum ben salagın tekiyim. Cekip gitmesini bile beceremiyorum!

Bazen bazı insanları fena halde benzetesim geliyor.
Ne kadar çok aptal, kendini bilmez, boş konuşan kadınlar var.
Hayretler içindeyim.
Hadi hayırlısı. sempatiksalakcinni

Son düzenleyen: Moderatör:
kendini bilmez köklemiş gazı,makas atarken az daha arkamızdan çarpıyodu bize,öyle korktum ki :çok üzgünüm:
verilmiş sadakamız varmış...
Rabbim herkesi koruşun inşallah...

geçen sene de bi makasçı serseri arkamızdaki arabaya çarpıp geriye döndürmüştü,yanımızdan hızla geçerken plakasını alıp,hemen polisi aradık,ihbar ettik...
inşallah yakalayıp cezasını vermişlerdir...alsanaalsanasmile:eek:klava::mymeka: Çok üzgünüm çoook

Sevgili Günlük,
Malum Mübarek Ramazan,oruçluyum ve Allah affetsin,sıcaktan kavrulup susuzluktan kafayı yiyecek hale geliyorum,gündüz ne iş yapabiliyorum ne de birşey görüyor gözüm,akşam orucu açıpta kana kana su içince hele birde çayla sigara keyfi yapınca gözlerim fal taşı gibi açılıyor kendime geliyorum:nazar:
Hiç acıkmıyorum ama şu susuzluk çay ve sigara yok mu ahhh ahhh:nazar:

Allahım oruç tutan herkese yardım et:Saruboceq:Henüz 1 hafta oldu ama ben bayramı iple çekiyorumboshayallersmile
Allahhhhh bizimkiler kimbilir neler yapacak bayramdacokacimcoook

Günlük cane 18 ağustos benim doğum günümdü:kedi:
Çok ama çok güzel bir gün geçirdim. Bütün gün telefonum hiç susmadı bol bol misafir ağırladım, evim kahkaha sesleriyle çınladı. Özlemişim böylesi bir yoğunlUğu, Hala suratımda bir tebessüm uykuda kaçtı. Neyapayım biraz daha oturucam, canımın taaaa içi gocem bana neler neler almış şaştım kaldım, çocuklar gibi pek bir keyiflendim.sempatiksalakcinni
Bu arada kaç yaşıma girdiğimi söyleyeyim 28:icecream: ama ben kendimi 18lik kızlar gibi hissediyorum:KK1: sanırım babacığım gibi ruhum hep genç kalacak forever yani gencüm günlük canehihoyyyt.opuyorumnanaktan

Günlük daha iyiyim artık evet ummuyordum bu kadar sürede ama iyiyim şükürler olsun Allah'ım :Saruboceq:

Yaşadıklarımla duvar gibi oldum resmen ne kadar çarpan olsa da acıtmıyor artık!

Öyle zor şeyler ki bu yaşadıklarım çoğu kişi günlerce yas tutup ağlayabilirdi hatta aylarca yıllarca..........
Ama ben bi günde düzeldim kendime geldim.

Ben acımasızım artık bencilim günlük!
Sadece kendimi düşünüyorum ve şunu biliyorum ki hiç kimse hiçbişeye değmiyor...

Benden başka kimseyi kendim kadar düşünmüyorum artık...(Ya da öyle düşünmek istiyorum)

Ki önceden ben hiç bi zaman kendimi başka birinden önce düşünmemiştim....

Doğrusu budur belkide.

Kimse canımı acıtamıyor yaptıklarıyla.

Birde her zaman olduğu gibi "el ne der" diye bi düşüncemde yok,aslında kimse beni yaşadıklarımla sorgulayamaz,hepsi benim seçimimdi ve ben kötü de olsa pişman değilim.Bilmiyorum neden ama aynı şeyleri yine olsa yine yapardım...

Son düzenleme:
Selam günlükcan opuyorumnanaktan

Sonunda beklenen gün geldi eee sabrın sonu selamettir diye boşuna dememişler dimi ama hihoyyyt

Ama üzülmüyoda değilim komşumdan (aybur34) ayrılıyorum oysaki dün neler planlamıştık hepsi suya düştü senağlama

Ama kalpler bir olduktan sonra görüşürüz yine komşumla

kendisi ender bulunan iyi niyetli kimseyi kırmayan temiz kalpli bir arkadaştır ender bulunur günlük ona göre kıymetini bil komşumun :eek:lmaz:

neyse bu gece hiç uykunun zerresini görmedi gözlerim sevinçten ben kaçar yine görüşürüz :eek:

günnük dün bilgisayarım çöktü bu patronların pc gidicem şimdi şöyle bi ne var ne yok diye bakmaya geldim

aramız yine buz gibi
aslında kararımı verdim ama uygulamaya koymak için doğru yeri ve zamanı bekliyorum
o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi anlatamam çok yıpratıyo üzüyo bu gerginlik beni
demek ki olması gerekn buymuş bunu yaşamam gerekiyomuş yaşıcam
ama ne zaman söyleyecek cesareti bulurum kendimde onu bilmiyrum
büyük ihtimnalle bayramdan sonraya kalır
herkesin bişey sormasını istemiyorum çünkü

günlük naber
benim yine pek keyfim yok valla ne yalan söyliyim..dün gece forumda densizin biri canımı sıktı..kaldı ki ben 2li tartışmalara giren biri de değilim bu forumda mahalle karısı ağzıyla tartışmaktan da nefret ederim ama düştüm bi kere seviyesine..neyse Allahından bulsun :mymeka:
dün savcılık stajım başladı..gittim en yoğun savcıya düştüm Allahımohaoldumsmilearkadaşım daha rahat bi savcıya düştü
eskiden stajyerler imza atıp gidiyolarmış devam zorunluluğu yokmuş ama başsavcı değişmiş şansıma o da sıkı tutuyo işi..
savcı sözde bana kıyak yapmak istedi yoğun bi büroda çalışıyorum diye o nedenle p.tesi,çarşamba,cuma gel dedi..ah be savcım sağolasın yani..neyse ilk günler sıkı tutarım da sonra kaçamak yaparım..zaten savcılık 1 ay
bu arada ben hayatımda böyle karizma bi adam görmedim valla :kedi: hay maşallah diyorum ve fazla sulanmadan devam ediyorum sempatiksalakcinni
şu bikaç gündür formaliteler yüzünden çok koşturdum artık yavaş yavaş düzene girse bari..
gökhan konusunda kafam karmakarışık..teller niye kapalı biri niye kullanım dışı anlayamıyorum
safım ben hala inşallah kötü bişey yoktur diye dua ediyorum..beter ol demem gerekirken
pişman olacaksın biliyorum..kuyruğunu kıstırıp geri dönmek isteyeceksin
yazık ettin herşeye..aptal herif..
bak gene sinirlendim gidiyom ben

İyi değilim günlük...
Nişanlımla sorunu çözdük derken şimdi annemle tartıştık, hatta kavga ettik :KK43:(
O kadar üzüldümki inan ben haketmedim o lafları, ben onun istediği gibi biri olmaya çalışırken o hep daha iyisini istiyo.
Bana cehenneme kadar yolun var dedi :KK43:(
Ben bu lafı haketmedim, bugüne kadar hiçbir çocuğuna söylemedi bu lafı ama ben duydum.
İçim parçalandı günlük, neden beni anlamak istemiyor, ben kötü bişey yapmadımki sadece yardımcı olmaktı amacım.
Sahurda kalkmadım dye yine bir dolu laf saydı, neden karşısına alıp konuşmak yerine bağırıyor anlamıyorum, öyle yalnızımki, kimseye anlatamıyorum :KK43:(
Gözlerim fena ağırıyor, gözyaşlarım kendiliğinden döküldü akşam, annemse dışarıda gülüp keyif yaptı.
Acaba içeride onun için gözyaşı döken evladını düşündümü?
Neden bağırıyor bana, çok ağırıma gidiyor, ben kötü biri değilimki...

X